Sevgilimle ne zaman ufak bir tartışma yaşasak mini etekler kroplar dekolteli kıyafetler giyip beni sinir etmeye çalışıyor... Nasıl bir tepki verirsem bu huyundan vazgeçer?Bunun gibi giyiniyor
Sevgilim beni sinir etmek için çok açık giyiniyor, nasıl engel olurum?
Az daha acsin soyle ona bir sey gozukmuyor madem sagini solunu gostermeye cok merakli yarim gostermesin tam gostersin niyeti oyleyse madem yoksa sagini solunu duzeltmeye calisir iyice acilacak diye o zaman niye giyiyor hem gostereyim hem biraz daha gozukmesin diye her tarafimi duzelteyim ilginc kafa oglum su kizlara disinizi gosterin lan sonra bakiyorlar diye ya rahatsiz olurlar ya da bir taraflari kalkar kadinlar cok garip seyler gercekten ya ona ciddi oldugunu goster duzelmiyorsa degistirmeden birak benim tanidigim vardi oyle kadin acik giyiniyordu evlenmeden once soyledi boyle boyle diye duzeldi sonra simdi gayet normal giyiniyor yenge gayet de mutlu cunku mantigini anlatti abi yani anlatmis insan sevdigine bakilmasina nasil tahammul eder lan cogunu kizlar bile bakiyor agzi acik gecsinler bu isleri disiligini degil kisiligi kullananlari bulun oglum ya herro ya merro iste o kadar
Sevgilinle tanıştığında nasıl giyiniyordu? Neden/ nelerden kavga ettiğinizi bilmiyorum ama sevgilin sana şu mesajı veriyor olabilir. Ben sana ve senin istediklerine dikkat ediyorum. Sende bana ve benim istediklerime dikkat edeceksin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç tepki verme ve umursama. Eğer gerçekten sinir etmek için yapıyorsa, ters teper. Bu sefer inada biner. Eğer kendi istediği için giyiniyorsa sana karışmak düşmez. Sadece rahatsız olduğunu belirtebilirsin, o da istiyorsa değişir. Onun haricinde kabullenemiyorsan ayrılmak başka bir opsiyon.
İki seçeneğin var. Ya sen onun hiç istemediği ve sinir oldugu bir şeyi ona yapacaksın ya da onu hiç umursamayıp terk edeceksin. Eline koz bırakmayacaksın.
Birbirinizle zitlasmaniz carpismaniza neden oluyor. Aşk böyle bir şey değil anlayış gerektiriyor biraz fedakarlık. Her zaman aynı kişi değil ama bir taraf sorumluluğu alıp alttan almalı..
İs ben haklıyım davasına dönerse 2 aya ayrılırsınız..
Eğer nispeten yapiyorsa çok saçma, ayrıl. Çocuk oyuncağı mi bu (baştan böyle kabul edip sonradan değiştirmeye calisyorsan da saçma). Nerden bakarsan bak, sağlıksız ilişki