Kızlar Bir Adım Öne Altına siyah topuklu ayakkabı giyicem Kapalı var birde açık topuklu var açık olan ayakkabının topuğu uzun ve ince Sizce kapalı mı yoksa açık olan ayakkabı mi daha iyi durur ve şık olması için önerilerinizi bekliyorumKızlar Bir Adım Öne
Kızlar akşam babamın amcasının kızının nişanı var ve böyle bir elbise giyicem şık olması için ne önerirsiniz?
Çok spor bu elbise sanki. Daha düz bişeyler mi tercih etsen?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç elbise havasında değilim Ve daha şık elbisem var ama onu kınasında giyerim diye düşündüm bir elbiseyi çok defa giyince elbiseden bikabiliyorum Bu spor elbiseyide arkadasimdan aldım onun dışında arkadasimda elbise var ama onu istemedim Şimdi düşününce bilemedim o da abartılı değil o giyilebilir aslında şu an çok kararsız kaldim
Bence bu elbise spor bir elbise altına beyaz spor ayakkabı en güzel olur bence
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tam spor bir elbise olduğu için Şık olsun diye düşündüm Normalde pantolon falan vs takilacaktim Akraba pantolon mu deyince dedim hadi elbise giyeyim Nisan tepsisini de bana tutturacak diye biliyorum
Sanırım dekolteli demek istediniz Nişan diyorum ama yüzük takilcakmis ve evin içinde olucak Yani ev boş diye biliyorum yani eşyaların olduğu bir alan değil düğün salonunda olmicak