Selam. Yakın arkadaşım evlenecek. Bende pek elbise giymeyen biriyim. Elbise düğün için çok mı sade? Birde ayakkabı konusunda acayip kararsız kaldım. Bu elbiseye hangisi uyar?
Elbise çok sade değil de bir tarafının kapalı olması biraz absürt durmuş. Yaz aylarındayız malum bu sıcaklarda böyle elbise giyilmez, omuzları ikisi de açık olsa daha şık ve hoş dururdu. Bir de çok sık elbise giyen biri değilsen uzunluğunu değiştirebilirsin bence çünkü bununla oturup kalkarken zorlanirisn. Ayakkabıya gelince o elbiseye o renkler uyumlu değil bana göre. Ama siyah her zaman bir seçenek siyah olur gibi 🌼
Elbise ve ayakkabı uyumlu. Ancak sürekli elbise giymeyen biriysen bu tür bir elbiseyle oturup kalkarken çok sıkıntı yaşayabilirsin etek boyu uzun olan elbiseler tercih etmeni tavsiye ederim
bence iyi ama bazılarının da dediği gibi kumaşı saten olması seni bu sıcakta yakmasın birde o topukluları giyersen elbiseye yazık edersin ona normal stileto almanı tavsiye ederim oturup kalkamayacaksan sorun değil ama oturup kalkacaksan sıkıntılı çok dikkat etmen lazım frikik vermemen için
şöyle bir sey de tercih edebilirsin ben bunu bir süre önce almıştım aşırı zarif ama o elbisenin altına önü açık ipsiz topuklu daha uyar gibi önü kapalı olduğun da bana olgun kadın imajı veriyor gibi geliyor😅