Moda & Stil Siyah-beyaz kombini yapıyor musunuz? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Hala bu kombini yapan var mı yoksa geçti mi siyah-beyaz modası? Siyah-beyaz kombini yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. itici görünüyor 0 0 Yorumla
penséespositives Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu fotoğraftaki hanımefendi gibi kombinler yapsa keşke herkes. Şu şıklığa, zarafete, asalete bakar mısın. 1 0 Yorumla
GamerGirl2919 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yok yapmıyorum. Tshirtim falan eğer siyah beyaz çizgiliyse o öyle oluyor. Onun dışında kombin yapmam. 1 0 Yorumla
Mr-Fabulous Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim renkler kombini blanzer tarzı çok fazla giydiğim için ilk tercihlerim arasında olan renkler... 1 0 Yorumla
AyseKambur Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Siyah beyazzz ölmez öldurur 😂😂 2 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Nadiren yaparım beyaz çok çabuk kirleniyor çünkü 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Doğru beyaz hemen kirlenir Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Öyle valla Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Siyah giyerim genelde 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Çok sıkıcı olmuyor mu 🙄🤔 Yorumla Boavistaa +1 yıl Yok ya Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bazen kremit olmamış 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 🙄🙄🙄😁 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
itici görünüyor
Şu fotoğraftaki hanımefendi gibi kombinler yapsa keşke herkes. Şu şıklığa, zarafete, asalete bakar mısın.
Yok yapmıyorum. Tshirtim falan eğer siyah beyaz çizgiliyse o öyle oluyor. Onun dışında kombin yapmam.
En sevdiğim renkler kombini blanzer tarzı çok fazla giydiğim için ilk tercihlerim arasında olan renkler...
Siyah beyazzz ölmez öldurur 😂😂
😂😂
Nadiren yaparım beyaz çok çabuk kirleniyor çünkü
Doğru beyaz hemen kirlenir
Öyle valla
Siyah giyerim genelde
Çok sıkıcı olmuyor mu 🙄🤔
Yok ya
Siyah nadiren giyerim ve hayır
Bazen kremit olmamış
🙄🙄🙄😁
:)