u +1 yılHayır hiç açık değil hemde. Bu yeni gelin muhabbeti ve kıyafetin birbiriyle alakası ne? Elbisenin rengini beğendim ama şeklini, kesimini beğenmedim bu arada. Ayrıca bu tarz elbiseye saçlar açık bırakılmaz, topuz falan ister
03 Yorumla- +1 yıl
Iste kaynanam görümcem oyle birbirinle konusuyo bunu yoladi diye ariasin ama agzina sic… sen kimsin demesem karissiosun
- +1 yıl
Kaynanan ve görümcene inat, canın ne istiyorsa onu giy.
- +1 yıl
Hele ki sormasi resim yola bakim demesi sen kimsin ya? Bana bunu dion aramasini bekliom o beni gene aricak ben aramam
En İyi Cevaplar
Eşin de annesine münasip bir dille anne eşimin elbisesi gayet uygun daha ne kadar düzgün bir şey alabilir diyemiyor mu yani? Nesi varmış bu elbisenin kınaya boğazlı kazakla mı katılacaksın? Bu iş şimdi engellenmezse ileride seni çok ezdirir söylemedi deme ablacım...
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın yaşım 22 ve yeri geliyor laftan veriyorum hepsini ama çoğunlukla susuyorum çünkü bir kulağından giriyor bir kulağından çıkıyor diyorum sana ben takıyorum ama bu kıyafet konusunda kaç kere dedim size ne hala aynı
Kızlar Bir Adım Öne saçmalamışlar abarttıkları kadar açık bir şey değil ama sanırsam onlar sizin ip yani spagetti askılı elbise giymenize takılmış
01 Yorumla- +1 yıl
AYNEN ama ben buna karsiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır hiçte açık değil
00 Yorumla Bak güzelim birtane ultra mini elbise seçiyorsun bitane orta boylarda bitane de sana göre yakışanı ve kına için uygun olan seçiyorsun üçünün resmini atıp hangisini alsamki hepside birbirinden güzel bunlardan birini kesinlikle giycem diyorsun bak gor o senin uygun buldugunu nasıl secicekler
27 Yorumla- +1 yıl
Vallah aclixom hep benim basima gelio boyle seyler hicbizaman yuzum gulmez her isim ters biktim
- +1 yıl
Yaw salla be güzelim ananın babanın yanında bile karisanin olmaz onlar kim bak bir arkadaşım yeni evlendi 1 yıl felan oluyor şimdi hamile kıza etmedikleri kalmadı kız çamaşır asiyordu toplasana kurmuşlardır kız yemek yapıyor ben gönderirim sana h peşini geçtim kız sabah kocasını ise yolluyacakmis kaynanası telefnla kalktinizmi diye arıyormuş bı görsen arkadaşım nasıl ağlayarak anlatıyor bunları bana şimdi hamile kaldı ve sadece şunu dedi eşinin annesine şu güne kadar ses etmedim ama eğer yarın birgun o bebeğimi bir uyandır arayarak olsun zırt birt gelerek olsun alırım çocuğumu giderim anamın evine kalırsın mutlu mesut çok sevdiğin oglunla dedi şimdi kaynanası peşinde kızım canım şunu cekiyormu kızım aseriyonmi doktora gitti mi hep böyle
- +1 yıl
Etmedim icin agzima sicilio esimin annesi ayni boh bak bunu boyle temizle Yemek yapma esimi yolicakmisim getircekmis alisveris yapmayin bana deyin neler neler tatile giti resim koymayin ben inat ediorum terlerini yapiorum simdi ablasi havalanmış
- +1 yıl
Benimkide ayni bok aksam dus yapma oglum hastaalanirsiniz cami kapatin sunu yap sunu yapma ayyyyy
- +1 yıl
Valla güzelim o zaman diyecek tek bir laf kalıyor sanane anne kocamla yatıp kalkarken de mi sana soracaz sanane diyeceksin ve eşinde buna sesini cikartmayacak yoksa bunlar daha çok tepene çıkar sen çok sessiz kalmışsın ben saygımı bozmam ama eğer istemiyor işlemde birşeyi feristahi gelse yaptiramaz
- +1 yıl
Yeri geldi actim agzimi ama iste anca bukadari yapabildim ters konustum oldu neden negativsin neden karisiosun sanane diye
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan karıştırmayacak bu kıyafette ne var İstediğin gibi giyinebilirsin
16 Yorumla- +1 yıl
Evet esim zatten kina dio guzel dedi görümcem kaynanam bir olmus resim istiolar tartiscam vallah
- +1 yıl
Kaç aylık hamilesin
- +1 yıl
Benmi degilim
- +1 yıl
Resimdeki kadın en az 4-5 aylık hamile
- +1 yıl
Ben degilim bi siteden satin aldim
- +1 yıl
Anladım ben olsam biraz daha mini etek giyerim daha kısa
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğulusun galiba. Millet garipsemis ama oralarda sıkıntı bu kadar acik giymek. Anliyorum ben seni. Yasadigin yeri sen bilirsin, oyle cok yadirgayacaklari bir seyse bos ver degilse gorumcenin falan ne dediği onemli degil giy. Acik da degil bu arada guzel bir elbise, sana da yakismis.
00 Yorumla Kıyafet hoş ama sanki kına da değil de nikah nişan gibi yerler de giysen ve güzel takılar bukle şekil saç hava kötüyse de simli veya taşlı şal tarzı bir şey al üstüne elbise sade çünkü o dikkat çeken hoş bir detay olur.
02 Yorumla- +1 yıl
Benim kuzenimin kınası değil zaten eşimin kuzeninin kınası bir şehre yeni taşındım gitmek bile istemiyorum benim kınama bile gelmediler tartışmıştık neyse en son düğünüme geldiler pantolon yine beni onların yaptığını yapmayacağım
+1 yılHaha kaynanan umdugun gibi degil buldugun gibi cikar kizim hoslanmadi diye sirf sana yaranmak icin rol kesse daha mi iyi demek ki kadina gore acik hic oyle giyinmemis veya oyle yetistirilmemis olabilir yani
04 Yorumla- +1 yıl
Kizim ne ya?
Biliodum boyle olduklarini ondar da benim Basim acik oldumu biliodu ondar düsünsün - +1 yıl
Kavramlara takilma kufur etmedik kardesim diyeyim o zaman herkes ayni degil iste kimisi sonradan degisebiliyor dusunce olarak ilk basta normal karsilamislardir sonra degisik gelmeye baslamistir olabiliyor bu tur seyler
- +1 yıl
Mini etek mi giyindim gecen tayt gindim uzun bi kazaklan götüm kapaliydi bida giyinme diolar bana sanane ya
- +1 yıl
Bana niye kiziyon ben ne dedim kocan bir sey demiyorsa gerisi kimseyi baglamaz zaten bana gore ben olan seyi soyluyorum cattik ya
+1 yılBunun tek açık yeri kolları. Öyle bir şey mi var ya
10 Yorumla
+1 yılKendini ezdirme kendine gel ya ayrıca onlara atmak zorunda değilsin eşin karışır sadece bu durumu eşinle konuş ailesini uyarsın hayırdır yani gece gece sinirim bozuldu
00 Yorumla
+1 yılEşin ana kuzusu.
06 Yorumla- +1 yıl
Annesi cocuk gibi yetistirmis yönetio oglum sunu yap bak ayyyy
- +1 yıl
Seni hak etmiyor ve tam aldatılmayı hak ediyor. İnsanı zorluyor yani yaptığına bak deyusun
- +1 yıl
Ben anca degistirirm acsana agzini diom ilerde cocugun olsa napacan ezdircenmi bisey olsa hayir dio acmio napim
- +1 yıl
Seni nasıl ve kaç kez yaptığınıda anlatıyordur
- +1 yıl
Sacmalama esime bisey desem valah kimseye anlatmaz cok saf bi tip
- +1 yıl
Ama bisey den rahatsiz olursam on saat anlatmam lazim neden ve ya bisey yaanlis önce anlamio 12 kere anlatcan haaaa evet haklisin dio mantikli dio ayy
- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılNeresi açık onlara mı soracaksın ne giyeceksin diye siz ipleri vermişsiniz hele eşin süt dökmüş kedi 😟🙄
03 Yorumla- +1 yıl
Ben ipleri vermedim eşim belki susuyor olabilir birkaç kez konuştu fayda etmedi Hale gelmiş karışıyorlar ben geliyor Laflarını veriom ama nere kadar
- +1 yıl
Eşin konuşması lazım ya da umursama onları en açığını giy çık karşıladına
- +1 yıl
Esim nedesin ki bikere dedi olmadi laf söz olurmus oyle giyersem
Gayet normal açık değil kadın erkek oysaki ne fark eder eşin pasif senin onlar ne karışıyor ailesi olabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Evet o kadar konuştuğu halde bir şey ifade etmiyor karışmiycem diyor yine karışıyor
- +1 yıl
Onu bunu bilmem boylle devam edersen milet bizi yönetir artik dedim
Ac su aczini kendi annen seni cidiye almio dedim ban yine aynisini yapio susuyo esim ac agzini biri bunu bunu derse boyle de dedim tamam dio - +1 yıl
O kadar yanlış ki yaptıkları kendi oğluna kendi kardeşini küçük düşüryolar ciddiye bile almıyolar tamam oğlum bir daha yapmayacağım diyor ama yine karışıyor bunu ona da dedim esıme
- +1 yıl
Takip etim
+1 yılİnatlarına bunu giy git. Baştan hadlerini bildirmezsen sonrasında sıkıntı yaşarsın.
19 Yorumla- +1 yıl
En muafazakar aile için bile erkeklerin olmadığı kınada gayet normal bir elbise. Nasıl bi kafayla çok açık dediler acaba
- +1 yıl
Muhafazakar**
- +1 yıl
Ayynenn giyincem zaten koksaydim almazdim,
Bildirdim saniorum yine pi.. gibi karisiolar napim? - +1 yıl
@lonewolf_3406 düsün yani ama kinadan snr birden erkek gircekmis eee
- +1 yıl
Damar mı? Ohoo bişey olmaz o direk bulur kendininkini :)
- +1 yıl
@lonewolf_3406 bende anlamadim damat ve bikac kisi da birden oyle diolar
- +1 yıl
Bulur o kendininkini gözü başkasını görmez :)
- +1 yıl
Aynen ayarı ver
- +1 yıl
@lonewolf_3406 Annesine bunuda diyeceğim insanla bir kere o hatayı yaptım buna benzer bir ev aldım giymedim bu sefer gene yapma bu hatayı resmen nişanda buna benzer elbisen verdi giydirmedı olmaz dedi
Açık mi derken 😂 gayet güzel bir elbise bence. Aileleri böyle şeylere çok yaklaştırmamak lazım. Eşinle senin kararın önemli. Artık aile ikinizsiniz.
00 Yorumla
+1 yılelbiseyi beğenmedim, benim zevkim değil, gecelik gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Saten ondan
+1 yılNormalde ben pek haz etmem böyle şeylerden ama önden bakınca normal ama arkadan nasıl bir şeu diyemem abartı yapılacak bir şey yok burada
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılGayet ölçülü bir elbise. Üstelik kına gecesi dedin, sadece kadınlar arasi bir eğlence..
01 Yorumla- +1 yıl
Ist neden karisiolar laf cakmak istiorum
Aman aman cok muhattab olma ailesiyle psikolojinden olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Kendileri beni arıyor hatta ben uzak duruyorum çünkü baksana taktım artık ama kendileri ağrıyor niye gelmiyon vallahi engelleyeceğim
bu düzgün zaten , eşin neysede annesi kim oluyor ya
02 Yorumla- +1 yıl
Eşim bir şey demiyor onları karışıyor ama ona da dedim bak annen seni ciddiye almıyor dedim
- Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılİyide bunda açık bir yer yokki 😒 ne istiyorlar kot pantolon ile gitmenimi?
Ayrıca eşinde nasıl bir mal03 Yorumla- +1 yıl
Bazen diorum ki biri biseymi dio al bagulunu annemin yanina gidim diorum esim biraz akilansin desinki niye giti ama yine diom yazik napsin ki huyu bu ama bende senin karinsam ac agzini
- +1 yıl
Sen dik durmadıkça bu olay değişmez. Annesini karşısına almasına gerek yok ama senide ezmemeli. Kaç yaşında kadınsın ne giyeceğini kocana sorman bile komik olur. Birde onun annesi karar veriyor.
Başka emirleri? Sen bildiğini oku, bozulacaksa onların arası bozulsun - +1 yıl
Esime sirf buymus acik dedim ne varki bunda dedi benden uzak durdunlar okadar morelimi bozuyolarki farkimda degiller
açık olan tek yer kollar hırka giyeyim isterseniz de
01 Yorumla- +1 yıl
Bende inat var bak vallah inatlarina aldim aklimda yoktu dedim hadi bakalim aldim
+1 yılTaze gelin kız için biraz dikkat çekici olur gelin hanım 😊
021 Yorumla- +1 yıl
Ya guzel giyin diolar kendi kuzeni benim dügünüme pantul lan geldi ben gene aliorum guzel giyin kuaföre git diolar
- +1 yıl
Şimdi taze olduğun için çok dikkatler üzerinde olur senin sade giyin dikkat çekip göze gelme güzel gelin biraz zaman geçsin öyle giyim kuşam olsun
- +1 yıl
5 ay oldu iste guzel giyin dediler bide diolarki laf söz olur
- +1 yıl
Olur elbette hele küçük bir yerde yaşıyor isen çok laf olur
- +1 yıl
Evet kucuk yer ama hic birini tanimiorum
- +1 yıl
Daha erken azcık sabret hatların her yerin daha mükemmel olduğu için göze gelirsin gelin kız boyun da harika görünüyor sakın acele etme böyle şeyler için
- +1 yıl
Hayir ondar beni resmen kapatmaya calisio her gitikleri yere ila gitcem niye gelmion size ne ya
- +1 yıl
Ee mücevhersin de o yüzden seni yanlız bırakmak istemiyorlar demekki çok güzel ve alımlı birisin gelin kız
- +1 yıl
Ne alimlisi biktirdilar ben istemiorum gitmek esimle gidiorum 2 saat oturalim diorum cumartesi evdeydi iste tatil oturuyoz tam kalkcaz hadi oglum dio esime babanla camiye git sohbet var bide orada 2 saat esimi beklicem gicik oldum kalkalim dedim esime snr hayir bi diyemedi en sonda gitik eve ama sinilendi annesi
- +1 yıl
Bunlar seni dışarıdan kıskanıyor kesin
- +1 yıl
Abeee oneki annesi kafayi yemis
- +1 yıl
Sen nerelisin ki
- +1 yıl
Konya anneside aslinda ama biz hic boyle buyumedim kadin herkezi yönetmenin pesinde
- +1 yıl
Kız bende konyalıyım 😃 ah kaynanalar yokmu hepsi aynı gonya nın
- +1 yıl
😂😂😂😂 neresi den
- +1 yıl
Selçuklu sen nerelisin 😃😃😃
- +1 yıl
Seydisehir tarafi
- +1 yıl
Ee şu an Konya da mısın
- +1 yıl
Yok gi almanyada
- +1 yıl
Gız nörün oralarda sen çık gel gonya ya 😃😃
- +1 yıl
He vallah 😂
+1 yılHiçte açık değil nersi açık bunun ne istiyorsan onu giy
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyafetine sadece kocan karışabilir başkası değil kocan kendi kararıyla münasip derse giy demese giyme bekadar ikinizin arasındadır
09 Yorumla- +1 yıl
Aynen oyle ama ondarin boyle karisma yetkisini nerden aliolar?
Esim okadar konustu anne karisma
Cevap sahibi+1 yılEşin gereğini yaptıysa niye kayle alıyorsunki ozaman gelisinler yatakta ne yapıyorsunuz onada karışsınlar
- +1 yıl
En çok nerede zoruma gitti annesi telefonda arıyor oğluna ne yapıyorsunuz her gün arıyor sanki ben Degil oglu Oğlu uzak bir şehire taşın de her gün arar ay vallahi anneme diyeceğim artık ha annem ben gibi değil
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle anneni ve annesini aranıza sokmayın pskoloji diye bir şey kalmaz sonuçta varsayki anneler öldü siz yine bildiğiniz gibi yaşıycaksınız onun için kesinlikle kimse karışmasın senden sadece kocan sorumlu başkası değil
Cevap sahibi+1 yılBu arada elbise bana naylon gibi geldi ter yapabilir tercih senin
- +1 yıl
Oda dogru annem olsa der oturu git bakim annesine ne bu hep karision diye
- +1 yıl
Saten fazla terlemiorum ya
Cevap sahibi+1 yılönce kocan fikrini al ve kocana soran olursa ben istedim desin ne giyeceksen sonra yorum yapan olursa kocam giy dedi dersin. Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle giy
Cevap sahibi+1 yılKeyf senin nasıl istersen öyle giyersin
+1 yılAbla senin kollar da güreşçi kolu mübarek. Elbise gayet güzel yakışmış, kınaya gidilir
00 Yorumla
+1 yılcok harika kiyafetin git bence unda hic bir sakinca yok ya
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 737 cevap paylaştı.
s +1 yılStandart elbise ya bence açık değil ama kişiye göre değişir
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 753 cevap paylaştı. Açık değil ki bu güzel de elbise daha ne istiyor kaynanan
00 Yorumla
+1 yılbence çok güzel, kadınlar arasındaysa bir sıkıntı olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Evet kendi agzimla dedim kadin arasi ama kinadan snr belki erkek girebilir banane
Gayet iyi, senin hayatın kimseyi karıştırma içine sineni yap.
01 Yorumla- +1 yıl
Bak telefonla konusuyorum kapatiorum karistilar diye kiziorum karistirmis mi oldum ve ya ondarin dedini giyersem mi karismis olular
+1 yılGayet iyi sıkıntı yok ama yeni gelin 2. yolda galiba 😅
05 Yorumla- +1 yıl
Nasil? Ben degilim resimdeki
- +1 yıl
İyi sen değilsen ozmana kıyafette sıkıntı yok bence iyi yani
- +1 yıl
Satin aldigim kiz bu
- +1 yıl
İyi iyi yakışır saten ve kırmızı iyi olur neden giyemiyorsun ki
- +1 yıl
Giyincem
hayırlı olsun açık neresi varki kapatmış bence daha renkli giy
00 Yorumla
+1 yılİyide senin beheşn var bu sezeryan göbek nerde osla tanırım
01 Yorumla- +1 yıl
Hamile severim
Uzerindeki göbeğini belli ediyor bide kina elbisesine pek benzemiyor
00 Yorumla
+1 yılBunu eşine sorsan hem mutlu olur hem doğrusu ona sorman
00 Yorumla
+1 yılAçık elbise görmemiş onlar
13 Yorumla- +1 yıl
Yaptiklari cok canlis basim acik bana kapali giyin diolar ama ablasi bi arasin yemin ederim bugunun siniriyle patlarsam kavga cikar
- +1 yıl
İyide onlara ne? senin eşin bile bu elbiseye laf etmiyorken dinleme kimseyi ağızlarının payını ver sussun otursunlar😄
- +1 yıl
Nedim esim bisey demio size ne deyince o fazla demez derlefr ama yarin ola hayrola bak bekkesin
Acik degil de kuzene fazla
11 Yorumla- +1 yıl
O benimkine pantul giyindi düsünebilionmu dedim istesem bende giyerim ama sen yeni gelindin gerekmez ben zaten yapmam yaptini dedim
+1 yılhayır açık değil normal bir ebise
011 Yorumla- +1 yıl
Görümcen sana deseki laf söz olur nederdin
- +1 yıl
bizim buralarda o sözü çok duyuyorum😀 eşim bişey demiyorsa görümci de pek kaale almazdım ağzı olan konuşuyor gayet normal nir elbise eşim bişey demedikçe insanları umursamam derdim
- +1 yıl
Aynen oyle neyse arasin agzina sici. Mi kocasi dangalagin teki is götü yok oda altan laf sokuyo hep suskunlumdan ya
- +1 yıl
sessiz kalmayın sizde alttan alttan oturtun lafınızı kimsenin kimseye karışıp, söz söylemeye hakkı yok en nefret ettiğim şeydir bazen bana karışılınca sessiz kalamıyorum patlıyorum ağır şekilde
- +1 yıl
Yasin kac ve evet altan veriom lafi Geçen annesi diyor elbise almadın hale şimdiye kadar ben on tane elbise bulmuştum dedim ama almadım daha böyle yaptım nasıl yani böyle yaptı daha zaman var dedim
- +1 yıl
19 sanırım sende doğu taraflarında oturuyorsun genelde oralarda olur bende doğuya yakınım dibim yani 0 kola bile açık diyorlar çevre😀pantolona ayrı laf ama dinlemem istediğim gibi giyerim insanlara dur demezsen hadlerini bilmiyorlar susmak da bana göre değil 😂
- +1 yıl
Tam terdi konyaliyim
- +1 yıl
oralar da öyle doğu zihniyeti bende gaziantep'deyim😀
- +1 yıl
Benim ailem öyle değil yani kimseye zorla bir şey yaptırmıyoruz ama eşim neredesin güzel kardeşim ellerinde olsa beni zorla kapattıracaklar
- +1 yıl
aynı zihniyetten burada dolu ya nefret ediyorum zorla kapatılmak mı olur çok şükür ailemde öyle bir şey yok konusunu açmıyorlar bile zorla kapatıp zorla dine çekmeye çalışan insanların aklından şüphe ediyorum istemediğin bişeyi yapma kendin için dünyaya 1 defa geliyoruz hataysa bizim hatamız ki kapalı gelin istiyorlarsa gidip kapalı birini bulsalardı ne saçma
- +1 yıl
Aynen ben eğer öyle bir düşüncem olsaydı o zaman seni hayatta almazdım ama ben seni kızım gibi gördüm diyor ama biraz bazen oluyor sıkıştırıyor bak bunu bunu dinle çok güzel şeyler söylüyor kapanma ile alakalı bak evlendiğinde ay
+1 yılSon derece ideal bir elbise.
01 Yorumla- +1 yıl
Evt ama gek bunu anlat
Neresi açık Allah askina
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bütün aile benim elbise Metak sanki hep de ablası ve annesi karışan hep onu şöyle yapma böyle yapma
+1 yılBence güzel bir elbise
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılBu elbisenin neresi açık? Ayrıca onlara ne
01 Yorumla- +1 yıl
Anlamiolar durmadan karisiolar bu giste kavga edecem kinada iptal
açık kısmı nerde 😂😂
07 Yorumla- +1 yıl
Kolari
- +1 yıl
Evet ondarin istedigi o iste
- +1 yıl
Ya oyle on kere soruyolar cikasim yok aradiklarinda
- +1 yıl
Yarin ise gidecek aramiz iyi ama benim bu alinganligim aglamam hemen gicik oluyorum ya gücüme gidio
Gayet güzel ve açık değil
01 Yorumla- +1 yıl
İşte eşimin ablası kaynanan bitti yolla bakayım elbisesini ben de o an ne diyeceğimi bilemedim ama yine de aldım
+1 yılNeresi açık? Elbise kapalı iyi güzel ustuplu
09 Yorumla- +1 yıl
Iste nedicemi bilmiorum sana biri resim yola bakim dese görümcen nedersin bve dese ki aaa ama cok acik laf söz olur sen ne dersin
- +1 yıl
Yani yazılarından bir şey anlamadım biraz yazım yanlışlarım var ama sanırım şey demek istiyorsun görümcen bu elbiseye laf etmiş sana çok açık saçık bu elbise demiş doğru mu anladım
- +1 yıl
Evet aynen ve diorum Empathie kur ve sen olsan ne yapardin senin görümcen sana ahh bu cok acik laf söz olur kinaya giyinmek istedim ve resim yola bakim dese elbisenden bildigin kontroll edio
- +1 yıl
Vallahi ben istediğimi giyerim sizi ilgilendirmez derdim Ben de sen de öyle yap
- +1 yıl
Evet aramasini bekliorum ben aramam ee naptin elbiseyi dicek yola bakim istemiorum yolamak ama nedicem bilmiorummmm ONANEYSE
- +1 yıl
Kibar bir dille benim elbisem beni ilgilendiriyor kimseye elbisemin fotoğrafını göndermek istemiyorum diyebilirsin hiç çekinme tatlım çünkü o insanlar böyle hadsiz olduklarını çekinmiyorlar
- +1 yıl
Aynen laf söz olurmus sirf en kücügüyüm diye 22 yasindayim diye toy saniolar beni yönetmeye calisiolar ya
- +1 yıl
Sen buna izin verme tatlım sen
- +1 yıl
Bi bildsem nasil esimde sen hic utangac degilsin dio halbuki okadar utangacim ki bende esime dedim saolsun annen ablan actiriolar agzimi
Gayet guzel ve kapali
02 Yorumla- +1 yıl
Sana esinin ailesi dese ki laf söz olur hayir nederdin
- +1 yıl
Ortadogulu insanlardan biktim ya. ne desemde anlamazlarki...
+1 yılBunu eşinle kararlaştırman daha doğru olur.
03 Yorumla- +1 yıl
Esim guzel dio anne ablasi karisio
- +1 yıl
O kısmı da yine ailenle çözebilirsiniz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Cözülmez bundarla bana gelmis üst bas alio pardüs ha benim basim acik ben ölsemde giyinmem aldin seyi
+1 yılŞaka gibi. Açık bile değil
08 Yorumla- +1 yıl
Esimin ablasi neymis laf söz olur dio kolari acik hemen annesine yoluyo annesi esimi ario düzgün bisey alsin
- +1 yıl
Esinde arkada durmuyor mu?
- +1 yıl
Esim orada apörke acmisti kahvaltidaydik sustum kapati bisey diyemedi esim acsanaa aczini dedim senin annen kim ki karisio tamam giy iste dio bana
- +1 yıl
E tamam giy işte.
- +1 yıl
Ama anasina laf geciremio dedim senle mi evliyim annenlemi susuyo
- +1 yıl
boş ver. Laf etmeden bildiğinizi okuyun. Arkanda ya senin sen onu bil. Anası bir der iki der baktı laf geçirmiyor susar.
- +1 yıl
Ya bide sacimi falan yapcam arkadasimda yok burada kimle oynicam ben kinada bilmiom ya
- +1 yıl
Ortaya çık dök kurtlarını salla ya
Gelen kişilere göre değişir.
01 Yorumla- +1 yıl
Buraya yeni taşındım hiçbirini tanımıyorum ve ne düşündükleri zerre kadar umrumda değil sırf eşimin ailesi kapalı diye ben de kapatamam kendimi kuzeni açık öteki teyzesinin kuzenleri açık onları ağzını açamıyorlar bana gelmiş az açıyorlar
+1 yılYok bu açık ise diğerleri ne
00 Yorumla
+1 yılSıradan bir kıyafet bence açıklık goremedim
00 Yorumla
+1 yılAçık olan sadece kolu
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılkapalı bile sayılır :D
00 Yorumla Güzel duruyor, hayırlı olsun
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. GAyet normal bir elbise
00 Yorumla
+1 yılDeğil ama vücudunu belli ediyor diye
00 Yorumla
+1 yılÇok açık değil ama daha güzel bir şey olabilir di
00 Yorumla
+1 yılaksine çok sıkıcı ve bunaltıcı
00 YorumlaSıkıntı yok erkek yoksa
00 Yorumla
+1 yılTek kelime sacmalamış