Moda & Stil Size göre en iyi kombin hangisi👇? Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Kızlar Bir Adım ÖneeGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Crop + Blazer ceket Crop + kot ceket Off Eyloş sıkıldık şu crop sorularindan ikisi de çok kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Size göre en iyi kombin hangisi👇? Cevapla En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Crop + Blazer ceket 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İkisi de kötü görsellere göre ama 2. si daha az kötü.. 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Sistem doğru söylüyor olabilir haklısın🤔 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Tabi doğru söylüyor.. Bak bu soruyu kişiliğe taşımamış mesela.. 😄 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Aaa evett taşımadı😳 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Şu açık göbekten tiksiniyorumUmarım yalnız değilimdir 2 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 721 cevap paylaştı. Crop kombinleri çok güzel. Bir de fiziği güzelse bir başka hava katıyor.Kot ceket ve Crop güzel. 1 0 Yorumla
ITheLivingDeadI Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İkisi de yerine göre güzel duruyor. Ama blazer ceket bi tık daha şık 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Aslında ikisi de pek benim zevkime uymuyor ama ikinci şık bir tık daha iyi gibi. 0 0 Yorumla
KadirTARUN Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl herkesin bir giyim tarzı var salaş en iyisi markanın önemi yok sadece yakışan fizigi ifade eder. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 701 cevap paylaştı. Tarzlar iyi de croplar kötü 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 380 cevap paylaştı. Ayıp olmasın a verdim 🤣 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kot ceket olan çok daha tarz duruyor 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 388 cevap paylaştı. Crop ve kot ceket daha hoş duruyor 1 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl C kesinlikle 1 3 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Eig senin Yorumla bekleyeninim +1 yıl Ahh teşekkürlerr🌸 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Ahhh ne demek balım 🌺 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kot ceket daha iyi sanki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkisi de yakışmış nasıl bir bedense ne giysen şık duruyor. Çubuk kraker gibisin. 0 0 Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Bu sorunun vitrinde ne işi var 0 1 Yorumla izmirli_beyy +1 yıl Hepsi güzel lan seçim yapamıyorum Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 371 cevap paylaştı. Aaaaa şıkkı 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. kararsız kaldım ama b daha güzel geldi gözüme. 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Kot ceket crop 1 6 Yorumla cenk190327 +1 yıl Ceket neden peki Yorumla beachgirl07 +1 yıl Soru için dedim. Yoksa sade daha çok tercihim. Yorumla cenk190327 +1 yıl Yani bence de öyle, pp'deki sensen harika yakışır zaten Yorumla beachgirl07 +1 yıl Benim. Teşekkür ederim😊 Yorumla cenk190327 +1 yıl Rica ederim, keşke sana ulaşabilsem Yorumla beachgirl07 +1 yıl Ulaş😅 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. hepsı kotu 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Krop kot ceket 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. üstteki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Crop + Blazer ceket
İkisi de kötü görsellere göre ama 2. si daha az kötü..
Sistem doğru söylüyor olabilir haklısın🤔
Tabi doğru söylüyor.. Bak bu soruyu kişiliğe taşımamış mesela.. 😄
Aaa evett taşımadı😳
Şu açık göbekten tiksiniyorum
Umarım yalnız değilimdir
Crop kombinleri çok güzel. Bir de fiziği güzelse bir başka hava katıyor.
Kot ceket ve Crop güzel.
İkisi de yerine göre güzel duruyor. Ama blazer ceket bi tık daha şık
Aslında ikisi de pek benim zevkime uymuyor ama ikinci şık bir tık daha iyi gibi.
herkesin bir giyim tarzı var salaş en iyisi markanın önemi yok sadece yakışan fizigi ifade eder.
Tarzlar iyi de croplar kötü
Ayıp olmasın a verdim 🤣
İlki benim tarzıma daha uygun
Kot ceket olan çok daha tarz duruyor
Crop ve kot ceket daha hoş duruyor
C kesinlikle
Eig senin
Ahh teşekkürlerr🌸
Ahhh ne demek balım 🌺
2. si çok çok güzell.🧡
Kot ceket çok hoş duruyor
Kot ceket daha iyi sanki
İkisi de yakışmış nasıl bir bedense ne giysen şık duruyor. Çubuk kraker gibisin.
Bu sorunun vitrinde ne işi var
Hepsi güzel lan seçim yapamıyorum
İkinci
Göbeği açık modellerden nefret ederim!
Aaaaa şıkkı
kararsız kaldım ama b daha güzel geldi gözüme.
İkiside çok güzel görünüyor
Kot ceket crop
Ceket neden peki
Soru için dedim. Yoksa sade daha çok tercihim.
Yani bence de öyle, pp'deki sensen harika yakışır zaten
Benim. Teşekkür ederim😊
Rica ederim, keşke sana ulaşabilsem
Ulaş😅
İlla crop şart mı :D
Crop kot ceket
Etek crop yakışıyor kızlara
hepsı kotu
Krop kot ceket
ceketsiz daha iyi
Kot ceket daha iyi
üstteki