Moda & Stil 1 ay Size göre en iyi kombin hangisi👇? m Şişkoletta Fenomen Takip Et FacebookTwitter 55 Kızlar Bir Adım ÖneeGörselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin.. Crop + Blazer ceket A seç Crop + kot ceket B seç Off Eyloş sıkıldık şu crop sorularindan ikisi de çok kötü C seç Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan: Yaşın KızımErkeğimLütfen yaşını seç Güncellemeler: Takip Et 55 Paylaş FacebookTwitter Size göre en iyi kombin hangisi👇? 2514 Görüşünü yaz
tiryakinimtiryakin | Moda & Stil konusunda 2,3b görüş paylaştı. Master 1 ay İkisi de kötü görsellere göre ama 2. si daha az kötü.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Şişkoletta 1 ay Sistem doğru söylüyor olabilir haklısın🤔 tiryakinimtiryakin 1 ay Tabi doğru söylüyor.. Bak bu soruyu kişiliğe taşımamış mesela.. 😄 Şişkoletta 1 ay Aaa evett taşımadı😳
AsabiÖküz | Moda & Stil konusunda 1,1b görüş paylaştı. Guru 1 ay Şu açık göbekten tiksiniyorumUmarım yalnız değilimdir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi
Akrep-Bir_Adam | Moda & Stil konusunda 317 görüş paylaştı. Master 1 ay Crop kombinleri çok güzel. Bir de fiziği güzelse bir başka hava katıyor.Kot ceket ve Crop güzel. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
LEYYA_GS | Moda & Stil konusunda 414 görüş paylaştı. Master 1 ay Aslında ikisi de pek benim zevkime uymuyor ama ikinci şık bir tık daha iyi gibi. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ITheLivingDeadI | Moda & Stil konusunda 93 görüş paylaştı. Yoda 1 ay İkisi de yerine göre güzel duruyor. Ama blazer ceket bi tık daha şık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
KadirTARUN Xper 1 1 ay herkesin bir giyim tarzı var salaş en iyisi markanın önemi yok sadece yakışan fizigi ifade eder. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Alaçatı_mavisi | Moda & Stil konusunda 493 görüş paylaştı. Master 1 ay Tarzlar iyi de croplar kötü Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
AşkıÖldürmek | Moda & Stil konusunda 223 görüş paylaştı. Master 1 ay Ayıp olmasın a verdim 🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kendinegöre000 Xper 5 1 ay İlki benim tarzıma daha uygun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
GOKHANoturumactı | Moda & Stil konusunda 491 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kot ceket olan çok daha tarz duruyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Luccᴀ | Moda & Stil konusunda 192 görüş paylaştı. Master 1 ay Crop ve kot ceket daha hoş duruyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Sunrise_sunset_ | Moda & Stil konusunda 216 görüş paylaştı. Guru 1 ay Kot ceket çok hoş duruyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Redamancy-4 | Moda & Stil konusunda 2,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Kot ceket daha iyi sanki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay İkisi de yakışmış nasıl bir bedense ne giysen şık duruyor. Çubuk kraker gibisin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bekleyeninim | Moda & Stil konusunda 204 görüş paylaştı. Yoda 1 ay C kesinlikle Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Şişkoletta 1 ay Eig senin bekleyeninim 1 ay Ahh teşekkürlerr🌸 Şişkoletta 1 ay Ahhh ne demek balım 🌺
dreamliner61 | Moda & Stil konusunda 1b görüş paylaştı. Master 1 ay kararsız kaldım ama b daha güzel geldi gözüme. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
VOLKANİNANMAZ Xper 7 1 ay İkiside çok güzel görünüyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ZEYNEPPZM | Moda & Stil konusunda 133 görüş paylaştı. Yoda 1 ay 2. si çok çok güzell.🧡 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Yecüc_Mecüc_7979 | Moda & Stil konusunda 274 görüş paylaştı. Yoda 1 ay İkinci Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
bucali-caglar | Moda & Stil konusunda 215 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Aaaaa şıkkı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1425İkisi de kötü görsellere göre ama 2. si daha az kötü..
Sistem doğru söylüyor olabilir haklısın🤔
Tabi doğru söylüyor.. Bak bu soruyu kişiliğe taşımamış mesela.. 😄
Aaa evett taşımadı😳
Şu açık göbekten tiksiniyorum
Umarım yalnız değilimdir
Crop kombinleri çok güzel. Bir de fiziği güzelse bir başka hava katıyor.
Kot ceket ve Crop güzel.
Aslında ikisi de pek benim zevkime uymuyor ama ikinci şık bir tık daha iyi gibi.
İkisi de yerine göre güzel duruyor. Ama blazer ceket bi tık daha şık
herkesin bir giyim tarzı var salaş en iyisi markanın önemi yok sadece yakışan fizigi ifade eder.
Tarzlar iyi de croplar kötü
Ayıp olmasın a verdim 🤣
İlki benim tarzıma daha uygun
Kot ceket olan çok daha tarz duruyor
Crop ve kot ceket daha hoş duruyor
Kot ceket çok hoş duruyor
Kot ceket daha iyi sanki
İkisi de yakışmış nasıl bir bedense ne giysen şık duruyor. Çubuk kraker gibisin.
C kesinlikle
Eig senin
Ahh teşekkürlerr🌸
Ahhh ne demek balım 🌺
kararsız kaldım ama b daha güzel geldi gözüme.
İkiside çok güzel görünüyor
2. si çok çok güzell.🧡
İkinci
Aaaaa şıkkı