Alt ve üst kısımların eşit olarak kesildiği pantolon kesimini tercih etmelisin. Bu görsellerde ikinci olan doğru seçim senin için. İspanyol kesim ve boru paça kesimlerden uzak durmalısın , daha da kalın gösterir
Abi kız size “kilo vereyim mi, bacaklarımı nasıl inceltirim” dememiş ki ya size ne, üstünüze vazife mi öğüt vermek? O konuda fikrinizi sormamış ki, hangi pantolon daha iyi demiş. Ne sanıyorsunuz kendinizi anlamıyorum ki kız isterse verir, herhalde verip vermemesi gerektiğine kendi karar verebilir. Soruyu soran arkadaşım, ilki daha ince göstermiş gibi geldi bana.
benimde bacaklarım kalın o yüzden siyah tercih ediyorum boru paça veya ispanyol giyebilirsin seni daha ince gösterir dar paça giyersen olduğundan geniş gösterir bacaklarını
Kısa ve kilolular aşağı inen bol paçalardan uzak durmalı lakin çok da s*kine takma. Giymen gereken skinny jeanslar ve ispanyol paçalar. Dediğim gibi hangisinin içinde rahatsan öyle yaşa.
Pehlivan gibi kızsın boş ver korku saliyorsun düşmanlarına hehehe şaka bir yana siyah renk giyinmek daha zayıf gösterir her zaman için ama takilicak bir şey göremiyorum
Acik renkli ve ustune yapisan pantolon giyme. Cok rahatsiz oluyorsan ince uzun ceketler var yazlik onlardan giyebilirsin. Ama bence en iyi cozum kilo vermek, boyle saklama dertlerin kalmaz rahatlarsin.
Öncelikle dar paça pantolon ve taytlerden uzak durmalısın. İkincisi bel ve kalça bölümünü örten gömlekler tercih edebilirsin. Balık etine pantolon yapıştırıp ince görünmeyi beklemekle mucize beklemek aynı şey.