Moda & Stil Örgü saç modası mı balon saç modası mı daha güzel? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şu anda çok popüler olan 2 saç modası: saçın aralarında örgü ve balon. Ben örgüyü daha çok beğeniyorum. Sizce hangisi daha güzel?Balon saç-Örgü saç Örgü saç modası mı balon saç modası mı daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence ikisi de güzel 0 0 Yorumla
Estacaca Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 86% +1 yıl Hiç biri kendi beyenip yaptığım her şey bana güzeldir 0 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Ikiside güzel görünüyor ama bende örgüyu daha çok beğeniyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Örgü Çok daha iyi 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Örgü 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Örgü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence ikisi de güzel
Hiç biri kendi beyenip yaptığım her şey bana güzeldir
Ikiside güzel görünüyor ama bende örgüyu daha çok beğeniyorum
Örgü bence daha güzel görünüyor
İkisi de çocuksu bana göre.
Örgü Çok daha iyi
Örgü
Örgü
Örgü