Moda & Stil Kalitesini beğendiğiniz 3 kıyafet markası söyler misiniz? Tost-Mühendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim favori 3 giyim markam şunlar1- Zara 2- Pull&Bear 3- Mavi Kalitesini beğendiğiniz 3 kıyafet markası söyler misiniz? Cevapla Marka Soruları Zara Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Defacto, Mavi, Pull Bear 0 0 Yorumla
Janelskii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Everlane, Bershka ve ZaraKaren Millen de aşırı iyi ama ayda yılda bir alıyorum oradan. 0 0 Yorumla
Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı. Dış giyimde zara iç giyimde de Calvin Klein 0 1 Yorumla Tost-Mühendisi +1 yıl Zara için yurt dışında DeFacto gibi basit bir marka diyolar doğru mu Yorumla
burcusolak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben Trendyol'dan giyiniyorum, ürünleri çok güzel kadın-erkek gayet kaliteli. 0 0 Yorumla
Reelsmena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Bershka yi 1 olurdu da diğer ikisi bilemiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Defacto, Mavi, Pull Bear
Everlane, Bershka ve Zara
Karen Millen de aşırı iyi ama ayda yılda bir alıyorum oradan.
Dış giyimde zara iç giyimde de Calvin Klein
Zara için yurt dışında DeFacto gibi basit bir marka diyolar doğru mu
Ben Trendyol'dan giyiniyorum, ürünleri çok güzel kadın-erkek gayet kaliteli.
Under armour Bershka falan
Zara, mooibutuk, Lavinia butik
Bershka yi 1 olurdu da diğer ikisi bilemiyorum