Moda & Stil 1 ay Süet mi deri mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 11 Arkadaşlar şu ayakkabıdan alacağım sizce hangisini almalıyım süet mi deri mi? Süet ileride pis oluyor diyorlar olur mu? Güncellemeler: Takip Et 11 Paylaş FacebookTwitter Süet mi deri mi? 612 Görüşünü yaz
Mаямеlат | Moda & Stil konusunda 289 görüş paylaştı. Fenomen 1 ay deri parçalar gözüme hoş görünmüğyor nedense süet daha albenisi olan bir şey benim açımdan o yüzden süet diyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Fatmanurarı | Moda & Stil konusunda 458 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Kesinlikle deri süet asla giymem toz kapıyo leke olduğunda asla çıkmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sonuyku5433 Xper 6 1 ay Evet doğru kolay kolay çıkmıyor da lekesi deri al kolaylıkla temizlenir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay * Süet pişmanlık, deri evladiyeliktir.* Bu ayakkabıların modası geçeli 10 sene oldu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
merakettimmişte | Moda & Stil konusunda 2,2b görüş paylaştı. Master 1 ay bu ayakkabının modası geçmedi mi daha? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Plüton9 | Moda & Stil konusunda 105 görüş paylaştı. Bilge 1 ay model begenmedim alma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Yesimcik__ | Moda & Stil konusunda 361 görüş paylaştı. Guru 1 ay Aynısının süeti var bende çok severek giyiyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Hemeraaa | Moda & Stil konusunda 190 görüş paylaştı. Yoda 1 ay bu tarz ayakkabılarda süet daha güzel oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
bayrakmerve27 | Moda & Stil konusunda 120 görüş paylaştı. Guru 1 ay Sondaki güzel Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
SadeceNuray | Moda & Stil konusunda 119 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Suet Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Basakcocuqu Xper 5 1 ay Air ayakkabıları tercih ediyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
AltınYaprakS | Moda & Stil konusunda 1,7b görüş paylaştı. Master 1 ay Suet. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kanka35 | Moda & Stil konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay deribence Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126deri parçalar gözüme hoş görünmüğyor nedense süet daha albenisi olan bir şey benim açımdan o yüzden süet diyorum.
Kesinlikle deri süet asla giymem toz kapıyo leke olduğunda asla çıkmaz
Evet doğru kolay kolay çıkmıyor da lekesi deri al kolaylıkla temizlenir
* Süet pişmanlık, deri evladiyeliktir.
* Bu ayakkabıların modası geçeli 10 sene oldu.
bu ayakkabının modası geçmedi mi daha?
model begenmedim alma
Aynısının süeti var bende çok severek giyiyorum
bu tarz ayakkabılarda süet daha güzel oluyor
Sondaki güzel
Suet
Süet
Air ayakkabıları tercih ediyorum
Suet.
deribence
Alcantara
Rugan daha iyi