Lacivert kumaş pantolonum var ama altına ne ayakkabı giyecegimi bilmiyorum. Kumaş pantolon altına spor ayakkabı giyilir mi?kumaş pantolon altına spor ayakkabı erkekkumaş pantolon altına spor ayakkabı kadın
giyilir tabiki ama kombin'in onemli tabi. ne tarzda kumas pantolonla ne turde ayakabi ile giydigine bagli. siyah dar paca zara'nin kumas pantolonu ile siyah convers giyilir mesela ustunede kisa deri ceketle salas bir tarz yaratmis olursun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya kilolu biriyim kvcden de slim fit aldm :) okul için convers değil tigerlerim var bordo
Gayet şık ne çok resmi nede çok spor. rahat ve kibar duruyor hem bayanlarda hem erkeklerde beğenirim ama dar pacave babet çorap eşliğinde o bilekler görünecek. En çok da gri ekose de efsane 👍
Doğru kombin yaparsam neden olmasın. Ben daha çok converse yakıştırıyorum kumaş pantolonun altına.. Taşımak ve yakıştırmak önemli olan.. Keyifli günler..
Güzel şık bir tarz günlük zamanda kullanılabilir. Resmi bir tarz olmadığı için toplantı ve davetlerde tercih etmem şahsen. İş için günlük zamanda kullanılabilir smart casual ile uyumlu bir tarz.
Lisede ergenligimde giymistim Şimdi düşünüyorum da Facia😅 Erkekte çok itici duruyor Ama kadin zarafetiyle kapatıyor arayı... Kadında nahoş degil bence... Hele bunun gibi minnak kadinlarda.. Gayet tatlis gözüküyor 😅
bence üst olarak değiştir gömlek tişört yerine daha değişik şeyler giyersen ve spor ayakkabı değilde farklı şeyler giyersen daha iyi olabilir bence itici olduğunu asla düşünmüyorum
En İyi Cevaplar