Ne bu ucuz hareketler amaç ne? Hem açıp hemde hic kimseyle yatmayanlar var? Madem açıyorsun hakkını vereceksin?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cahildi ama bir şekilde yaşıyordu. Bak bu cümle sensin.
Bakire olmanda amaç ne gerici yobaz asıl cahil sensin hem aç hem bakire takiliyorsun
Sana bakireyim demedim. Bakireysem bile kiminle ne yaşayacağıma kendim karar veririm. 3 5 dakikalık hevesi yaşayamamışsın ve kadınlara öfke beslemeye çalışıyorsun.
Yo zaten Yaşıyorum farklı tatlar istiyorum her gün aynı pilav yenmez , bakire kalma aferin yat geç mezara mi goturcen
Sana bakire değilim de demedim. Yazık. Bak böbürlenircesine konuşuyorsan elinde bir şey yoktur. Bence sen yaşadığını yaşa diğerlerine karışma. Haddin değil.
Avrupa özentisi acarak vücudu yaşayacaksanız hakkını vereceksiniz hem açıp hem bakire kalamazsın, bizim de cinsel isteklerimiz var onlari karsilayacaksiniz
İsteyen istediğini giyer ve istediğiyle istediğini yaşar. Hadsiz. Sen kendini sadece bir şey sanıyorsun ama aslında bi b*k değilsin. Eğer cinsel hayatın oluyor olsaydı bu kadar kudurmuş olmazdın. Yazık TC simülasyonunda hayatta kalmaya çalışırken bir de senin gibilerle uğraşıyoruz.
Hayatta kalmak istiyorsan ver geç, mezara mi goturcen deligini , bakire niye kalıyorsunuz her gün bul birini seviş illa evlilik mi olmali
Adım kadar eminim ki normal hayatta ahlak bekçisi olan bir davar ya da şu an öylesine dalga geçen birisin. Boş yapma.
Ahlâk bekçisi değilim çomar yobaz da değilim seks yapar geçerim, evlilik bana göre değil, benim gibi dusunen kızlar çoğalmalı bu ülkede seviş geç evlilikle bozmuşsunuz kafayı kezbanlar gibi
Evlilik mi jcvhjfkmdnxbhcjvfkfdx hayatımda istediğim son şey evlilik şu anda. Gerici, yobaz, cahilsin. Bu cümlelerinden anlaşılan bir şey ve dediğin gibi bir hayatın yok. Olanları görüyoruz o kadar da umursamıyorlar bu durumu. Milletin ne yapmak istediği seni alakadar etmiyor ne yazık ki. Başka ülkeye defolup gidebilirsin.
Senin gibiler o deliğini korumasa daha aktif cinsel yaşantılari olabilir bu ülkedeki erkeklerinde , neyine bu kadar saklıyorsun bu zamana kadar kaç farklı erkek ile yattın?
Napalım sen Müslüman bir ülkedesin. Ger*zekalıııııııııı bu seni alakaaaadaaaar etmiyooooorrrrrr.
Müslümanligi bu kadar takıyorsan göğüs bacak açık gezmeyin o zaman, soytarı ikile ağzına vermeyeyim , doğru düzgün konuş hakaret etmeden , al mezara götür
İstersin de onu yapamazsın, aptallaşma. Sana Müslümanım demedim bana laf söyleme. Senin ülkende cinselliğin yayılmaması İslam'a bağlı. Cesaretin varsa bunu yaşadığın yerdeki insanlara söylesene. Klavye başında ne kadar da delikanlı (!) oluyorsun öyle.
Ağzına almayan arkadan yemeyen nerdeyse yok ama öne gelince namuslu ayagi , niye yapamazmışım ağzına veremem mi yani?
Umarım ciddi değilsindir dünyanın en canım düşüncelerinden biri
Bakire kalmayacaksiniz o zaman açıyorsanız hakkını vereceksiniz , bakire kalmanda amaç ne mezara mi goturcen hayirdir?
Ahaaajahha yazık sana kimse vermiyor mu 😄
Yoo gayet yatiyorum ama farklı tatlar seviyorum her gün aynı pilav yenmez, sen dediğime cevap ver neden bakiresin?
Bakire olduğumu kim söyledi? 😄
O zaman sen gezebilirsin, hakkını veriyorsun açık saçık gezmenin aferin👍🏻
Ucuz olanlar sen gibiler acaba kaç parayla üretildinizde aklınız sikinizde çalışıyor. Ulaşamadığıni söylemişsin bu arada bu o kızın ucuz olmadığıni zaten gösteriyor ya da sen değersiz bir paçavrasın.
Açıyorsanız cinsel ihtiyaçlarımizi karşılayacaksınız o kadar , amaç ne açmandaki , Avrupada ki de açıyor ama sevişiyor siz mezara mi goturceksiniz hayirdir
Crop giyiyorum diye onla bunla yatmak zorunda mıyım?
Zorundasın kocana mi saklıyorsun hayirdir? Her şey meydan da ama bakire kal , hic bi erkek beni az diyerek, açıyorsan yatacaksın bizimde cinsel isteklerimiz var
Tamam..
Bakire kalmaya devam et aferin by by
Devam edicem
Mezara götür bi de bununla övünürsün sen şimdi, o zaman açık secik giyinmeyeceksin
Giyerim bakan baksın iç çeksin umrumda mı. İnce belim var giyiyorum kime ne?
Zaten biz bakıyoruz diye giyiyorsunuz kabul et bunu , böyle açıyorsan o erkeklerin cinsel ihtiyaçlarını karşılayacaksın, teklif etse seks yapmak için tacizci dersiniz bi de utanmadan
Nerede yaşıyorsun sen?
Ne alaka şimdi bu? Sen dediğime cevap ver bakire kalmanda amaç ne? Bi erkek seni almaz diye dimi
goster ama elletme demısler onlara
Açıyorsa elletecek aga , o zaman edebiyle gezecek
sıkıyosa elle 5 sene yatar cıkarsın anam dıyemedın
Gizliden çıksana bi
Sen zaten gurbettesin siz sevişin boş ver buradaki kezban bakireleri
Yazık sana
Ne yazıkmiş , bakire kız sevmem seviş geç, hollandada bul bi zenci
Sevme, sevmek zorunda değilsin ama insanların tercihlerine ve kararlarına saygı duymalısın
Bak avrupada bakire kız çok az , burada dolu , madem bu iş zevkli kadınlar daha çok zevk aliyor? Amaç ne o zaman zevk için yap geç, erkekler onu evlenirken almaz ortada kalır diye korkuyorlar zavallilar
Nedeni ne olursa olsan, saygı duyacaksın. Hem bunun erkeklerle veya evde kalmakla hiç bir alakası yok, Türkiye de yaşayan çoğu kız müslüman ve bu yüzden bakirelik bir tık daha önemli olabilir. Kısacası; kendi işine bak ve başkalarına saygı duy
Muslumanligi o kadar umursasa mini etek gogus dekoltesi gezmez , boyle aciyorsa benim dalganinda tadına bakacak bunlar ucuz kızlardır yapmalı, zevk için var onlar başlatma saygina, tuttuğun yerde öpeceksin bunlari
Hollandaca anlasan öyle bir söverdim ki sana, şükret Türkçem iyi değil. Neyse laftan anlamıyorsun, tartışmaya değmez
Açıyorsaniz bizim cinsel ihtiyaçlarımizı karşılayacaksınız , bakire kalma soytarı gibi , mezara mi goturcen deligini , orada şapur supur yabancılarla oynaşıyorsundur burada bize gelince vermiyorsun hsyirdir?
😂bitmiyorsunuz yaa
Geldi bakire
Sanane lan milletin şeyinin derdi sana mı düştü
Evet bakire kız sevmem sevişecek bu tarz açık gezenler
Yeterince veren var sen onlarla ilgilen
Açanlar neden bakire bu durum tezat değil mi sence?
Yahu sanane sanane
Yok öyle bisey cinsel isteklerimizi böyleleri karşılamak zorunda
Al karşıla🖕
Sende mezara götür bakire kezban , onunla anca evde kendi kendini parmaklarsın 😂