alt tarafı normal bikiniden az biraz daha açık çok farklı bi durum yok?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cidden çok abarttılar ya bu bikini modasını. Bak normalde açık biriyim baya da açık giyinirim ama ben bu sezondan kendime doğru dürüst bikini falan bulamıyorum. Hepsinin bi bakıyorum arkası yok resmen. Bikini dediğin şey zaten oldukça açık, bir de onu daha da açıyorlar eee ne kaldı soyunayım yani oldu olacak. Ben giymem şahsen. Çok abartı. Bir tanesinin çok beğenmiştim modelini satın aldım. Resmen fantezi iç çamaşırlarıma benzedi yani geri iade ettim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılmaalesef yokluk deniyor buna. Alışmamışlık, bakan kadınların kocaları aileleri giydirmez. Günah namus gibi tabular içinde ezer. Aynı şekilde eşlerine giydirmeyen ya da kendinden daha kıllı eşleri yüzünden fiziği güzel kadına hasret olan erkeklerin hormonları.. Güzel ülkemizde maalesef bir kaç şehir birkaç plaj harici zor şeyler.. Yoksa işte öküz gibi bakarlar..
00 Yorumla
Açlık var çünkü, bence tanga bikini giyilebilir bir şey.
Bu arada güzel bir fiziğe illaki bakarsın ama rahatsız edici bir şekilde bakmanın anlamı yok. Normal rahatsız etmeden bakarsın ve geçersin bu kadar yani.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
60Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılorta doğu gibi az gelişmiş oldukları için
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 935 cevap paylaştı. Şu nedenle..
Her nekdr normal karsilasak ve karsilansada..
Aslinda bikini ozellikle tanga bikini normal ic camasiri ile aynidir sadecw kumasi haff farkedio.
Yani popo ortada ic camasiri.
Ve erkek popo gorunce etkilenir.
Plajda herkes ole oldugu icin tamam cok dikkt cekmz onemsemez felan.
Ama sonucta guzelse etkiler00 Yorumla
+1 yılBen umursamam kimin ne yaptığına. İsteyen bakar isteyen başla şey de yapar beni rahatsız etmediği sürece. Giyene de bakana da karışmam kendim de gönlüm isterse giyerim kimin ne yaptığıniyla da uğraşmam
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılDaha yüksek ücretli plajları tercih ederseniz sorun olmaz. Halk plajı gibi yerlerde anormal görünebilir. Müzikli eğlenceli az kapasiteli yerlerde sorun çıkacağını sanmıyorum. Brazilian yine kabul görebilir ama tanga bikinide çok gereksiz değil mi ya?
20 Yorumla Hanggi plajda nerede olduguna bagli, nerede tanga giyiyorsun? Büyük otellerde kimsenin senin kicinin yanaklari arasina girmis iplik gibi seye uzayli görmüs gibi bakmaz, popon siradisi güzel olur belki yan gözle.
00 Yorumla
+1 yılArtık nerelere gidiyorsan muhtemelen multeci bolgesine gidiyorsun Antalya Laraya git bakalim millet acık gözunu kapatır
37 Yorumla- +1 yıl
Yok canım türk her yerde turktur.. birden com görünce plajda. normallesiyor ama
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 Abartma istersen çok sapık kadınlarda var zorla mileltin önunde dikkat cekmek için sekilden şekile giriyorlar onlardan uzak olmak için sakin sessiz kimsenin olmadigi sahilleri tercih ediyorum ne multecisi ne boyle tipleri gormuyorum
- +1 yıl
Heheh hayret kendi hemcisine dokunduraningordum sonunda
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 ben objektif bir insanim cinsiyetciliğe karşıyım
- +1 yıl
Ben cinsiyetçi yım.. çok farklıyız beee
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 Normal babamdan birkac yas kücüksun sizin çağla bizimki farklı
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 Normal babamdan birkaç yas küçüksunüz sizin çağla bizimki farklı
yha aynen ha açık ha kapalı erkekler her türlü içindekini hayal edebiliyo zaten çok geri kafalılar çokkk
30 Yorumlapaylaşta alem tangalı bikinili medeni kadın görsün :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. Belki ipi farketmemislerdir belki de şöyle bu durum da var bazı kadınlar her erkek sürekli onu seyrediyor yanilgisina düşüyor hep öyle de bisey olabilir
00 Yorumla
+1 yılyani sizin gibi olgun ve seksi bı vücuda sahip olgun bı hanım efendi zaten dikkat çekerse tanga pek görmedikleri için olabilir herhalde jdjeej bilemedim şimdi
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tabi görmedikleri şeyi görünce şaşkınlık yaşıyor çoğunluk.. Kadınlar kıskanıyor giyermediği için erkeklerde iç çekiyor sahip olamadığı için.
10 Yorumla
+1 yılBir zamanlar hiç problem değilken şimdi Afgan ve Suriyelilerden kimse rahat değil. Turistleri taciz etmeleri turizmin içine ediyor zaten.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben bir çok Avrupa ülkesine gittim hiç bir kadın karşı kaldırıma geçmedi. Sen neden bizden nefret ediyorsun? Irkçı değilim dünyanın her yerinden arkadaşım var ve kaliteli insanlardır. Uğur böceğide böcektir hamam böceğide böcektir. Boş laf üretme
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhtemelen abaza arkadaşlar çatala bakarken farklı fantazilere giriyor. Derler ya tok açın halinden anlamaz diye
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama bunu yapan teşhirci değil midir sence, bi kadın nye plajda tanga giyer, bence akan salyaları görmek amaçlı
Moda & Stil konusunda 427 cevap paylaştı. Arkadaş kadının cahili de bir başka oluyor. Ulan erkeğiz biz erkek, yaradılış geriği yarı çıplak bir dili görünce ister istemez etkileniyor :D
10 YorumlaModa & Stil konusunda 511 cevap paylaştı. Göz kayabilir ama bizim millet resmen taciz ediyor gözüyle.
20 Yorumla
+1 yılMaalesef Türkiye'de durum böyle. Halbuki bıraksalar da kim ne isterse giyinse ama olmuyor. İlla bir bön bön bakacaklar.
00 Yorumla
+1 yılGörmemişin erkek çocuğu olursa pipisine nasıl merakla bakıyorsa işte o bakışlar da plajlarda oluyor 😊👍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülşen gibi heryerde soyunsan bakarlar sahne kıyafeti giy send plajda oda plaj kıyafeti giyyor sahnede profile koymandan belli teşhircilik var bakmasalar bakmıyorlar çirkinmiyim die soru açar sen gibiler
00 YorumlaSezon başı gözler alışmamışken dikkat çekebilir
Bir diğer etken plajın elit olmaması
Bunun dışında problem olmaması gerek🤔00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPopoyu fazla gösterdiği için, ama uzaylı görmüş gibi bakmaya da gerek yok, popo işte. Yakışan, poposu güzel olan giysin.
00 Yorumla Mahalle kültüründen 🙂
00 Yorumla
+1 yılseks afrikası malum çoğu da eli bi taraflarında abazan
121 Yorumla- +1 yıl
@sonnisim anlatmaya çalıştığım şeyi başka tarsafınla anlamaz mısın? her gün yapıyoruz diyen yok ama çoğunuz yokluktasınız kb
- +1 yıl
@sonnisim var
- +1 yıl
@sonnisim hayır sevgilim var
- +1 yıl
@sonnisim evgilinizin vermemesi millte sulanmanızı da hakı kılmıyor
- +1 yıl
@sonnisim mastürbasyon yap knk
- +1 yıl
@sonnisim yapacak bir şey yok hakim olacaksınız kendinize
- +1 yıl
@sonnisim mastla evet
- +1 yıl
@sonnisim yalnız olmadığım zaman günde 2
- +1 yıl
Ben gençliğimde 20 sene önce slip mayo giydiğimde kızlar bakıyordu abartısız yiyecek gibi. güneşlenirken erecsiyon olduğum zaman gören kızlardn laf atanlarda m eme faln açıp ilgimi çekmek isteyenlerde oldu. çok a zgin bir erkek olsamda, bu bakıyordu dediğim isteyip bana çok fırsatlr veren kızların hiç biriyle s eks yapmadım. abazamıyım?
- +1 yıl
Tanga giyenede skck gibi bakıyorum.30 senedirde içlerindeyim
Madem toplumun tutumundan rahatsızsın umuma açık alanlarda tanga giymeyiver sende
012 Yorumla- +1 yıl
Sen gibilerde yiyecek gibi bakmayıversin. Herkes istediğini giyme hakkına sahip değil mi
- +1 yıl
@beachgirl07 beni zan altında bırakman hiç hoş değil. Emin ol kafamı çevirip bakmam ama toplumun nabzını tutmakısın
- +1 yıl
Toplumdada herkes aynı değilki adam gibi olanlar bakmıyor. Ben sen böyle bisey söylediğin için ön yargıli davrandım kusra bakma. Adam olan gözüne hakim olabilir.
- +1 yıl
@beachgirl07 gözüme ve nefsime elbette hakim olurum ama bencil düşünmemelisin
- +1 yıl
Bencillikle alakası yokki. Giymek isteyen giyer neden yiyecek gibi bakıliyor. Soru bunu soruyor
- +1 yıl
@beachgirl07 roma da romalılar gibi topluma ayak uydurmaya özen göster. Bir japon atasözü derki göze batan çivi çekici yer
- +1 yıl
Niye ben belki Romalı değilim ya da Roma tarzı yaşami benimsemiyorum zorla mı?😅 Judi james in anlayışlı davranma ile ilgili sevdiğim bi sözü var bu durumla ilgili Bütün yapacağınız, insanların sizinkinden farklı davranışlara sahip olduğu gerçeğine saygı duymak ve diğer insanlarla birlikte kendi yolunuzda yürümektir. 😉
- +1 yıl
@beachgirl07 cissi bir polemik durumuna dönüştü bu durum😁 kendine güvenebilirsin fiziksel yapın mükemmel ötesi olabilir fakat rahatsız edici bakışlardan odağında olmamak için biraz daha dikkat gerektiğini düşünüyorum.
- +1 yıl
Sorun şurdaki denize haşemayla bile girsen bakıyorlar problem orada
- +1 yıl
@beachgirl07 o zaman gittiğin plajı özenle seçmelisin, toplumda insan sınıflandırıyormuş gibi olmak istemem ama bazı gruplar maalesef kadın açlığı yaşıyorlar dolayısıyla ister istemez gözler tamamen sana dönüyor ve maalesef her ne kadar insanlar kabul etmese de gözlü tacize maruz kalıyorsun.
- +1 yıl
Evet işte bende onu demek istedim en özenle seçtiğin yerlerde bile oluyor bu inan bana. Dediğimi yanlış anlama ben seni kast etmedim. Genel olan durum bu
- +1 yıl
@beachgirl07 haklısın ben üzerime alınmadım ki nefis denilen bir durum söz konusu, lütfen beni yanlış anlama tenzih ederek söylüyorum karlıma çplak çıksan kafamı çevirip bakmam dikerim yere burnumu geçerim görmezden gelirim. Sende o tarz ortamları seçmeye özen göster yaşın kaç bilmiyorum bazı şeylere heves ediyor olabilirsin ya da yaşam biçimi haline getirmiş olabilirsin ama şu fikirleden yola çıkma ben özgürüm burası özgür bir ülke vs. sen kendini kısıtlamayı bilmezsen kötü bakışlara da maruz kalırsın gözlü sözlü tacizlerle de mücadele verirsin
Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Senden başka giyen olsa bakmazlar o kadar farklı olmak baktirir
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sınırlarımız kevgire dönmüş durumda, cihatçı akıyor. Selam ve dua ile.
00 Yorumlasana öyle geliyor olabilir
fırına ekmek almaya gitmiyosun heralde o şekilde01 Yorumla
+1 yılBizde sapık qbaza dolu olunca maalesef böyle oluyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılgittiğin lokasyona bağlı
halk plajına gıdersen tenhada kıstırırlar bile . dikkat.00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu söylediklerin Miami Sahilleri için çok uygun ama bizim plajlarımıza uymaz
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılÇok çekici olunmadıkça bikiniye kolay kolay bakılmaz da tanga illa ki ilgi çeker ama.
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılGörmemişler ya da alışkın değiller, ne yapsınlar farklı geliyordur.
00 Yorumla Tatili yurtdışında yapıyorum kimse kimseye bakmıyor çıplak olsada kimse dönüp bakmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Bende yurt dışında yaşıyorum merak ettim nereye gidiyorsun tatil yapmaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz alışkın değiliz teyze, sizin oranızi buranizi görmeye, görmek de istemiyoruz ok
214 Yorumla- +1 yıl
Bakma ozman. Gelip yüzünemi oturuyorlar
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff sanane o zaman avukati misin, her yerde ot gibi bitiyorsun...
- +1 yıl
Daha öncede hoşuna gitmeyen şeyler yazdım yani. İyi bari sevindim bu tabucu zihniyetin daha öncede önünde durduğuma.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff cehennemde iyi yanmalar, neyse uğraşmayaciğim seninle 20-30 sene daha buralarda takılabilirsen ne mutlu sana
- +1 yıl
Merak etme daha fazlada takılırız :) asıl sizin seviyesizliğiniz 2-3 nesile kalmaz silinip gidecek. İnsanlar rahat bir nefes alır.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff sen dünyada ebedi olarak kalacaksın yani😂
- +1 yıl
Beyin yokki anlasın..
Zihniyetten fikirlerden bahsediyoruz.. İnsanlar rahat bir nefes alır yazdım iyi oku. Ben rahat bir nefes alacağım değil.
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff sen de benim ne anlatmak istediğimi anlayacak kapasite yok, bir de kullandığı üsluba bak.. Neyse ateşin bol olsun. Güle güle..
- +1 yıl
Saolasın, millete olan anlayışsızlığınız yüzünden sizde yanımda kaynıyor olacaksınız sıkıntı yok :), iyi günler
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff ben hiç kimseye şu ana kadar fiziksel ya da sözel bir şiddette bulunmadım. Sadece burada fikrimi beyan ettim. Takdir edersin ki burada herkes istediği telden çalabiliyor, peki ben neden fikrimi söyleyemeyeyim, neyse sana good burns...
- +1 yıl
Oo ingiliççe 🤣 saolsın
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff ayy çok komik hahahuhahha 🤣
- +1 yıl
Eylencelisin aslında ya. Keşke biraz daha günümüzde yaşasan :)
Cevap sahibi+1 yıl@cheekystaff eylence değil eğlence olacak neyse, öyleyimdir ya sorma, çok kafa bir insanımdir 🤧
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla ben de hiç anlamıyorum bunu, yiyecek gibi bakiyolar
20 YorumlaÇünkü bazıları için asla göremeyecekleri sanatsal bir tablo olduğu için.
00 YorumlaÜlkemiz için geçerli sadece bu durum
Farklı yerden düşünüyor lar çünkü10 Yorumla
+1 yılBizim millet o durumu aletlerini kaldırarak karşılar
11 Yorumla- +1 yıl
Resimleri görmek isterim benimki de dikelir belki
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılknut hamson'ın ''açlık'' isimli kitabını okudunuz mu? :)
00 Yorumla Maalesef Türk insanı böyle bende giyiyorum değişik değişik bakıyorlar takmıcaksın boş ver sen nasıl seviyorsan rahat ediyorsan onu giy
21 Yorumla
+1 yılBence bu çok normal mis ayaklarına girmeyin sonra millet neden tecavüze ugru diye bı tarafinizi yirtiyosunu
10 YorumlaArizona kertenkeleleriyle aynı gezegende yaşadığının farkında olmayan beyni su toplamış bir ladybug isyanı afdsfk
11 Yorumla- +1 yıl
Heheh aynen
- Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılPlajda şaşırılacak tek giysi pantolon ve uzun kol olur. Plaj yani açık giyilen yer
00 Yorumla bende mayo giyince neden kizlarin kizi on tarafta ise erkeklerinde o sebebten arka tarafta
00 Yorumlamillet plajda si ki ne meze yapmıştır tanganı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerek yok tanga giymeye. Tanga yı ben eşime giyiyorum azdırma amaçlı olan bir şey tanga. Plajda tanga giyersen niyetini sorgularım Bende bikini giydim ama tanga farklı
12 Yorumla- +1 yıl
Eşin de tanga giydin diye heyecanlanıyorsa.. Üzüldüm valla nasıl bir yoklukta ise
+1 yılTürkiye maalesef cinsel açlığın fazla olduğu bir ülke, aldırış etmemeye çalış.
11 YorumlaÇIPLAKLIK NORMAL DEĞİLDİR... TEŞHİRCİLİK NORMAL DEĞİLDİR VE ASLA NORMALLEŞMEYECEKTİR...
116 Yorumla- +1 yıl
Nihayet benim fikrine uyan bir yorum buldum
- +1 yıl
Normaldir ve normalleşecek, orası plaj tabi ki bikini olacak
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever Çıplaklık çıplaklıktır ve yer, zaman, mekan fark etmeksizin ahlaksızlığa hizmet eder.
- +1 yıl
Orası plaj sen bikini giymeyi çıplaklık sanıyorsan düşüncelerinde sorun vardır, her plaja giden ahlaksız mı oluyor? bence yazdıklarını düşünmelisiniz.
- +1 yıl
Çıplaklık ahlaksızlık demişsiniz ve bikini de çıplaklık demişsiniz bu durumda plaja giden de ahlaksız oluyor size göre.. ayrıca ahlak kıyafetle olmaz zihniyetli olur. bu geri kalmış düşünceleri değiştirmelisiniz artık. bir insan tatil yaptığı ya da plaja gittiği gibi ahlaksız olmuyorsa insaların ahlaklarını sorgulamakta size kalmıyor
- +1 yıl
Çünkü bu kadının kendi tercihidir bikini seviyorsa bikini giyer kapalı seviyorsa kapalı giyer herkesin kendi tercihi umarım anlatabilmişimdir hanımefendi
- +1 yıl
Bende saygı duyuyorum farklı düşüncelere, ama siz farklı anlamışsınız yani olay vücudu göstermek değil bu durumda bakmayabilirsiniz ya da plaj gibi yerlere gitmeyebilirsiniz.
- +1 yıl
Kimseyi savunmuyorum insanlar sevdiklerini giyebilir diyorum bu herkes için geçerli, bende İyi günler diliyorum size..
- +1 yıl
Teşhircilikmi.. Yuh artık bikini ya da daha seksi gelen türlerini giymek bile teşhircilik..
Bi bitmedi şu zihniyet.. Sizin düşüncelerinize uymayan her insan kaka olacak diye bir şey yok.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçıplak gezmeye ne kadar da meraklısınız..
hiç giymeyin daha iyi..015 Yorumla- +1 yıl
telefonda pºrń videoları izleyen birinin bunu demesi ne kadar da komik
- +1 yıl
sence bunu yapmayan erkek mi var akıllı ol biraz
- +1 yıl
ha bu arada görmek istemiyorsa denize de gitmeyebilir
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí hemen niye çirkinleşiyorsunuz? bu mu yani ahlak anlayışınız?
Cevap sahibi+1 yıl@_indigo_ teşekkür ederim. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@_indigo_ hiç birimiz günahsız değiliz tabi ki ama uluorta yapılan ahlaksızlığa da göz yumacak kadar da değiliz. Artık ulu orta gözler önünde soyunmayı çok marifetmiş gibi savunuyorlar.
- +1 yıl
öğrenmiş bi laf hep ağzında tekerleme gibi sen gitde bi sorgulamayı öğren
- +1 yıl
ah yazık sanırsın peygamber
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí ah canım, ne kadar da tatlısın!!!
- +1 yıl
tabikide
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí çilek sever misin.
- +1 yıl
meyve sebze sevmem
Cevap sahibi+1 yıl@No_Yo_Aquí balık seversin o zaman..
Arap yarım adasında mı güneşleniyorsun? :)
04 Yorumla- +1 yıl
türkiye'de?
- +1 yıl
normal düz plajdayım
Kendinizi pazarlıyorsunuz canım ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakılır lan mini etek değil ki niye bakılıyor diyelim
Ben de bakarım valla ksjdkxkxk15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSapık mısın @q
Cevap sahibi+1 yılLezbiyen değilim dekolte ya da bikini aşırıya kaçınca kadınlar bile dönüp bakar lafı başka yere çekme
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılpopiş oldugu gibi disarida cunku.
32 Yorumla- +1 yıl
Hay sansürüne
- +1 yıl
Hahaha 🤣🤣🤣
- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzelse dikkat çeker ondan
00 Yorumla
+1 yılFazla teşhirci çünkü?
00 YorumlaGüzel bir fizik ise bakılması normal
00 YorumlaTahrik oluyiruz hoşumuza gidiyor 😂😂
00 Yorumla
+1 yılErkekler ayni şekilde giyse sız bakmzmısınız
00 Yorumla
+1 yılSuriyelilerin bol olduğu plajlara gitme sende
00 Yorumla
+1 yılOrtadoğuda yaşadığını unutuyorsun galiba.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereye gidiyosun sen. Herkes oyle zaten plajda abartma
00 Yorumla- Devamını Gör (25)
Devamını Gör(70)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Plajda tanga bikini giyince neden uzaylı görmüş gibi bir tepkiyle karşılanıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler