Moda & Stil Kızlar mini giyer misiniz? Türkkızlarıkezbandır Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Doğru söyleyin yahu Güncellemeler+1 yıl Sorularıma cevap verin kızlar boş geçmeyin boşuna mı soruyorum Kızlar mini giyer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Tatil bölgelerinde evet 1 2 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Normal dışarıda hayır diyorsun yani Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet normalde giymem, özellikle Ankara gibi büyük şehirlerde pek hoş değil. Yani ben rahat hissetmem, giyemem. Yorumla
aliynn Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 33% +1 yıl Yerine göre giyilir ya 1 1 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Vallahi sana baya yakışır fizik harika Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkerkeklerisapıktır 2 2 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynen değilsin gördük yorumlardan. pislik Yorumla
damla-07 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl evet 3 1 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Sana da yakışmış ama Yorumla
şansssscık Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Yerine göre giyerim mini dekolte farketmez 1 2 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Giy yakışır sana Yorumla şansssscık +1 yıl Sagol😘 Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ortamına göre 1 1 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Olur öyle giyersin güzel yerler var Yorumla
__Sweetcandy__ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Neden giymeyelim? 2 1 Yorumla Türkkızlarıkezbandır +1 yıl Nasil giyersin deri falan mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tatil bölgelerinde evet
Normal dışarıda hayır diyorsun yani
Evet normalde giymem, özellikle Ankara gibi büyük şehirlerde pek hoş değil. Yani ben rahat hissetmem, giyemem.
Yerine göre giyilir ya
Vallahi sana baya yakışır fizik harika
Türkerkeklerisapıktır
Değilim
aynen değilsin gördük yorumlardan. pislik
evet
Sana da yakışmış ama
Yerine göre giyerim mini dekolte farketmez
Giy yakışır sana
Sagol😘
Ortamına göre
Olur öyle giyersin güzel yerler var