Moda & Stil Step n de ayakkabısı olan var mı? berkaytemeel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Step n den ayakkabı aldım 8750₺ aramızda sten p kullanan var mı merak ettim Step n de ayakkabısı olan var mı? Cevapla Ayakkabı Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
wortexingılıcı Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl benim arkadaş kullanıyor. Getirisi pasif gelir için gayet güzel bende almayı düşünüyorum. Sen aldığından beri ne kadar kazandın söylersen sevinirim bol kazançlar 0 4 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Cok riskli ben 9 k ya aldım ama riskli onu bil Yorumla wortexingılıcı +1 yıl coinle uğraşan biriyim zaten bütün riskleri alarak giriyorum bana ay içinde ne kadar çekim yaptığını söylersen sevinirim :) Yorumla berkaytemeel +1 yıl Ay olmadı ama geçen hafta günlük kazanc 400 dü şu an 200 Yorumla wortexingılıcı +1 yıl Gst şu an dusus icinde ama bugun yakımlar başlayacak gmt yukselicek ayakkabı fiyatları da uçabilir Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Balenciaga Yı tek geçerim tercih ettiğim marka o 0 5 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Kskfkhh Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 2 tane aldım en son 😁 Yorumla berkaytemeel +1 yıl Bu öyle bişey değil🤦♂️ Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Coin 😅 Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl Moda da ne işi var bu sorunun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
benim arkadaş kullanıyor. Getirisi pasif gelir için gayet güzel bende almayı düşünüyorum. Sen aldığından beri ne kadar kazandın söylersen sevinirim bol kazançlar
Cok riskli ben 9 k ya aldım ama riskli onu bil
coinle uğraşan biriyim zaten bütün riskleri alarak giriyorum bana ay içinde ne kadar çekim yaptığını söylersen sevinirim :)
Ay olmadı ama geçen hafta günlük kazanc 400 dü şu an 200
Gst şu an dusus icinde ama bugun yakımlar başlayacak gmt yukselicek ayakkabı fiyatları da uçabilir
Balenciaga Yı tek geçerim tercih ettiğim marka o
Kskfkhh
2 tane aldım en son 😁
Bu öyle bişey değil🤦♂️
Coin 😅
Moda da ne işi var bu sorunun