Yırtmaçlı
Göğüs dekolteli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun, düzgün bacaklı kadında yırtmaçlı, dolgun ve dik memeli kadında göğüs dekolteli elbise. Dekolteyi güzel olan bölgeye dikkat çekmek için kullanmıyor musunuz?
Bu saatte kimler uyanık, ortaya çıkıyor 😀
@edameda06
İyi uykular 🙂
çok doğru demişsin ortak
32 yaşında bir erkek birey olarak şunu diyebilirm
Bu zamana kadar bir kadının ne kadar yırtmacı oldu hiç umrumda olmadı.
Ama dekolte öyle değil.
orada o damaları hissetmek
Ordaki saflığı hissetmek
Ordaki o doyuruculuğu hissetmek her zaman beni benden almıştır.
Ikisi arasında bacaklar önde gelir benim için. Bacaklardan kolay etkileniyorum. Derin bir yırtmaç, mini etekten daha çok ilgi çekici ve merak uyandırıcı😎
Cevap
77Cevap
Göğüs dekolteli
Göğüs dekoltesi göğsü uygun olan birinde daha çekici durur
ikiside değil deri göstermeyen kıyafetten yanayım yakışana her şey yakışır cilt göstermesine gerek yok.
Vücut yapısına bağlı bence. Bazı durumlarda göğüs dekoltesi, bazı durumlarda bacak dekoltesi çekici görünür
Dekolte ve yırtmaç çok tercih etmiyorum bana hitap etmiyor. İkisinden birini seç dersen yırtmaç derim.
Yırtmaçlı daha cekici geliyor ama çok büyük olmadığı takdirde gizlenmiş göğüs dekolteside guzel
Giyen kadınım vücut hatları güzel olursa ikiside yeterince seksi gösterir..
yırtmaçlılar daha çekici geliyor ama sadece yan yırtmaç olanlar
Görseldeki kadını görünce soruyu unuttum heykel gibi kim bu kadın?🙂
Hicbiri şık gelmedi bana
Bunlar fantezi kıyafetler bir düğünde orta yırtmaçlı ve göğüs dekolteli abiye bir elbise tercih ederim
Genç ve kızlar için olabilir belki ama yaşlılar vs lütfen göğüs dekolteli giymesin ve bazi gençlerde 🤢
Erkeklerin ilk bakacağı yerlerden birisi göğüsler heleki dekolte varsa bulunmaz fırsat bakmak için ☺️
Görselde ki elbise de her ikisi de var yani her ikisi de.
İkisini de tasiyabilmek önemli bacak dekoltesi daha asil duruyor bence.
hatunun fiziğine göre değişir bence ama bu ara gögüs diyorum
memesi güzel olana dekolte, bacağı güzel olana yırtmaçlı elbise yakışır
her ıkı kombini istiyoruz biz aynı anda , ayırım yapmıyor , ayrıştırmıyoruz
göğüs dekolteli elbiseler her zaman daha çekicidir bence.
Yırtmaçlı elbiseler daha çekici olabiliyor ancak fizik ve bacak boyu önemlidir
Yırtmaç bir açılıp bir kapanır o yüzden daha çekicidir
Göğüs dekolteli elbiseler tabi herkese göre değişebilir 🙂👍🏻
Göğüs dekolteyi heryerde giyemezsin yırtmaçlı bence
Bu Resimdeki Gibiler Rezil Ahlaksızca Ahlaka Namusuna Önem Vermeyen Yok göğüs dekoltesi Bacak falan açar Banane zaten kendi Hadsizlikleri
Toplumun ahlakını Bozuyorsa Hayır efendim giyemez giymek isteyen defolup gitsin Türkiye den
Bana Şimdi Arabistani da kötüleme Onlar daha iyi emin olabilirsin Kulaktan dolma Laflara kaniyor sunuz yok onlar kötü Tecavüzcü falan diye tamam var Ama Türkler çok mu temiz her ırktan pislik olanlar var ama bu demek değil ki hepsi kötü Araplar islama Daha bağlılar Türkiye maalesef Avrupa Örnek alıyor Çok kötü
Öncelikle "Giymek isteyen defolup gitsin Türkiyeden" derken laflarına dikkat etmen gerektiğini uyarırım. Bu ülkenin başına binlerce insan geldi. Göktürk hatta ondan önce ki dönemlerden bu döneme bir sürü dine inandı ve şu an da laik bir ülke. Sen kimseyi kıyafeti yüzünden kovamazsın yani adam akıllı dur. 2. Olarak "Açık giyinirlerse tecavüz ederler." bu cümleyi haklı buluyorsun. Bu ülke de çocuğa, hayvana, ağaca tecavüz eden var lan dingil ne diyorsun sen? "Arabistan daha iyi." PYAHAHAHZUAJSJA Eğer Arabistan da fakirsen orası sana cehennem görüş sahibi. Orası sadece zenginler tarafından yönetilen bir ülke. Din İslam yalan yani bak bakalım dubaide ki zenginlere biri bile İslama uyuyor mu. Ucube seni. Biraz kitap oku elimin tersi ile bir çakıcam Allahını göreceksin
Lan Sana Bu lafının Haddini Bildirirdim de Değmez Birde Utanmadan Savunuyor sun Ahlaksızlığı Tamam Özgürlük Tabiki de Olmalı Ben özgürlük Tamamen kisitlansin demiyorum Öyle Anlıyorsan O senin sorunun Ben Diyorum ki Toplumun Ahlakını Bozmaya Hakkiniz yok diyorum oranı buranı açmak mi istiyorsun evinde aç Şuna gelirsek şimdi hayvana çocuklara edilen tecavüz Onlar zaten Şeref (siz Tecavüzün asla haklı nedeni Olamaz Ama Çocukla hayvanla Genç kızları kadınları bit tutuyorsan senin kafana derim Tecavüz eden Zaten suçlu bu kesin Ama Sizlerin mahrem yerlerinizi açmanız da bi suç bu da teşhire girer Laik ülkeymis Zaten bu yüzden ahlakı yitirmiş durumdasınız Evet defolup gideceksiniz Türkiye nin ahlakını bozmaya hakkınız yok o kadar Hadsizce suçunu savunma Arabistanda fakirsen yasamak cehennem gelince Orada bulunan Zalimler den dolayı Böyle ama onlar olmasa İslam'ın daha ağırlıklı yaşandığı ülke sen lafını bil konuş
Hiç Allah'tan Korkmuyor musunuz? Ben Demiyorum Bak Allah Açık giyinmeyi Yasaklıyor kadınlar da çünkü Mahrem yerlerin görünmesi Göz zinasına girer hem o gören kişi hem de sen büyük günaha girmis oluyor sun Ölüp gideceğiz zaten bu neyin zevki Anca laiklik peşinde kos ölünce de laik dersin İslam var Allah'ın emir ve yasakları var
Dünya topraklarına çıplak bir bedenle geldik. Çıplak bir bedenle gideceğiz. Sadece bir bedenden ibaretsin. Et parçasından. Bunu unutma. Sen şimdi bana çocuğa tecavüz eden ile bir kadına tecavüz eden erkeğin farklı olduğunu söylüyorsun. Yazarken içim ürperiyor sen bunu söylüyorsun. Neyse ki çocuğa tecavüz etmemiş, neyse ki çocuğu öldürmemiş, kadın bedenin de ki bir ruhu öldürmüş haklı bence. Küfür etmeden konuşmak imkansız seninle. Ahlak genel bir kavramdır görüş sahibi. Ahlakın alt dalları vardır ve bu dallar da giyiniş yoktur. Düşünce vardı ve görüyorum ki aramız da ki en ahlaksız insan sensin. Arabistanda zalimler olmasa İslam ağırlıklı. PYAHAHAJZJ. Okumadığın merak bile etmediğin buradan belli. Arabistan zaten İslamla birleşmiş bir ülke. Halka kuran verirsin paraları yersin hesabı. Halkı kısıtlarsın ama kendin krallar gibi yaşarsın. Ama zalimler var değil mi? Düşünceler sonuçları değiştirmiyor
Sen Bu kafayla Cehalet Zihniyetle Devam Et Aferin Sana Birde Utanmadan İftira Atiyosun Bana Sen böyle Pislik Adi birisin işte işte neyse ki çocuklara kadına tecavüz etmedi Merak Etme Allah'a şükür öyle Pisliklik yapmadım yapmam da Ben Zaten Sizin Gibi Ahlaksızlari görünce orasını burasını açan Kafami başka yere çeviriyorum öyle gözümü dikip suzmuyorum Baştan Söyleyim Bunu Arabistan da Kısıtlama Olması En doğrusu Zaten Neden mi? Hemen Söyleyim Türkiye nin sonucu ortada İnsanları çok serbest bırakılmasından Nasılsa özgürüm diyor her haltı yiyor gidiyor birine tecavüz ediyor Orasını burasını açan kadınlar Evlenmeden Cinsel ilişkiye girenler Arabistan da birine Tecavüz et bakalım ne oluyor İdam ederler adamı orada tecavüzün İnsan öldürmenin suçu idamdir Türkiye de bakıyor sun Herif tecavüz etmiş hiçbir şey olmamış gibi serbest kalıyor geziyor Bu mu yasa adalet Türkiye Çok Güzel ülke ülkemi seviyorum Tabiki de Ama Böyle özgürüm diye Ahlakı Namusu hiçe Sayanlardan nefret ediyorum Kuranı Kerim aç oku Allah'ın emir yasaklarını öğren ondan sonra gel konuş bana Yok işte laik ülkeyiz de Boş konuşma
Özgürlük Olsun Tabiki de Tamamen kisitlanmasi çok yanlış olur Ama Ahlâk dışına çıkılmasın
Dediğin her cümle de o kadar fazla hata var ki doğru bir cümle bile kuramayan birisin. İftira atmadım yazdıklarını birleştirerek ne dediğini sana gösterdim bu iğrendiğin görüş senin düşüncen biraz yukarı çık yazdıklarını tekrar ve tekrar oku. Sen bir defa da anlayamazsın. "Arabistan da kısıtlama olması en doğru." intihar. Suudi Arabistan da intihara meyilli ülkelerden biri. Bir insanı kısıtlamak psikolojik ve ideolojik yıkıma uğratır. Bak bir konu da uzlaştık. Türkiye de adalet yok. Fakat türkiyeye idam gelse emin ol tecavüzcülerden fazla iyi insanları asarlar. Adalet sistemi torpilden ibaret, herkes kendi çıkarını düşünüyor. Dediğim gibi şu an en ahlaksız insan sensin ve bunu hiçe sayıyorsun. Ahlaksızsın. Ahlaksızlığın dibini yapıyorsun su an da. Ülkenin tarihini bilmeyerek, başkalarına saygı duymayarak, türkçeyi düzgün kullanmayarak ve daha nice sebepten Ahlaksızsın ama bilmiyorsun. Cahil yobaz insanlar asla kendilerine bakmaz. Sadece başkalarını eleştirir. Eleştirir eleştirir eleştirir durur. O bunu giydi, o bunu yaptı ve günün sonun da baktığı ayna da ki kişiyi asla eleştirmez. En kusurlu odur aslında. Müslüman değilim agnostiğim ama kuran okumuşluğum var ama sanırım sen bilmiyorsun. Kimse kimseyi bir konu da zorlamamalı falan yazıyor hmm? Görüşünle hiç uymuyor değil mi? Ama sorun yok abdest alıyorsun. Varsın, uyumasın. Abdest alıp oruç tutman yeter ya! boş ver gerisini.
Yav bi Çek git ya senin gibi anlama bozukluğu olan cahile birine daha fazla yazmak istemiyorum çünkü anlayacak kapasiten yok Devam edin Laikliğe Görün sonra ne oluyor hadi bye
Ha bu arada gidiyorsan şunu da söyleyeyim. Senin beynini skm amşnja koyduğumun dölü seni. Senin gibilerin canlı canlı kafası kesilecek ibbbneeeee. Yemin ederim karşıma çıksan o gözlerini patlatır kelleni top yaparak oynatırım. Umarım tüm ailen ve sen acılı bir şekil de ölürsün. Umarım hiçbir zaman asla mutlu olamazsın emin ol bunu her zaman isteyeceğim.
A dedim ama ben aslında sırt dekoltesini tek geçerim
Kimi dekolte vardır çürümüş limon gibi kimi dekolte vardır mevsimlik portakal gibi kimi yirtmac vardır selülit tarlası gibi kimi yirtmac vardir bicilmemis tarla gibi
İkiside değil çünkü Allah avret yerlerinizi kapatın diyor
Tc erkeği hiçbir zaman şaşırtmaz dekolteden vazgeçmez
ikisini de seviyorum ayıramam...
Göğüs dekoltesi olan bence
İkiside :D
Her zaman göğüs dekoltesi favorimdir
İkisi bir arada çok daha çekici.
Soruna gegici isen her şey yakışır
Şahsen ben bakmıyorum bile başımı çeviriyorum
Yırtmaçlı göğüs dekolteli cekıcı gösteriyor
Yırtmaçlı daha çekici ve Seksi
Bu kadin ne giyse fark etmez :)
Yok ben görüşsüz kalıyorum
Şöyle fizigi olana çuval yine güzel
Sırt dekolteli diyesim geldi.
Yırtmaç diyeyim
Elbisenin içindekiler
Bence göğüs dekolteli nedenini bilmiyorum ama ona daha ısındım ben hsp öyle giyinirim
görseldeki kadın öyle bir şeyki çuva giyse çekici olur yani. bacak diyim bari
göğüs dekoltesini sevmiyorum bacak veya sırt
Yırtmaçlı göğüs dekoltelileri pek sevmem
Oyyyşşş yırtmaç ince çizgimiz :)
İkisi bir arada çekici bence.
yirtmac frikik guzel oluyor heheh
Bu tip kızlardan uzak durun
İkisi aynı anda olursa 😉
İçindeki kadına bağlı her şey bence
Göğüs dekolteli güzel
Uzun boylu hatunlar güzel uzun yırtmaçta.
bunları taşıyacak vücut olması lazım
İçindeki kadına göre etkisi farklı olur
İkisi bir arada olsun.
Sen öyle mi kullanıyorsun
Bence yırtmaçlı.
yırtmaçlı daha çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?