Moda & Stil 1 ay Ben bunun dekoltelerini nasıl kapatabilirim? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Bayıldım elbiseye ama dekolteli sevmiyorum, Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Ben bunun dekoltelerini nasıl kapatabilirim? 84 Görüşünü yaz
AfrikaLeoparı Fenomen 1 ay Bunun bir dekoltesi yok ki, göğüs bölgesi gözükmüyor bacak dekoltesi desek orası da kapalı. Hangi bölgenin açıkta kaldığını tam göremedim bence dekolteli elbise sayılmaz bu sadece ortada ufak yuvarlak alan var, zararı olmaz diye düşünüyorum. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum FacebookTwitter Görüş hala geçerli mi?
İzmirliPrenses00 | Moda & Stil konusunda 1,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay İnce bir hırka , ya da şal Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
FakDıSistım | Moda & Stil konusunda 190 görüş paylaştı. Guru 1 ay o kadar dekoltesi yok aslında ya. ben aşırı kıskanç biri olmama rağmen giydirirdim sevdiğime mesela. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Sen bunu bi influencer üzerinde mi gördün? Gecen bende bi influencer üzerinde gördüm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sorusormayageldimben Yoda 1 ay Knk elbisenin tüm ozelligi dekolte zaten düz elbise al o zaman Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
filozofmuolduk Xper 6 1 ay Açık kalsın. Guzel yapan onlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Romantikadam10 | Moda & Stil konusunda 447 görüş paylaştı. Guru 1 ay Uygun bir fileli kumaş diktirmeyi dene Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
serdarcihan5 | Moda & Stil konusunda 563 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay nerede var ki dekolte Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
cenk06cenk | Moda & Stil konusunda 470 görüş paylaştı. Master 1 ay Cok deyil ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
UnhappyKing | Moda & Stil konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay dekoltesi nerde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş