benim kiyafetim hazir normalde ama bunu cok begendim normal kinaligim lacivert renk oda cok guzel bir elbise ama bu daha cok yaz rengi acik renk oldugu icin ayri hosuma gitti sizce nasil?
Bu elbise nişana daha uygun gibi, kına için daha partıltılı bir elbise seçmeye çalışmalısınız. Taşlı daha canlı görüntüye sahip elbise seçerseniz kınaya daha uygun olur. Mor renk güzel ama ne bileyim nişana daha çok gider gibi geldi.
profilde gelinlik giymişsin kac kere evleniyorsunuz siz. Lacivert giymemeli bir gelin bence morda hiç guzel değil 23 Nisan kutlamalarındaki çocuklar gibi aksam giyeceksen hiç olmaz zaten
yok resimdeki nikahimdan kalma, dugunden 1ay once yapmak zorunda kaldik bazi sartlardan dolayi, ve dugunume bir kac hafta kaldi sadece , laciverti atsam begenirsin asiri guzel oda ama bunu daha cok begendim renk olarak, bindallim kirmizi cunku
Kaç gün dügun var gercekten anlamiyorum dügunlerden ve hiç sevmem oyle gurultulu ortamlari gitmem gidersemde 20 dk dayanabilirim en fazla. Simdi 1 nikah var 1 kına bir dugun birde bindallı Nisan soz gecti zaten çok zor zahmetli yazarken yoruldum hepsini hiy hazırlan millet toplansın tam işgence ya. Profildeki guzel oyle bir sey giy hem kırmiziyi hem laciverti ayni gun nasil giyiyorsun onu anlamadim
bunlar bizim adetlerimiz niye bukadar kinayarak konusuyorsunn anlamiyorum , ben yurtdisinda yasiyorum burada adetlerimizi bi yabanciya anlattigimda gozleri parildiyarak dinliyor, ayrica bende kucuk dugun nikah sonrasii yemek verilip evlenmek istedim esimin tarafi dugun istediler normal yani bizim kulturumzde😂
Kınamiyorum ama yuh diyorum benlik değil çok abartı zor yani insani yorar sahilde bir nikah töreni aksam yeter sessiz sakin 40 gun 40 gece düğünleri masalda bırakmak lazım bana göre yani tabi herkesin yaşantısı farklı mutluluklar şimdiden profildeki halin güzel olmuş ama hiçbir kuvvet bana bunlari yaptıramaz 3 4 kiyafet giyilir mi bir gecede
ben 40gun 40geceyi sakaya vurdum canim😂 bende senin ayni fikirdeydim emin ol gelinligimide sade birsey aldim , kir dugunu oyle disarda acik havada kucuk birsey istedim ama karsi taraf istemedi zorluk cikarmak istemedim olsun bitsin istediikleri gibi yoksa bende seninle ayni fikirdeydim bu konuda kinada istemiyordum hatta anneme diyorum iptalmi etsek istemiyorum kiziyor kina olmadan gelinli olur vs vs eglenmeme bakicam sadece valla yapcak bisey yok
Eşin iyi bir insansa seviyorsan oda seni seviyorsa gerisi onemsiz boş ver onlarin baskisini çekmekte zor olur benim ailem istediğim hiçbir şeye karışmaz bana bırakır o yonden rahatım sanada sonsuz mutluluklar düğun hediyen 💫 😂
bel altı ve etek altındaki şerit kısmını kessen yakayı da terzide biraz daha değiştirsen fena değil hoş hele rengi falan çok güzel. eteklere biraz daha çiçek serpiştirilebilir