Moda & Stil Kendi bedeninden küçük iç çamaşırı giymek itici mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Ben kendi bedenimden kucuk olan iç çamaşırlarını da giyiyorum zor bulduğum için bu kötü mü Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sadece buyuk beden üstüm ayrıca ben 55 kiloyum zayıfım Kendi bedeninden küçük iç çamaşırı giymek itici mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
YildizlarKadarSonsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kim görüyor ki kötü olsun zaten içinde değil mi bu kim görüp kötü diyecek görünmeyen şeye 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl neden kötü olsun neticede kullanan sensin rahatsız olmuyorsan kime ne 0 0 Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yani biraz fırlamış gibi durur göğüsler filan sen Memnun isen sıkıntı yok tabş 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aslinda ram tersi dar ic caamasirandan tasan etler daha cekici duruyor eger ki seni rahatsiz etmiyosa karsidaki kisiyi hic rahatsiz etmez😉 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gogus bedenin kac ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu vucudunu gösterir iz yapar bide. Neden kendine eziyet ediyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Büyük beden giydiğim için zor buluyorum üstüme Yorumla
Keynesyen Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Zor bulduğum icin derkenn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üst bedenim büyük beden Yorumla Keynesyen +1 yıl Anladimm.. küçükleri rahatsiz etmiyorsa kullan da.. rahatsız ederse sıkıntı Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl nasıl rahat ediyorsunuz araya kaçar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üstüme küçük giyiyorum Yorumla Fayzulin +1 yıl dolgun görünsün diye dimi 😉 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Neden istici olsun ki 0 0 Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Rahatsız etmiyorsa kime neki kral. 0 0 Yorumla
myRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Etli butlu dolgunsun demek ki harika 0 1 Yorumla myRedline +1 yıl kalçan küçük göğsün mü büyük. İkisi de büyük olsa çok fena bişey olurdun Yorumla
SsuǝɹdʞnɔnʞK Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Rahatsız olmuyorsanız istediğinizi giyersiniz. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Moda & Stil konusunda 498 cevap paylaştı. giyersin ama sonra neden yırtıldı deme 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. İtici demeyelim de hoş durmaz bence 0 0 Yorumla
gsdiablo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Zor bulduğum için derken?Bedeniniz nedir ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Burada söylemek istemiyorum büyük beden Yorumla gsdiablo +1 yıl Yazın o zaman bana ya da buradan yazın nasıl rahat ederseniz Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 908 cevap paylaştı. Vücudu sarıyorsa giyilir. 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. İsterdim onları koklamak 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok hoş olur 0 0 Yorumla
veledron75 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Sıkmıyor mu bedenini 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hyr sadece taşıyor ama ben rahatsız olmuyorum Yorumla veledron75 +1 yıl Patlamasın sonra Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Kim görüyor ki kötü olsun zaten içinde değil mi bu kim görüp kötü diyecek görünmeyen şeye
neden kötü olsun neticede kullanan sensin rahatsız olmuyorsan kime ne
Yani biraz fırlamış gibi durur göğüsler filan sen Memnun isen sıkıntı yok tabş
Aslinda ram tersi dar ic caamasirandan tasan etler daha cekici duruyor eger ki seni rahatsiz etmiyosa karsidaki kisiyi hic rahatsiz etmez😉
Gogus bedenin kac ki
Bu vucudunu gösterir iz yapar bide. Neden kendine eziyet ediyorsun
Büyük beden giydiğim için zor buluyorum üstüme
Zor bulduğum icin derkenn
Üst bedenim büyük beden
Anladimm.. küçükleri rahatsiz etmiyorsa kullan da.. rahatsız ederse sıkıntı
nasıl rahat ediyorsunuz araya kaçar
Üstüme küçük giyiyorum
dolgun görünsün diye dimi 😉
çok çekici durum be, rahatsa devam
Sen rahatsan sorun yok
Neden istici olsun ki
Bence hayır itici değil
Yani itici olduğunu sanmıyorum
Rahatsız etmiyorsa kime neki kral.
Etli butlu dolgunsun demek ki harika
kalçan küçük göğsün mü büyük. İkisi de büyük olsa çok fena bişey olurdun
Mecburiyet olumsuzu olumlu kılar.
Rahatsız olmuyorsanız istediğinizi giyersiniz.
giyersin ama sonra neden yırtıldı deme
İtici demeyelim de hoş durmaz bence
Zor bulduğum için derken?
Bedeniniz nedir ki
Burada söylemek istemiyorum büyük beden
Yazın o zaman bana ya da buradan yazın nasıl rahat ederseniz
Vücudu sarıyorsa giyilir.
Çok zor bulduğum için derken kaç bedenmiş bu 😄
İsterdim onları koklamak
Rahatsız
Çok hoş olur
Çekici olur