Moda & Stil Takım elbise nasıl renk olarak oturuşu? apro45 Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Elastan takım renk oturuş olarak vs? İyi Kötü Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Takım elbise nasıl renk olarak oturuşu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Renkler uyumsuz, üzerine oturmamış. Siyah ya da koyu lacivert tercih edebilirsin. 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Zaten içimdekiler kendime ait ceket değişti sadece Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Gitmemis pek. Daha canlı birsey bak bence 1 10 Yorumla apro45 +1 yıl Renk olarak mı Yorumla rosetale +1 yıl Hem renk hem kalibi dar olmus model falan Yorumla apro45 +1 yıl Öküz gibiyiz hepsi aynı oluyor Yorumla rosetale +1 yıl 😂😂 Yorumla rosetale +1 yıl Kas mi yagdan mi Yorumla apro45 +1 yıl İkiside var dövüş sporu yapıyorum Yorumla rosetale +1 yıl Kick boks mu? Yorumla apro45 +1 yıl Wing chun Yorumla rosetale +1 yıl O ne🤔 Yorumla apro45 +1 yıl İp man sporu Yorumla
hazalghk Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl iyi bence 1 1 Yorumla apro45 +1 yıl Tek iyi diyen sensin Yorumla
fatoşşist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl olmamış 1 6 Yorumla apro45 +1 yıl Neden Yorumla fatoşşist +1 yıl kollar tam oturmamış, ayrıca rengi de biraz demode kalıyor. yaşına uymuyor gibi ama belki içine farklı bir kombinle daha iyi uyar. Yorumla apro45 +1 yıl Lacivert rengi bedenime uygun bulamadım ki Yorumla fatoşşist +1 yıl bir de şu var ki fotoğrafta görmekle yakından görmek çok farklı olabilir. bir de ben pek böyle takımdır, resmi giysidir beğenmem, sevmem. o yüzden kendi gözüne nasıl görünyor o bizimkinden daha önemli. Yorumla apro45 +1 yıl Anladım baby Yorumla fatoşşist +1 yıl tamamdır 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Renkler uyumsuz, üzerine oturmamış. Siyah ya da koyu lacivert tercih edebilirsin.
Zaten içimdekiler kendime ait ceket değişti sadece
Gitmemis pek. Daha canlı birsey bak bence
Renk olarak mı
Hem renk hem kalibi dar olmus model falan
Öküz gibiyiz hepsi aynı oluyor
😂😂
Kas mi yagdan mi
İkiside var dövüş sporu yapıyorum
Kick boks mu?
Wing chun
O ne🤔
İp man sporu
iyi bence
Tek iyi diyen sensin
olmamış
Neden
kollar tam oturmamış, ayrıca rengi de biraz demode kalıyor. yaşına uymuyor gibi ama belki içine farklı bir kombinle daha iyi uyar.
Lacivert rengi bedenime uygun bulamadım ki
bir de şu var ki fotoğrafta görmekle yakından görmek çok farklı olabilir. bir de ben pek böyle takımdır, resmi giysidir beğenmem, sevmem. o yüzden kendi gözüne nasıl görünyor o bizimkinden daha önemli.
Anladım baby
tamamdır 🙂
Guzel