Moda & Stil Neon renkteki parçaları nasıl buluyorsunuz? Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Neon renklerim patladığı bu yaz aylarında siz de neon renkler giyip gözleri kamaştıranlardan mısınız, yoksa kılasikten asla ayrılmayanlardan mı? Neon renkteki parçaları nasıl buluyorsunuz? Cevapla Ayrılık Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence harika 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sadece beyaz ya da siyahla kombin edildiğinde güzel durabiliyor bazen 1 0 Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl sadece simsiyah giydigim zaman ojede veya ayakkabıda patlatmayi seviyorum ozellikle stlettoda muhtesem zarif duruyor 💖 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Giyin neon renkte giyin ama kışlık botsuz olmaz kışlık bot önemli haha 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Dikkat çekici renkleri kullanmayı ve görmeyi sevmiyorum. Gözümü tırmalıyor. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Klasik spor şık daha iyi bence. Bu renkleri tarzıma uzak buluyorum. 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dikkat çekici oluyor yerinde giyilir se güzel olabilir 1 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yakışan giysin ama ben tercih etmiyorum. 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Artık seviyorum cıvıl cıvıl olmak istiyorum. 1 0 Yorumla
ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Giymem ya, sevmem pek siyah iyidir. 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Kendisine yakıştıran giyebilir 1 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Yeşil baya yakışmış. Sende nasıl durur bilemem 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Abartı 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 594 cevap paylaştı. Çok seviyorum 1 0 Yorumla
Ygmrkpln Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,1b cevap paylaştı. Nadiren giyiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence harika
Sadece beyaz ya da siyahla kombin edildiğinde güzel durabiliyor bazen
sadece simsiyah giydigim zaman ojede veya ayakkabıda patlatmayi seviyorum ozellikle stlettoda muhtesem zarif duruyor 💖
Giyin neon renkte giyin ama kışlık botsuz olmaz kışlık bot önemli haha
Dikkat çekici renkleri kullanmayı ve görmeyi sevmiyorum. Gözümü tırmalıyor.
Klasik spor şık daha iyi bence. Bu renkleri tarzıma uzak buluyorum.
Dikkat çekici oluyor yerinde giyilir se güzel olabilir
Giymem giydirmem. Absürt
bu renk bi gömlek aldım bakalım😊
Komik görünüyor bence
Yakışan giysin ama ben tercih etmiyorum.
polyester degilse giyerim
Artık seviyorum cıvıl cıvıl olmak istiyorum.
Giymem ya, sevmem pek siyah iyidir.
Kendisine yakıştıran giyebilir
Yeşil baya yakışmış. Sende nasıl durur bilemem
Bence çok güzel
Hiç sevmem
Ben çok seviyorum
Dikkat çekici güzel ve seksi
Pek sevmiyorum soft renkler tercihim 😂
Abartı
Yeşil hoş duruyor
Sevmiyorum hiç
Doğru kombine şık buluyorum