Moda & Stil Sizin vazgeçilmesiniz kot ceketler mi, deri ceketler mi? Mаямеlат Takip Et FenomenYoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Görseldeki model seçim yapamayıp arada kalanlar için üretilmiş gibi. Sizin vazgeçilmesiniz kot ceketler mi, deri ceketler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Deri ceketler 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl İkisini de severim. Görseldeki de çok güzel tasarım bence. 1 0 Yorumla
Isimsizbayan20 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl İkisini seviyorum birisi spor birisi Cook gösteriyor 1 2 Yorumla Mаямеlат +1 yıl *cool Yorumla Isimsizbayan20 +1 yıl Sorry klawye hattasi Yorumla
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl kombine gore tamamlayici olabiliyor cok resmi ise kiyafet kot ceket yakisabiliyor blazer ceketler trenc kotlar 3 u favorim 1 0 Yorumla
Medineozkan138 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 68% +1 yıl İkiside çok güzel ama ben kendime kotu daha çok yakıştırıyorum 1 0 Yorumla
Tazmanyacnvr Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kombinimi hangisi iyi tamamliyorsa. İkisini de severek kullanıyorum 1 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl İkisininde ayrı havası var tek tercihim olsa deri çeket seçerdim 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Deri ceket kullanıyorum (versace)😎ama kot ceket ergenlik zamanlarımda giyindim artık giyinmiyorum 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Başıma ne gelecekse yaşıyorum. Kotla da deriyle de barışık birisiyim 1 0 Yorumla
Burcu3428 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Ceket giymem pardösü giyerim kapalı olduğum için 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kot ceketleri de severim ama deri ceketler candır 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Deri ceket sevmiyorum kot ceketler daha iyi. 1 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Deri bence. Gotik görünüme çok yakışıyor. 1 0 Yorumla
_siyahdeniz_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İkisinin de yeri ve stili ayrı güzel. 1 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Deri ceketler böyle karışık bir şey giymezdim 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. şu an için deri ceket 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Deri ceket 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Deri ceket 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kott 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. kot ceketler 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Deri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Deri ceketler
İkisini de severim. Görseldeki de çok güzel tasarım bence.
İkisini seviyorum birisi spor birisi Cook gösteriyor
*cool
Sorry klawye hattasi
kombine gore tamamlayici olabiliyor cok resmi ise kiyafet kot ceket yakisabiliyor blazer ceketler trenc kotlar 3 u favorim
İkiside çok güzel ama ben kendime kotu daha çok yakıştırıyorum
Kombinimi hangisi iyi tamamliyorsa. İkisini de severek kullanıyorum
İkisininde ayrı havası var tek tercihim olsa deri çeket seçerdim
Deri ceket kullanıyorum (versace)😎ama kot ceket ergenlik zamanlarımda giyindim artık giyinmiyorum
Başıma ne gelecekse yaşıyorum. Kotla da deriyle de barışık birisiyim
deri ceket benim için
Ceket giymem pardösü giyerim kapalı olduğum için
Kot ceketleri de severim ama deri ceketler candır
Deri ceket sevmiyorum kot ceketler daha iyi.
Deri bence. Gotik görünüme çok yakışıyor.
İkisinin de yeri ve stili ayrı güzel.
Deri ceketler böyle karışık bir şey giymezdim
Her ikisini de oldukça severim
deri bi tık daha önde
şu an için deri ceket
ikiside demode oldu kimse kabullenmiyor
Kot ceketimi kimseye değişmem 😂
Kot ceket daha iyi
Kot ceket..
Deri ceket
Kot ceket ya
Deri ceket.