Bazen anlamsız dövmeler de yaptırmak ister insan, sırf içinden geldiği için.

2 gün önce yaptırdım şu an 3 dövmem var hepsi de anlamlı. Anlamsız dövme ancak çok hoşuma giderse yaptırırım, onun dışında öyle bir düşüncem yok şimdilik.
Evet olmalı. Her geçen gün düşüncelerimiz, hayata bakışımız değişiyor. Şimdi sırf beğendiğin için yaptırdığın ve senin için anlamı olmayan bir dövmeyi ilerde beğenmeyip ve pişman olma ihtimalin çok yüksek.
Cevap
19Cevap
Sadece sevildiği için yapılabilir benim 3 dövmem var hepsi de anlamlı benim için
Bence hayır illa bir anlamı olması gerekmez. Gözüne güzel geldiyse yaptırabilir o deseni veya simgeyi vs.
Anlamı olan dovmelerımde var olmayanda. Ben kayılmıyorum anlamı olacak olayına. Modeli beğenmem yeterli benım ıcın
Hayır, hiç anlamı olmayan bir dövme yaptırmayı düşünüyorum ben mesela 😄
İnsanlar olarak her şeye bir anlam yüklemeye meyilliyiz ya ondan bu yargılar. Hayır anlamsız da olabilir dövmeler, sadece kişinin canı istesin yeter.
Hayır tabiki illaki anlamı olacak diye bir şey yok ama anlamı olursa daha güzel olur her zmn hatırası anısı kalır
Başkalarını bilmem ama bi anlamı ya da hikayesinin olması o dövmeyi daha anlamlı kılar. Baktıkça insanı iyi hissettir. Benim fikrim bu yönde.
Anlamlı da olmalı, iyi de görünmeli.. Dövme severim ama minimal olması taraftarıyım.. Keyifli günler..
cok istiyorum dovme yaptirmayi bir yandanda korkuyorum pisman olurum diye bir hikayesi olsa pisman olmazdim iste
Kişinin beğenmeside yeterli. Ama beğendiğin dövmenin senin için bir anlamı oluyor genelde
Anlamını bilmediği halde birçok dövme yaptıran annemi anlatmışsın
yani herkesin kendi isteği bişey diyemem ama ben anlamsız dövmeler yapmam kendime anlamı olmalı
Evet benim için bir anlamı olması gerek yoksa vücudumda niye resim olsun değil mi boş yere
Bizimkiler dövme yapınca nedense hep Keko olarak görüyorum. Kırmızı gül falan 🤮🤮
Dövme kişiseldir. İsteyen istediğini yaptırır. Anlamı olmasına gerek yok.
Hayır olması gerekmez Güzel bulduğu için yaptırabilir.
bence ömrüm boyunca benimle olacak bir şeyin anlamı muhakkak olmalı..
Genelde anlamı olur ama ben dövme yaptırıp anlam yüklemem. dovme de yaptırmam vücudumu bozmuş hissediyorum
Anlamı olmayan dövme pişmanlık yaşatır.
Yes tabikide olmalı
Gül dövmesi en çok ayak bileği üst kısmında Çatalda güzel oluyor
Hiç öyle isteklerim olmadı
Bence mutlaka olmalı..
illa olur ki yaptırırsın
İlla anlam taşımasına gerek yok
Kolumda var😃gul çok demode artk
Ewet anlami olduğu için yaptırdım
tuvalete gittiģinde sıcmanin anlamı varsa onunda vardır😃😃
Sevdiğim dövmeyi yaptırmak istiyorum
tercih meselesi