Çanta için renk önerin krem rengi istemiyorum onun dışında 

Bu renk elbiseye beyaz veya krem renk çanta gider diye düşünüyorum. Koyu renk çanta alsanız bu elbisenin yanında uyumlu durmaz iç karartıcı bir durum ortaya çıkabilir, beyaz ya da krem alırsanız gayet de yakışır bunun yanına.
Sizin oralara yaz gelmiş. Beyaz tenlisin ama güneş kremi sürmeden çıkma.
Çanta olarqk da siyah abiye olabilir ama aykıtı olsun dikkat çekeyim dersen turkuvaz veya kırmızı.
Yazlık bir yerdeyim şu an biz yaza gittik o gelmedi 😄 güneş kremi kullanıyorum 👍🏻
Söylediğin renklere hiç sıcak bakmıyorum ama deniyiceğim tutan renkleri teşekkürler 😅
Yani elbisen tam olarak beyaz siyah mı bej siyah mı resimde pek belli olmuyor ama öyle çok da fazla renk seçeneğin olmaz bu kıyafete. Olacak olanları da sen sevmiyorsun sanırım. Yazlık yerse hasır çanta da gider bak.
Renk özürlüsüyüm biraz siyah olmadığı kesin bej krem sütlü kahve arası bir şey çok 💩 tan bir renk seçmişim aldıktan sonra farkettim
Ahaha valla benim erkek aklıyla söyleyebileceklerim bunlar onun dışında iyi tatiller ve eğlenceler dilerim güle güle giyin ☺️
Cevap
77Cevap
Mor ya da pembe
tercih edeceğin ayakkabı renginde ve ya elbisenin içinde bulundurduğu rekerden bir tanesini çantada tercih edebilirsin.
Elbise çok yakışmış boyun uzun olduğu için biraz kısa durmuş Yani gün içinde zorluk yaşamaz mısın
Yazlık yerdeyim sorun yok zaten elbise için özel boxerlar oluyor rahatsız olucağkm bir şeyi giymem
Teşekkür ederim 🙏🏻
Hahaha yok yanlış anlasam laf sokardım kesin 🤣 elbise boxerları kullanışlı oluyor rüzgarın sağı solu belli olmaz garantici olmak en iyisi 👍🏻
Şimdi don desen biri gelir bilir kişilik yapar hiç tatava çekemem ama evet erkek boxerı olarak düşünebilirsin dondan daha uzun olduğu kesin 😂
Aynen rezilliğe gerek yok benimki bozuk atar sonra 😄
Sende alışkanlık olmuş herhalde sövmemi bekliyor gibi bir halin var ajajajsj 😄
Kurt bakışlım var evet 🤪
Krem rengi mini bir çanta olur kahve hem boğar hem de yaza uygun bir renk değil diğer renkler de olmaz zaten
Bu elbise renk geçişli olduğundan ya kahve ya krem çanta kullanabilirsin siyaha çalan kahve olmaz belki taba tonları da uyanilir
Kahverengi de olabilir kıyafetinin tonuna uyacak şekilde ama yoksa ayakkabıyı da çantayı da siyah seçersen uyumlu olur
Ayakkabı renginde tercih edilir genel olarak. K h. Dışında krem , kahverengi veya hasır şeklinde olabilir
Sac renginle uyumlu bir çanta (Bu resimdeki koyulukta) veya koyu kahve küçük bir çanta.
Ayakkabıyla uyumlu olsun çanta renk olarak bide yok gibi ince 5 veya 6 denye parlak çorap giyersen daha şık olursun
Bordo kırmızı mor veya yeşilin güzel bir tonu ile patlatabilirsin elbiseyi
Senin saçın kızıl değil mi yaaaa 🙄 Buna benceeee pembe veya açık bi renk al, beyaz hariç çünkü boğar be, siyahta gitmez elbisede var zaten
Saçım kızıl evet ama fotoğrafta koyu çıkmış elbisede siyah yok 😅 sütlü kahve bej krem karışık
Hehe 🙃
🤪
burada görüldü özelliği yok bil istedim ajjsjsjs
koyu renk ve küçük olan herhangi bir çanta okey bence
Koyu renkler veya lağvet tonları bu kıyafete çok iyi gider
Kahverengi olabilir de ayakkabı o elbisenin altına olmamış. Siyah bi ayakkabı giyip siyah bi çantayla kombinlesen tüm havan değişir
Üzerimde siyah bir renk yok o yüzden ayakkabıyı değiştirmeyi düşünmüyorum 😇
İlla siyah olmasına gerek yokki. Neyse sen bilirsin
Çiğ ombra rengi ya da tomruk rengi çanta güzel olabilir. Krem rengi zaten hoş durmaz bu kombinde.
Beğendiğin çanta modellerini göster ki değerlendirme yapabilelim
Geçti bir dahakine model değil renk sordum zaten renk skalası atmaya gerek duymadım
Elbise rengin saç rengin ve ten renginle mükemmel bir uyum yakalamış o yüzden seçeceğin çanta rengi de bu iki renge sahip olmalı
Öncelikle merhaba. Bu elbiseye siyah bir çanta olur. Fakat bu açık ayakkabı ile olmaz. Kapalı topuklu ya da babet ve ince çorap olmalı.
Merhaba ama bu elbisenin kumaşı doku ve renk olarakta akşam için pek uygun değil siyah fazlaca göze batıyor yüksek bir sandalet giyeceğim babet hiç tarzım değil yazlık bir yerdeyim ince çorapta giyemem
Teşekkürler ama 😄
O zaman krem bir çanta kullanabilirsin. Bu fotoğraftaki sen misin? Çok iddalı bir fizik.
Pek çantaya bakan olacağını sanmıyorum BİM poşeti alsanda yadirgamazlar bence
Kahve ya da krem rengi sadece, taba gibi ara renkler olmasin
siyah deri çanta güzel olur ama en çok senin seksiliğine bakarlar
Renk katmak istersen kırmızı. Nötr bir şey istersen de elbisenin tonlarında bir şey.
Bu fotoyu burada gizli hesaptan paylaşmadığına göre yürek yemişsin. Tahmini en az 15 erkek sana takip isteği gönderdi dimi itiraf et
Hiç bir sorumu gizliden paylaşmam takipçide saymıyorum neyin itirafı bu 🤣
küçük elde tutulan çantalardan olursa ve rengi siyah olursa daha hoş ve zarif bi kombin olur bence
Koyu kahve küçük bir çanta
Karar verebildiniz mi?
Hayır iki gün vaktim var 😄 hasır minik bir çanta olabilir ya da mecbur krem olucak
Ayakkabı tercihin de aynısı mı olacak
modelinden dolayi baska renk gitmez ama
Çantanın modeli uymuyor kötü duruyor 🥲
hangi renk cantalar vardi
Siyah koyu kahve açık kahve krem mavi ve pembe var
Ama illa krem diyorsan artık daha fazla dayanamayıp gidip krem bir çanta alıcağım sabah
koyu kahve biraz kapatir acik kahve var diyorsun o da olabilir
krem de al evde bulunsun bu sene cok tercih ediliyo shdh
Siyah al bence. Daha şık olur siyah çanta.
Siyah hiç bir şey yok ama
Kahve olur krem istemiyorsan
Açık kahve de garip duruyor modelden sanırım koyu kahve de olmaz gibi dimi?
Ayrı durur tam elbisedeki kahveden bulmak lazım
Siyah olur ama buna
İşte o renk kahve de tutturamıyorum 😄 siyahta yakışmıyor gibi
Sürekli çantan yanında olmayacaksa bence çok sıkıntı etme ya. Eğer yanında olacaksa da krem çanta mecbur...
Sürekli yanımda olucak kapalı ev tarzı bir yerde olmayacağım için devlet meselesi oldu bu konu evde işi gücü bıraktık münazara yapıyoruz bu konu hakkında 🤣🤣🤣 sağ ol
Hangi çantayı takarsan tak. kiyafetin karşısında basit kalacak
Elbise enfes 👍 ya kahve ya da krem
Üzerinde enfes duruyor çantayı kocaman alma düz tek renk olsun
Ne renk cantayi bilmemde sen cok guzelsin yakismis
Koyu kahverengi çok güzel patlar orada 💖
Siyah hos görünüyor bence
Siyah, beyaz, kahve tonları
Beyaz örgü tipi çantalar olabilir
Leoparlı çanta, krem rengi deri çanta.
Ya siyah ya kahverengi çanta.
krem ya da siyah başkada olmaz
Beyaz örgülü model çok şık olur👍
Taba bi bileklikle taba çanta olur
Koyu gri parlak çanta ayakkabinin renginden
Doygun bi sıcak renk olmalı.
Kırmızı/Turuncu
Gold zincirli seffafda olabilir ya da tozpembe
Kremrengi…
🙅🏻♀️
Krem gider
Türkçe paragraf sorusu
Okumamışım detayı ama elbiseye uyar gibiydi kahverengi gider o zaman
Saç renginde
Saçım kızıl kırmızı çanta mı olur sjsjkssk çingene bohçasına çevireceksin
Ee fotografda kizil durmuyor sjjsjs
Koyu kahve gibi duruyor o zaman koyu kahve 😂
Ortamdan öyle çıkmış herhalde bende anlamadım bir yanar dönerlik var 😄
Heh iste fotografdaki sac rengi gibi canta olsun ver elini anlasalim bak otesi olmaz 😂
Güzel renk uyumu
Ne ile neyin uyumu onu anlamadım 😅
Hı teşekkür ederim 🙏🏻 güzel bakan güzel görür 🌸
Saç renginle uyumlu birşeyler, kahverengi felan?
Bu nasıl güzellik böyle yaa 🥴
Maşallah çok güzel olmuş
Fizige ben yaaa maşallah her ren olur sanki
krem veya gri renk
bacaklar düz manken misin?
Düz derken anlamadım
Hayır değilim
profil kendi resminse çok güzel bacakların var
Siyah olabilir mi
Bilmiyorum sormak lazım olabilir mi bence olmaz ama emin değilim 🤨
Siyah ya da turuncu
Beyaz