sıcak havalarda tişört altına bot kombini yapanlar görüyorum. Bence çok saçma duruyor, bir kere o kadar sıcak havada ayakların durumunu düşünemiyorum. Sırf güzel gözükeceğim diye konforumdan ödün veremem. Siz ne düşünüyorsunuz?

Herkesin kendi tarzı ve beğenisi tabi bir şey diyemem ama mevsimine göre giyinmek daha güzel bence. Ama tercihtir yadırgamıyorum.
Bence çok güzel görünüyor ben seviyorum. Yaz sıcağında yapılmaz ama Nisan ve Mayıs ayında yapılabilir.
Cevap
39Cevap
Bence güzel duruyor
Anemim var. Ayaklarım vücudumun kalanından bağımsız çok üşüdüğü için ilkbaharın sonuna kadar kalın çorap veya bot giyerim ama daha önce hiç şort ile kombinlemedim. Güzel görünüyor ve benim durumumda birinin ayakları terlemeyecektir. Sorun olmaz büyük ihtimalle.
Ask bu fotodaki bot giyilmez tabi ashgfagsd yazlık botlar var kombinler için giymek isteyene. yaz google a bak incecik delikli vs baya yazlık modelleri anca onlar giyilir sıcakta.
Ya tamam havalı görünüyor ama nem var annem nem ayaklarımız mantar olur sıcaktan bizim buralarda yapaman guzuum :D
sıcakta bot giyenleri gördükçe içime fenalık geliyo. ben yalınayak basıyorum yere neredeyse bi de çorap mı giymiş yoksa allaaammm SOS
Ben hep şöyle düşünüyorum bunların ayakları çorapları cıvık cıvık terlemiştir diye 🤣 değişik ama öyle hep öyle geliyor bana
yani görselde ki gibi kombin yapanları görünce gri eşofman giyip altına kundura giyen dızolar geliyor aklıma hiç bir farkları yok
İdollerden alıştığım için abes gelmiyor bana 😃 ama ben giyemem, pişerim...
Eskişehirlilerin kombini böyle zaten böyle havaya böyle moda😅
Ayakları çirkindir onların o yüzden saklıyorlardır 😂
Benim işim icabı giyiniyorum bot sürekli ama zor oluyor arada kombin yapilsada sıkar ya çekilmez
Yaz botlarını sever ve kullanırım evet ama normal kış botları saçma ve abes bence..
kisiye ve kombinin diger elementlerine gore degisir.
Abes de değil havalı da değil sadece marjinal olma çabası saçma geliyor tabi herkesin kendi tercihi
Cok sacma bir goruntu olusturuyor bence. Marjinal olacagim düşüncesi ile sacmaliyor bazilari iyice
Şort giymesinler de...
Ne giyerlerse giysinler..
Kızlar duydunuz mu
Ok
Konfor için her şeyden vazgeçerim. O yüzden değil bot, superman kostümü bile giymem.
ben seviyorum serin havalarda çok col duruyor tam Benim tarzım
Görüntü olarak iyi ama nasıl hissettiriyor bilmiyorum. Belki bahar aylarında tolere edilebilir.
Ayaklar lahmacun gıbı olur ya , kokusu buraya kadar geldı 🤦🏽
Aslında saçma duruyor. Özel bir etkinlik için giyilmeyecekse özellikle.
Çok saçma geliyor bana.. Ne kadar az kıyafet, okadar iyi. :)
Ya ben bot delisiyim elimden gelse yazın bile giyerim, zorla spor ayakkabı giyiyorum
Bence ne kadar hoş dursada o sıcakta ayaklar terler ve kokar ya kötü bence
yazlık lazer kesim çizmeler vr bence çok hoş duruyorlar.
Bence abes. Yani şunun gibi kışın kısa tişörtle gezen insanlar gibi abes. Bir de o kokuyu düşünüyorum ve midem bulanıyor
Ben sevmiyorum tarz görünüyor ama tercih etmem
böyle anlamsız kombinlere karşıyım.
Pişer ayaklar terlik giyerim ben
Yani ben rahat edemezdim
Valla bence çok abes.
Bi ısınamadı havalar , halen kabanla geziyoruz 😏
Ayağında mantar olur be insanın.
Hava bir ısınsa neler olacakta olmuyor maalesef 😅
Çok abes, üstü kavak altı şişhane hesabı...
sıcaktan ayağında mantar olur saçma bence
İsilik olacak biri gibi duruyor.
Hoş ama sıcakta bunaltabilir
Abes durur bence cool dan çok
Sonra mantarla boğuşuyonız mk
Cok kotu bir secim o.
Abesliğinden çok ayağını yakar be sıcakta
çok kötü seçim bence..
o ayaklar kokar ama ya botun icinre iyy🤮🤮
Kaban da giy tam olsun
sıcak zaten abes durur rahat olmaz
Tek düşündüğüm o sıcakta nasıl dayanıyorlar
bence giyilebilir
Abes duruyor
Kötü baya kötü
Yazlık botlar var
güzel durabilir ama saçma
guzel bence
Abes
Ben de kışın sandalet giyiyim o zaman
Arkadaşlar Konya'da bildiğiniz bir hoca var mi
Ne için :/
@cheekystaff sevdiğimin geri gelmesi için
Ya sen kafayı peynir ekmeklemi yedin.
Adam seni seviyor olsa zaten gelir. Böyle hacı hoca saçmalığı ilemi olacak. Saçma sapan işler bu devirde hala ne cahilliktir bu ya
Saçmalık
Ben seviyorum
Aksine çok hos
Abes durur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?