Bazılarımız için çanta, bazılarımız için kol saati. Veya bir spor ayakkabı. Bana soracak olursanız ise tacım! 😂👑(Desem şaşırmazsınız eminim fjcdhd) Elbette ki bileklik! 😍💖 Peki ya sizin, her kombininizde mutlaka olan ve sizinle bütünleşen o parça nedir? 🩰
Ben ayakkabı kemer ve saati takım yaparak şık dolaşırım. Birde bileklik ekledim mi efsaneyim.
Takım giydiğim zamanlar yine ayakkabı kemer saat takım yaparım sonra uygun kıravat yakama rozet tabi güne uygun yaka mendili belki bileklik takarım sonra efsaneyim. Eğer resepsiyona davetliysem ki davet edilmedim gömlek kol düğmeli olmalı hepsi bu kadar.
Takının her türlüsüne, kesinlike saatim, bilekliğim ve kolyem. Onun dışında ruh halime göre yüzüklerimi değiştirebiliyorum. Spor ayakkabı ve şapkami da tişörtümün rengine göre kombinliyorum.
Tabi senin padişah baban altına mücevhere boğar. Söylesene altın da takiyor musun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi kız ne diyorsun mucevherler içinde yüzüyorum 😂😂😂 Altını sevmiyorum ben pek zorundalıktan kulaklarıma takiyorum kulak deligim kapanmasin diye. Sahte takı cidden alerji yapıyor. Gümüş takılar ise favorim.🌸