merhaba muhtemelen kimse hatırlamayacak doğum günümü ve bu beni değersiz hissettiriyor ister istemez sanırım çok hasas ve durgunum bu aralar bir kişi var o süpriz yapacak biliyorum hatta eminim kezban gibi olmamak adına böyle bir şey aldım olurda çağırsa bunu giyerim altına nasıl Ayakabı gider ben beyaz Converse düşünüyorum
Pek sevdiğim söylenemez. Bana birazcık çocuk işi gibi geldi. Özel bir yere gitmeye kalksan rengiyle ya da modeliyle bence tuhaf durur. Sen beğendiysen tamam ama ben bilemedim yani
Geçenöerde doğum günümdü kimseye haber vermeden özellikle, bugün kimseden bir şey beklemeden mutlu edeceğim dedim kendimi. Sanırım en güzel doğum günüm oldu:)
Rengide modelide hiç tarzım değil, bana kalırsa şık bi şeyler tercih edebilirsiniz çok sıradan gündelik duruyor bide pembe 🤦🏼♀️ Siyah veya ecru sandelet olabilir.
Bence elbise cok tatli, altina topuklu ayakkabi da giyebilirsin güzel bir tane ama yok spor takilicam diyorsan beyaz ayakkabi da olur tabi Taki da taktin mi tamamdir. Dogumgünün kutlu olsun 🌸