Moda & Stil Kadınlar neden genel olarak siyah pantolon giyorlar? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Günaydın günaydın günaydın aşkla huzurla mutlulukla bir gun geçirmeniz dileğiyle Güncellemeler+1 yıl Teşekkürler @kurkmantoluhayri Kadınlar neden genel olarak siyah pantolon giyorlar? Cevapla Kadın Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
uncertainlife Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hem her şeyle uyuyor kombin açısından falan hem zayıf gösteriyor hem de regl falan olunca rahat oluyor kısaca siyah pantolon>> 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladim teşekkürler de zayıf gösterdiğine inanmıyorum kardeş Yorumla
ivankaramazov_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl Çünkü siyah çoğu renkle kombinlenebilir. Ayrıca kusur örten bir renktir. Bu bakımdan da iyidir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kusur örtmesi yalan Yorumla
oozzx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vazgeçilmezimm jsjsj hem kombinlemesi rahat oluyor hemde güzel parça 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Daha rahat kombinleniyorBacakları uzun ve ince gosteriyorVs. 0 0 Yorumla
Medineozkan138 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 68% +1 yıl Bacakları daha güzel gösterdiğini düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zannetmiyorum kardeşim Yorumla
Missgirlnil Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Siyah giymeyen ben 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah neden kardeş Yorumla Missgirlnil +1 yıl Sevmiyorum ne biliyim tercihim değil Yorumla
uyuyordumuyandim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Rahat ve güzel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hem her şeyle uyuyor kombin açısından falan hem zayıf gösteriyor hem de regl falan olunca rahat oluyor kısaca siyah pantolon>>
Anladim teşekkürler de zayıf gösterdiğine inanmıyorum kardeş
Çünkü siyah çoğu renkle kombinlenebilir. Ayrıca kusur örten bir renktir. Bu bakımdan da iyidir.
Kusur örtmesi yalan
Vazgeçilmezimm jsjsj hem kombinlemesi rahat oluyor hemde güzel parça
Anladım teşekkürler
Daha rahat kombinleniyor
Bacakları uzun ve ince gosteriyor
Vs.
Bacakları daha güzel gösterdiğini düşünüyorum
Zannetmiyorum kardeşim
Siyah giymeyen ben
Ahahah neden kardeş
Sevmiyorum ne biliyim tercihim değil
Rahat ve güzel