Moda & Stil Mutfak için böyle bir kombin düşündüm. Yorumlarınız nedir? Chefnky Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Buonanotte. 🌃 İnternette gezinirken bunları gördüm, fikir alışverişinde bulunalım istedim. 🙂 Temamız kuru kafa, ileride farklı temalı kombinler de deneyebilirim. Mutfak için böyle bir kombin düşündüm. Yorumlarınız nedir? Cevapla Alışveriş Soruları Nedir Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Venyum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kötü Kombin hepsi tek başına daha iyi gömlek çok güzel. Bunları kombinelersen çok karışık olur göz yorar güzel olmaz yine sen bilirsin tabi 1 2 Yorumla Chefnky +1 yıl Model olarak uygun ama renk sıkıntısı var gibi. Renkler uyarsa olur gibi sanki. Ben de öyle internette denk geldim signorina. Yorumla Venyum +1 yıl Renkler iyi hepsinde kuru kafa var o boğuyor önlü ve bone siyah uyumu gömlekte beyaz lacivert kuru kafa var yine iyi zaten almamışsınız sanırım Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl 3 unde de desen var karisik olmus biraz 3 parcanin 3 unu de ayri ayri sevdim ama ahdhdh 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Bana da öyle geldi 🙂 Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Güzel ama önlük ve bone lacivert olsa daha uyumlu olurmuş. 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Biraz bakındım da bulamadım, vardır büyük ihtimalle. Yorumla
Nemesis0060 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Hepsi bir araya gelince boyle cok boğar gibi tek tek cok guzeller 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Bone hoşuma gitti önlük de fena değil ama kombin olmaz bence de. Yorumla
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Önlük düz siyah olsa daha ciks olur bence 1 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Düz siyah önlüğüm var Yorumla
şakaysakomikçünkü Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl iyi ama beyazı fazla keskin göz yoruyor 1 3 Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl sadece önlüğü gördüm 🤦🏻♀️ bandana düz olsa daha iyi değil mi? pizza dilimi de bu mevzulara hiç girmese... Yorumla Chefnky +1 yıl Siz nasıl isterseniz signorina 🙂 öyle internette gezinirken denk geldim. Bana da uyumsuz geldiler. Yorumla şakaysakomikçünkü +1 yıl önlüğün kol deseni 👌 Yorumla
arslann35 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Kombin mükemmel nerden alıcaksın söylermisin bende mutfak kıyafetlerimi değiştirmiş olurum 0 1 Yorumla Chefnky +1 yıl Öyle internette gezinirken denk geldim. Alışveriş sitelerinde var. Trendde falan bulursun üstad. Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Güzel bence. 1 2 Yorumla Chefnky +1 yıl Önlük biraz uyumsuz gibi, renkli olduğundan sanırım. Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Beni rahatsız etmedi ama haklısın uyumlu olmaz o renkler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kötü Kombin hepsi tek başına daha iyi gömlek çok güzel. Bunları kombinelersen çok karışık olur göz yorar güzel olmaz yine sen bilirsin tabi
Model olarak uygun ama renk sıkıntısı var gibi. Renkler uyarsa olur gibi sanki. Ben de öyle internette denk geldim signorina.
Renkler iyi hepsinde kuru kafa var o boğuyor önlü ve bone siyah uyumu gömlekte beyaz lacivert kuru kafa var yine iyi zaten almamışsınız sanırım
3 unde de desen var karisik olmus biraz 3 parcanin 3 unu de ayri ayri sevdim ama ahdhdh
Bana da öyle geldi 🙂
Güzel ama önlük ve bone lacivert olsa daha uyumlu olurmuş.
Biraz bakındım da bulamadım, vardır büyük ihtimalle.
Hepsi bir araya gelince boyle cok boğar gibi tek tek cok guzeller
Bone hoşuma gitti önlük de fena değil ama kombin olmaz bence de.
Önlük düz siyah olsa daha ciks olur bence
Düz siyah önlüğüm var
iyi ama beyazı fazla keskin göz yoruyor
sadece önlüğü gördüm 🤦🏻♀️ bandana düz olsa daha iyi değil mi? pizza dilimi de bu mevzulara hiç girmese...
Siz nasıl isterseniz signorina 🙂 öyle internette gezinirken denk geldim. Bana da uyumsuz geldiler.
önlüğün kol deseni 👌
Kombin mükemmel nerden alıcaksın söylermisin bende mutfak kıyafetlerimi değiştirmiş olurum
Öyle internette gezinirken denk geldim. Alışveriş sitelerinde var. Trendde falan bulursun üstad.
Güzel bence.
Önlük biraz uyumsuz gibi, renkli olduğundan sanırım.
Beni rahatsız etmedi ama haklısın uyumlu olmaz o renkler