+1 yılOnca markalar arasında benim tavsiyem daha farklı olacaktır. Etkileyiciliği yanında, kalıcı olması, güzel kokulara sahip olması ve bütçe olarak zorlamamsını ararsan ve spesifik olarak bir ürün istersen Alina EDP 100 ml olanını tavsiye ederim.
Hem kalıcı, hem fiyatı uygun, hem de gayet etkileyici. Parfümün kendisine değil de sırf marka diye markasına dünya kadar para harcamaya gerek yok. Hem hesaplı olmak, bazıları için etkileyici bir sebep olabilir. :)
Tabi cimrilik ve pintilikle karıştırmamak lazım hesaplı olmayı :D00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yaşınıza, giyim tarzınıza ve bulunacağınız mekana göre değiecektir elbette. Ama Dior-Poison Christian'a bayılıyorum şahsen. Onun dışında Bvlgari-Jasmin Noire hafif ve tercih edilebilir. Ve son olarak ca CHannel-Coco Noir önerebilirim.
11 Yorumla
Evet biliyorum öyle bir parfüm ama bayan parfümü değil... Ayrıca bana parfüm demeyin.
En son motosikletimle çıkacağımı zannedip parfüm sıktığımda yağmur yağdığını gördüm. Dolmuşa bindiğimde kendinden geçen liseliler hala peşimde.
Ama şunu söyleyebilirim. Saçlarınızdan gelen sabun veya şampuan kokusu insanı inan çok etkiliyor. Erkeklerin genel kararıda budur herhalde. (:
Boşver parfümü, sabun ve şampuanla gör işini bayan. Hohaha :D01 Yorumla
Ne bileyim geçen gün bir hatun kullanmış markasını sordum ama söylemedi eve davet etti merak ediyorsan diye, peşinden 10 dakika boyunca istemsiz olarak gitmişim, ne kadar güzel kokuyorsa artık, işe geç kaldım, hafta sonu buluştuk ama parfümü unutmuşum. :)
16 Yorumla- +1 yıl
Neydi acaba parfüm?
- +1 yıl
alberto sego bayanda zafirma erkekte enigma derim ve köşeme çekilirim. Harika kokulara sahip olan bir firma ve kalıcılıklar da mükemmel...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yıl15 Yorumla- +1 yıl
Önemli değil. kullandıktan sonraki düşünceni bekliyorum :)
- +1 yıl
%57 indirim var üstelik. Sakın kaçırma :D
Çok kişide olsun istemiyorsan juicy couture -couture couture
Orta derece de rastlanan diyorsan burberry -weekend , chacharel-noa
Hiç bulunmasın diyorsan kokucuk. com dan kendi parfümünü al kendin yarat.12 Yorumla- Moda & Stil konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yıl11 Yorumla avon wish of love bence cok harika bir parfüm koku bir kere cok kalıcı hem tatlı hem seksi mutlaka kullan derim
13 Yorumla- +1 yıl
onun içinde afrodizyak var dıye duymustum
+1 yılescada Magnetism ve Escada collection hoşuma gidiyor seksi gravity de güzel. Şu elmalı bir koku var yeşil elma oda hoş.
13 Yorumla- +1 yıl
reca ederim umarım birini beğenirsin.
Anasını satım aynı soruyu ben sordum gelen cevap sayısı 2 kız olduğun için sana gelen cevap sayısına bak adaletini s. Dünya
34 YorumlaKlasik parfümler önereyim sana Burberry Weekend - Gio bu iki parfüm kazayla burnuma geldimi... anlatılmaz yasanır :)
13 Yorumla
+1 yılher yerde bulabileceğin playboy un seksi parfümü var bence kokusu müthişş :)
11 Yorumla
+1 yılThierry Mugler Alien ben bunu kullanıyorum herkese güzel gelmez bu koku ama çok havalı kadınsı bir koku
11 YorumlaOriflame signature erkek parfümü ama cok hafif bir kokusu var fiyatida 50 60 tl falandir bir denemeni tavsiye ederim hemde baya kokusu kalıyor (:
13 Yorumla
+1 yılChloe love kullanıyorum calvin klein kesinlikle çok iyi :)
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılDior... Pure Poison Midnight Eskidi ama hala etkili bir de geçen bir tane kokladım çok etkiledi beni kokusu 400 tl civarıydı fiyatı ama adı aklımda kalmadı :(
14 Yorumla- +1 yıl
belki de uyar...
Bana göre bunları denemelisin tercihime göre sıralamam şunlar
1 Allure -Chanel
2 Just cavalli
3 Miss Dior Le Parfum
Chanel tek geçerim bayan parfumünde11 YorumlaRare gold.
Burberry
Little black dress
Calvin klein beauty11 Yorumlabvgari jasmin noir. kokusu saatlerce çıkmıyor. cok soranı oldu.
21 Yorumlalorenza krastia
çok güzeldir dene gör
sadece bu parfüm erkeklerin sana yapışmasına yeterli olabilir
ama çok pahalı21 Yorumla
+1 yılBen lancome hypnose ve lancom hayat güzeldir i kullanıyorum cok memnunum
11 Yorumlaben avon incandessence kullanıyorum binada herkes bayılıyo kokuya ve ixora çok güzel kokuyo
13 YorumlaVanilya :) yahu bu koku sokakta bile kadinin peşine takiyor beni
11 YorumlaAvon nün var da sadece marka olarak biliyorum onu da bir kıza sordum pardon parfümünüzün markası ne diye tam adını vermedi ama hoş tu gercekten
13 YorumlaBen iki tane kullaniyorum sanirim turkiyede de vardir. Euphoria - Calvin Klein ve Ange ou démon - Givenchy
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen playboy kullaniyorum butun cesitlerinin kokusu etkileyici
11 Yorumla
+1 yılTendre Posion tavsiye ederim, harika bir koku bence.
12 Yorumla- +1 yıl
rica ederim
+1 yılVip bir parfüm ve sadece belli kişilerde var trussardi phyton
13 Yorumla- +1 yıl
biraz pahalı ama ben ablamdan biliyorum muhteşem bir parfüm 870 tl ama değer yani
+1 yılBence senin ihtiyacın yok parfüme etkilemek için güzelliğini kullanman kafi
11 YorumlaBurberry weekend
Lady million
Escada incredible me
Boss Orange
Wish
Lacoste pour femme
Alien
Dolche & Gabanna light blue
Dior J'adore
Hypnotic poison01 Yorumla- Moda & Stil konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılGucci by gucci rush bu parfümü sıkan bir kadın resmen etki alanındaki erkekleri hipnoz ediyor
13 Yorumla- +1 yıl
şiddetle tavsiye edıorum kullanırsanız gerı donus beklıyorum
christina aguilera tul desenli parfum gercekten cok hos kullaniyorum.
11 YorumlaBenım en sevdıgım outspoken mor sıse avonun :D Avon yazmış herkes ama.
15 Yorumla
+1 yılCalvin Klein-Euphoria sık çok güzel benım kız arkadaşda vardı
17 Yorumla- +1 yıl
Onu bilmiyorumda Yanıma geldiğinde sıktı çok hoş kokusu vardı sordum bunu dedi bence bu parfümden vazgeçmeyin kızlar, o gün ona ı kadar çok sarıldım ki o Bahaneyle 😄😄
- +1 yıl
Dene Gör 😄
Buğday ten için öneririm. Bu parfümlerden herhangi birini kullandığımda soran çok olmuştur.
Bvlgari Jasmin Noir Edp 100 Ml, Roberto Cavalli 75 ml Edp, Rare Pearls EDP 50 ml.00 YorumlaParfüm kişiden kişiye değişir. Güzel kokan, temiz bir saç herkesi etkiler. . Bunun için güzel bir şampuan ve rüzgarlı hava işini görecektir :)
01 YorumlaCalvin kleine baya güzel.. gümüş gri bir şişesi var..
13 Yorumla
+1 yılsonra a erkekler niye böyle. ah iyiki öyle bir parfüm yok ama sana bir film önereyim fikrin değişsin
https://www.imdb.com/title/tt0396171/02 Yorumla- +1 yıl
izle bakalım
+1 yılKadın dediğin su ve sabun kokar. Butun parfumlerden daha etkileyici emin ol. Afrodizyak özelliği bile var :D
00 Yorumla
+1 yılhiç bir bayan parfümü ten kokusu kadar güzel ve çekici olamaz. e tabi yoldan geçerken kokmaz ancak özel kişiler o kokuyu alabilirler.
00 YorumlaVictoria Secret'ın tease kokusu. Birde ıssey mıyake. İkisi de çok etkili.
01 Yorumla
+1 yılVanilyali seviyorsan 212 VIP, meyveli seviyorsan 212 seksi ikisini de kullandim, herkes bayildi.
01 Yorumlawalla ismini bilmiyorum ama bu sabah işe giderken yanımdan geçen bayan arkadaşa sesleniyorum peşine takılmamak için zor tuttum kendimi
Not: kendine dikkat et :)17 Yorumla- +1 yıl
Neydi acaba o parfum bende çok merak ettim ☺
- +1 yıl
Neydi acaba o parfum bende merak ettim 😊
+1 yılHerkes kendisinde olmayını ister ya , kadınlar erkeklerin erkeklerde kadınların parfumlerını kullanmaya basladılar.
O yüzden hafıf ağır bir koku olursa iyidir01 Yorumla
+1 yılkoklayacak hatun buldugumda sorunu öyle cevaplasam olur mu? :)
04 Yorumla- +1 yıl
anlaştık :D
- +1 yıl
:)
.
+1 yılChanel coco mademoiselle 😉 bir kullan vazgecemiceksin :)) yolda durdurup ismini soranlara bile rastladım :) kimisine ağır gelebiliyor ama bence müthiş bir parfüm.
00 Yorumla
+1 yılLisede burnuma sızan bir koku var. Muhtemelen sonrasında çok daha iyileri çıkmıştır ama onun yeri bende başka.
Hypnotic Poision04 Yorumla- +1 yıl
ağır bir kokuydu kullanım dozu kaçarsa hoş olmuyordu
- +1 yıl
İyi günlerde kullan ;) :)
+1 yılSimdiye kadar sadece bir tane bayan da hosumq gitti oda yoldan gecerken denk geldi etkilendim utanmasam sorardim baskada hic beğendiğim bir tane cikmadi
06 Yorumla- +1 yıl
Ama çikolatalı oldugunu sanıyorum cunku kolay kolay begenmem askerde bir erek parfüm kulannan arkadaşım vardi çikolatalı oda hosuma giti ama erkek parfümüydu
- +1 yıl
ben bayılırım vala tek gecerım tabı duymadım baska guzel koku varsa bılemem
- +1 yıl
nasıl bır koku
Avon Rare Amethyst parfüm kız arkadaşım kullanır. Bayılırım
00 YorumlaEn etkili koku Bayan ya da bay fark etmez insanın kendi öz kokusudur.
00 YorumlaHatunların kendi kokularını daha fazla seviyorum ben ne bileyim sapıklık değil de daha tahrik edici.
00 YorumlaYesil elma ( kreasyon ) yazar üstünde kücük yesil bir sisesi vardir. Arkadaslarim begenir ve fantezi parfümü mü bu diye sürekli sorarlar
01 YorumlaJadore Dior
Dkny be delicious13 Yorumla
+1 yılAngel kullanıyorum tek geçerim bide 212 seksi mutlaka dene tekin acardan alıyorum süper :))
00 Yorumlavar 80 lik limon kolonyası
11 Yorumla
+1 yılLady million kesinlikle
11 Yorumla
+1 yılyanından geçinc etklermi bilmem ama orjnal ten kokusu gbsi yoktur benim için
00 Yorumla
+1 yılHer kadının kendi kokusu güzeldir. Tabi terlemedikten önce :)) davidoff var bir bak istersen.
01 YorumlaSu an kullandıgım burberry brit ve victorias secret bombshell. Erkekler begenıyo kanka :)
01 Yorumla
+1 yılbende var ve sizi yalamak isterim bbebeğim olmazmı mail ad bana havuzum61@hotmail. com
00 YorumlaOriflame-mirage daydream inanılmaz bir kokusu var bir de channel
01 YorumlaPurblanca midir ne karin agrisiysa tahrik ediyor arkadas. d ilk cinsel iliskide aldigim koku oldugundan sanirim :D
04 Yorumla- +1 yıl
İgrenc ya, ben tiksiniyorum o kokudan.
"Hypnotic Poison" Fena değil gibi ama biraz daha kadınsı bence..
03 Yorumla- Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılcarolina herrera 212 seksi fena birşey..
11 Yorumla - Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat