+1 yılCanim burdakilere bakma. Yorum yapanlarin hepsi kiz eli gorunce bosalan tipler. Tirnaklarini kut seklinde yaptirirsan iyi olur, gul sekli yakismiyo. Eline gelince catlamis. Yaslilikla alakasi yok. Havalar sogudu ve soguk su kullaniyosun sorun bu. Nemlendirici krem kullan ise yarayacak :) hatta cok catlak oldugu icin ilk surdugunde yanabilir ama birkac gun sonra faydasini gorceksin yumusacik olur ellerin :) Iyi sevismeler XOXO
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :**
En İyi Cevaplar
tırnakların güzel ama ellerin kuru gibi geldi bana birazda kırmızı, ellerini beyazlatman için pirinç unu ve sütü karıştırıp krem haline getirerek sonrasında eline sürüp beklet 45 dk iyi gelir :)
22 Yorumla
Soran+1 yılCok saol yaa kirmiziligindan cok sikayetciydim ne sıklıkta uygulayim peki
O yüzükle evet yaşlı duruyor. Güzel bir abiye giyersen tamamlamak için giyebilirsin. Ama her zaman olmaz tabi. Tırnaklarına biraz daha bakım yap. Özellikle tırnak ve etin bitiştiği noktayı beslemen gerek. Tırnaklarına güzel şekiller ver ellerin için de nemlendirici kullan. Ellerin fena değil. Neler var haline şükret
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
+1 yılALLAH korusun ama bir gün ellerin olmazsa o zaman hayıflanacaksın keşke beğenseydim diye!!!
ANLAMIŞSINDIR NE DEMEK İSTEDİĞİMİ.. yarın başımıza ne geleceği belli değil.. haline şükret bence. yok elim büyük yok ayağım büyük yok bilmem ne.. boş işler bunlar11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılYüzügü hiç begenmedim şahsen + ellerin tombul ama yaşli gibi drmuyor normal bildigin insan eli :)
12 Yorumla
- +1 yıl
+1 vermen yeterli ^-^ rica ederim
+1 yılyatmadan vazelin sürüp eldiven tak. sabaha kadar elleşme. çok bir bozukluk yok elinde ama seni rahatsız ediyorsa nemlendirmeyi dene. çok kuru olduğu resimlerden bile belli oluyor. ellerini çok sık yıkıyor musun? yani günde 8-9 kere falan? ya da suda çok durması gereken bir şeyler mi yapıyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılEllerim hep suda gibi bisey temizlik yemek hep bende ve el yikama aliskanligim cok corabima degse elim yikiyorum elimi mesela camasir katliyorim temiz camasir ama baskasinin ic camasirini katlarsam hemen yikarim oyle yani
- +1 yıl
Bundan işte😄
Soran+1 yılSu mu yapiyo yani bunu ben temizlik deterjanlarina baglamistim
- +1 yıl
Çok su da yapar deterjanda
sende sarma saran, mantı açan, çocuğuna patik ören anne eli var :D
24 Yorumla
SoranHahahha nerden biliyosun boyle hemen anladin :)))
Soran+1 yılAnne degilim henuz ama surekli yemek ve temizlik yaptigimdan yiprandi baya eliside cok orerim
- +1 yıl
:D +1
Ellerin gayet saglikli biraz gliserin kullanirsan 3 ay sonra daha da guzel olabilirler 23-24 yaslarnda bir bayan eli gibi duruyo
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasimdayim gliserini nasil kullanayim peki
- +1 yıl
Gliserini gunde 3 kezden daha fazla kullanma her kullandiginda krem gbi sur gece yatmadan once sur ve yat gunduzde 15-20 dk beklet ilk2-3 hafta daha cok kizarmasina neden olucak sonra yumusatip derine bakim yapicak kremle ayni anda veya arka arkaya sakin kullanma cokkrem bakteri uretir cildine zarar verirsin gliserindogal unutma
Soran+1 yılCok saol tesekkur eder deniyecem
bana kalırsa bir çok ürün var bu sorun için. tırnaklarını biraz uzatıp oje sürmeyi dene. ve el bakım ürünlerini kullan çok faydasını görürsün. annem 40 yaşını aştı hala genç kız eli gibi el var hatunda
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar yiprandiktan sonra bile uygularsam duzelir mi
benim ellerim daha iyi :D
https://i.hizliresim.com/rdZ8B7.jpg30 Yorumla
+1 yılBence o yüzüğü hayatından çıkar..
Göm onu gizli :)11 Yorumla
Soran+1 yılCoktan attim gitti bile :)
Moda & Stil konusunda 413 cevap paylaştı. Parmaklarındaki eğrilikler ilerleyecek tedavisi yok önlem al ilerlemesin
03 Yorumla
Soran+1 yılCok citlatiyorum ondan olabilir mi
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılİdare ediyor :) ppye bak bir benim eller nasıl? :)
01 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel senin ellerin
kilolusun sanırım biraz. bu arada yüzüğü güzel takmak için taktın herhalde ama çok demode ve çirkin bir yüzük
06 Yorumla
Soran+1 yılşu an elimde bu vardi cikarmadim bende. Demode duruyosa takmayim en iyisi
Soran+1 yılTamam takmam :)) rengi falan da cok kirmizi duruyo ondanda cok sikayetciyim
Soran+1 yılBu birazda olsa moral oldu saolasin
Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. kotu degılde kurudumu krem surersın ve tırnak bakımıda yaparsan french gıbı daha guzel gozukurde
00 YorumlaYuzuk hic olmamis iri ellerin var daha zarif model kullan bileklik tak daha ince goruntu yapar. Turnaklarini uzat nemlendirici sur. parlatci sur bide
00 Yorumla
+1 yılKız arkadaşımın ellerine benziyor, benim gayet hoşuma gidiyor etli butlu böyle sıktırıyorum öpüyorum falan :d
00 YorumlaTırnaklarını uzatarak ve bakım yaparak ellerinin uzun görünmesini sağlayabilirsin
00 YorumlaŞükret ki bir elin var. Yüreğini temiz tuttukda sonra eline kimse bakmaz. Bence ellerin gayet iyi fazla güzel olsa ne olacakki?
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha iyisi varken niye kötüsünü isteyimki daha guzel olsun isterdim bende erkek eli gibi duruyo
+1 yılBeğenmiyorsun ok yapabilicen birsey var mı peki? En güzeli kendinle barışık ol takıntı yapma yapıcak birşey yok!.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda cok taktim
- +1 yıl
Taktın da ne yapabilirsin? ellerini kesecek halin yok ya! Allah verdi sonuçta yaratılır ken kimseye sorulmuyor nasıl bir el nasıl bir yüz nasıl bir vücut istersin diye dimi bu durumda sağlıklıysan elin ayağın tutuyorsa düşünüp konuşabiliyorsan şükür etmelisin.
+1 yılAllah el ayak vermiş daha neyin şikayeti bu eyyy halinden şükür etmeyen aciz kullarrr
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılzamanında bakımla alakası olmayan sebeplerle sürdüğüm kremlerin faydasını görüyorum
10 Yorumla ellerin değil de yüzüğün cok yaşlı. insan o yüzüğü hangi kafayla takar bilmiyorum. ellerin kötü değil bence standart işte
00 YorumlaBakımsız ve çatlak, eczanede bunlar için kremler var kullanmaya başla derim ben..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil kremler temizlik deterjanlari yapti hep boyle domestostan cikmiyo elim
çok tombik ve parmakların kısa yüzüğüde beğenmedim ellerini beyazlat
01 Yorumla
SoranBikac kisiden beyazlatma formulunu buldum uygulayacam
+1 yılEvet elinin yapısı bence güzel değil ama yasım 30 40 arası ise normal yani bu arada yüzük berbatmış cidden :D herkesin kusuru vardır takılma bosver
00 Yorumla
+1 yılDaha çok nemlendirici kullanırsan çok güzeller
Proplem yok02 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca arkadaşlar elden kiloyu nasıl çıkarmışlar çok saçma ellerin iri falan deyil
+1 yılben sorun göremedim dostum keyfini kaçırma bence boş yere (:
01 Yorumla
+1 yılEllerin sanki yok gibi sanki bir çift ayak gibi ya da bir penguenin patisi gibi
10 YorumlaPizza kulesi gibiler biraz yana yatmisler minyon tipi ellerine benziyo
04 Yorumla
Soran+1 yılMinyonmu :D ben iriliginden sikayetciyim ve herkezde bunu soyledi zaten
Soran+1 yılDiyosun
hiç hoş görünmüyo yaşlı da görünmüyo çok kalın bir bileğin var ve el ayan çok itici
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet genetik olarak el ve ayak bileklerim kalin
+1 yılElin olduğuna şükret bide beğenmiyon :D Allah aşkına eline kim bakıcak napcan bırak kalsın öyle :D
03 Yorumla
Soran+1 yılCok fazla takigim ellerime sanki herkez elime bakip igreniyo gibime geliyo
- +1 yıl
öyle düşünme :) ben hiç elleri yüzünden birinden iğrenen görmedim
Soran+1 yılTesekkurler bu iyi geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnemin ellerine benziyor Evet genç bayan eli gibi değil ama tertermiz itici değil
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyooo hiçte bile, biz ne eller gördük be bacı :D bence normal dert etme sen kendine
01 Yorumla
bu sitedeki kızların %90 şişman bu teşhisi koydum bugün
00 Yorumla
+1 yılKemiklisin, benim tercihim çıtı pıtı kızlar ve zarif eller kanka😉👍
00 Yorumla
+1 yılİri biraz benimde kare gibi takma o kadr bişi olmaz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de mı ellerımı sorsam :/ Ben de cırkın buluyorum da seninkıler cok kotu deglmıs
02 Yorumla
Soran+1 yılCok yasli duruyo bence
Cevap sahibi+1 yılYok normal bence ama kuru sankı bıraz... yag sur biraz, zeytin yağı cok iyi gelebilir dene derim
Gizli Üye(30-35)+1 yılVer elini öpüm ninecim... kilon fazla sanirim ellerin kalin
01 Yorumla
Soran+1 yılGenetik. Kemiklerim kalin
+1 yılBeğenmiyorum filan deme bence ona bile sahip olamayanlar var canım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz kalın ve büyük, eli büyük olanın şeyide, büyük olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoyu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılev kızı :) cok güzel ellerin uzun tırnakları hıc sevmem.. ellerin güzel :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ev kzii yemek temizlik hepsi bende domestos yapti hep
Cevap sahibi+1 yılolması gerektıgı gbı o uzatanlar felan miğde bulandırıcı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAY İĞRENÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ
o ne la
matkapla mı tırnaklarını alıyon merak ettim03 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Cevap sahibi+1 yılşaka kız. güzel :)
Kilolusun sanırım kemiklerinde iri itici duruyor..
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet biraz kemiklerim iri ayak bileklerim falanda kalin
Soran+1 yılAinen oyle :(
Soran+1 yılDogru soyluyosun bende begenmiyorum zaten ama nasil duzeltecegimi bilmiyorum
Elinizi kimseye beğendirmek zorunda değilsiniz..
01 Yorumla
Soran+1 yılBegendirme degil sadece istedim
+1 yılçok tombul iyi köfte yoğurursun :)
15 Yorumla- +1 yıl
ulan :d: D d: yapmayın bunu ya. D D: D:D
- +1 yıl
hahah :D noldukı :D
- +1 yıl
cok güldüm ya :D D: tam köftelik cnaım öfte cekti mubarek D:
Soran+1 yılCigkofte yaparim sık sık :)))
- +1 yıl
Canım çekti 😊
tombalak el sevmıyom ya =/
00 YorumlaBenim ellerime benziyor. Sorun kimde ki
00 Yorumlaellerim var diye dua etmelisin
10 YorumlaBiraz kilolusun galiba bide yüzük guzel degil :)
03 Yorumla
Soran+1 yılCoktan attim yuzugu :))
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
+1 yılO parmağından yüzüğü çıkar al sana erkek eli.
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim yorumun icin
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yıl80yŞınd ne nemin elleri seninkinden daha grnç
15 Yorumla
Soran+1 yılHadiya :/ saol yorumun icin
- +1 yıl
Normal işte yau :(
Soran+1 yıl80 yasindaki nenenin elleri daha genc ve benimkiler normal?
- +1 yıl
Seninkiler daha genç biraz kilolular ama <3
Soran+1 yılKilo ar yok degilde kotu genede farkindayim :) saol genede :*
Çok fazla Bulaşık yıkamış gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske bulasikla kalsa elim deterjandan cikmiyo
+1 yılÇok yaşlı değil bence 30 32 falan var
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasimdayim ama
- +1 yıl
o sıkıntı işte :D
Neden yamuk? Kirildimi hic parmaklarin falan?
03 Yorumla
Soran+1 yılYok. Kendiliginden boyle
O yüzük ne canısı ya kurtarmaya çalışmışında :D
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu takmistim cikarmadim oyle cektim
elin bozuk ama oky çeksen düzelir))
12 Yorumla
Soran+1 yılNe ceksem?
tombiş tombiş hehe :D<3
11 Yorumla
Soran+1 yılVede bakimsiz vede yasli dimi :(((
+1 yılbileklerin kalın kardiş. diğerleri normal :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGenetik o. Ayak bileklerimde cok kalin kemikli bir yapim var
Normal el işte ne iyi ne kötü duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılGenelde bakimsiz ve yasli yorumlari aldim
+1 yılyok yok normal duruyo :)
04 Yorumla
Soran+1 yılGenelde begenmiyolar hayret bir sen yorum yapmadan iyi dedin
- +1 yıl
büyük duruyo demişler genelde bence perspektiften o ne kadar büyük olabilir ki bence normal el işte
Soran+1 yılTesekkur ederim o zman
- +1 yıl
rica ederim ben de o zaman :)
Ellerinden Öperim Teyzemmm :DDD
10 YorumlaKanka benimkiler daha güzel :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur bisey diyemem
+1 yılyaşlı olan tek şey yüzüğün
01 Yorumla
Soran+1 yılYuzukse sorun cikaririm dert degil
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi