Selam KScan 👋
Eşofmanlar çok rahat dimi 🥰 günlerdir eşofman bataklığındayım 😅 hiç pantolon vs giyesim gelmiyor 😂 sizce de eşofmanlar rahat değil mi ☺

Eşorfman başta rahatlık olarak gözükebilir ama fazla alışılırsa bataklık olur iyi olmaz. Bir yere giderken sırf rahat diye eşorfman ile giderseniz hoş olmaz ortama uygun olarak giyinmek gerekir, rahatlığı bazen kenarıya bırakıp şık olmak gerekir. Eşorfman koşu yürüyüş yaparken veya evde dururken giyilecek bir şey, özel ortama giderken pantolon veya başka bir şey giyilmeli.
Rahatlık ✌😍
Cevap
88Cevap
Rahat ama dışarıya çıkarken giymiyorum
başlarda rahatlık daha sonrası ise bataklık, bağımlılık, alışkanlık sen ne demek istersen o ama ilerde vazgeçilmiyor o konu tartışmaya kapalı.
Normalde disari cikarken spor yapmayacaksam sort ya da esofmanla cikmam. Dogru duzgun giyinir cikarim 🥳
Ama iki yildir remote calismaya devam ederken, bu soruyla farkettim ki, disariya cikarken de sort ya da esofmanla cikma egilimim baslamis 🤓
Esofman rahatliktir ama gittigimiz yeri de gozonunde bulundurmak lazim. Karaimizdaki insana ya da ortama saygisizlik olabilme potansiyeli olan bi durum 🤞
Evet rahattır. Evin bu bölümünü sayende ezberledik 😂
Bataklıktır bence. Eşofmanları neredeyse her gün giyiyoruz. Şıklık hak getire, annem bu konuda baya kızgın. :)
Rahatlık oğlu rahatlıktır :D Bu arada bilişim teknolojisi hocası olduğun yazıyor ama profilinde yaşın 19 nasıl oluyor bu iş?
Çünkü hâlâ okuyorum
O zaman öğretmen değilsin :)
Rahat ama ben dışarıda giymeyi sevmiyorum. Sanki tüm ciddiyetin gidiyormuş gibi hissediyorum. Evde rahat.
Shoptan ayna kenarını yamultmuşsun kıçı arkadan yemişler gibi dışarıya çıkarıcam diye, biraz insan olun ya😂
Oğlum böyle giyinse bütün kızlar ne güzel olur çok şirin gösteriyor. Özellikle şu renkli çiçekli böcekli pijamalar.😄😄
Bu arada yakışmış sana da
😉😊O. bir candir gerisi heyacandir. Bedene 😙en güzel kandir. En güzel andir giyene😍 erişilmez bir şandir çekemiyeni kiskandir😃
ne güzel işte rahat yakışmış sanada belin ince kalça nasıl arkaya çıkık öyle senmi yaptın yoksa normal duruşun mu öyle
Bende de o hastalık var bayılıyorum eşofman giymeye baya rahat oluyor sadece cep konusunda sıkıntılıyım.
artık şort dönemi canım yanarsın biraz daha rahatla bence 😉
Spor yaparken iyidir yürüyüş vs fakat gündelik hayatta o kadarda kullanmaya gerek yok bence
Antrenman yaparken çok rahat oluyor ve tabii ki rahatlıktır.
Bencede çok rahat. Yerine göre giyerim, vazgeçemem o rahatlıktan 🤔
Bence rahatlık iş gereği giyime dikkat etmek zorunda olmasan eşofmanla gezerdim
rahatlık ya giy eşofman rahatla kot pantalon çok kasıyor
İlk başta rahatlık gibi görünsede abartıldığı zaman varoşluk bence
Rengi yeşil mi açık mavi mi
Turkuaz
Bence su yeşili
Şu yeşili değil
Örtmenim su yeşili örtmenim
Efek var 😅
Şimdi oldu 😀 örtmenim örtmenim iyi geceler 😀😀
minyonlari hiçbir hattı olmayan olarai gorenlere gelsin gayet yakısmıs rahatlikda guzellikte
tatlım en guzelı bende haftasonu gelınce hopp esfoman en rahatıyaa
işte bir kere alıştın mı bırakmak zor oluyor..
o yüzden bataklık :)
Yerine ve zamanına göre rahatlık ama uygun ortam zaman olmadiginda giyememek bir rahatsizlik durumu değildir
Bataklık Değildir Niye olsun ki Rahatlık Tabiki 😊 Bu arada fiziğin çok Güzel Aşkım 😘💕
Bu rahatlığı hiçbir şeye değişmem
Tabii rahat pantolon pantolon sert oluyor darsa birde rahatsız eder belin kaç cm
Rengi tam olmamış ama sanki ))😜
Napim evde rengini 😂 miss gibi rahat eşofman işte 😅
Şaka şaka herşeying 🔥🔥 saçıyorsunuz hocam maşallah 😋
Rahatlıktan Ödün Vermeyenler İçin Harika Bir Giyim Tercihi
Ama Sürekli Giyiliyorsa Problem Teşkil Eder
Nerde ve Ne zaman Olduğu Önemli
Haklısın yakışmış da tabi bir butik sahibi olarak taytlarıda eklemek isterim 😉
Evet ben de eşofman kullanmayı seviyorum.
valla bende seviyorum çok rahat
Eşofman kadar rahat bir şey yok
Bende günlük yaşamda eşofman tercih ediyorum.
Rahatşık ve fiziği güzel kızlar için çekicilik
ben genelde ya klasık ya da eşofman gıyerım
Kadınlar da guzel gòrùntù oluyor
Eşofman candır sana da yakışmış gayet sksi göstermiş seni
Rahatlık
Yok ben değilim. Bütün site toplandık seni kandıracaktık oyunu erken anladın 😞
Yolumuz yanlış ama nasıl güzel
İyi de niye eğik duruyon 😀
Aşormen candır..
Haşofman değil miydi o 🤔
Aslında aşortmen yazacaktım yanlış yazmısım.. eşortman da olabilir tam emin degilim..
Baktim haşırtman mış 🤔 muhtara sordum haşırtdıbilekbord da deniliyormus 🤣
Hahaha bundan sonra binun ismi benim icin haşırtman oldu 🙂 en orjinali bu olsa gerek 😂
Bu iyi tatlış. Sana yakişmiş 😊👍
alşmadık gtte don durmaz
Pantolon kadar rahatsız eden bir şey yok zaten
Bende öyle çok rahat vazgeçmiyorum
Hermzan rahatlıktır sence
yıllardır o bataklıktayım hıcamm, kurtulamam artık
Sende fenalık durmuş.
Bu kıza gitmiş esofman zaten kısa boylu
Güzel. Senin tampon yamuk
Rahatlık her bakımdan sentetik olmayan giyerim
Canom sana yakismiyor kiz
rahatlık ama daha rahatı da var