Şimdi ne yalan söyleyeyim.. arka açık kalan kısımdan topuğun tabanı geçmiş ve bu küçük geldiğini gösterir. Ayaklarına bu eziyeti yapmamalısın..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayağıma vurmuyo rahat ama dediğin gibi topugum tabani geçiyor biraz küçük dediğin gibi bide sanki benim ayağıma yakışmadı ama beyaz güzel babet de bulamıyorum iade etmeyi düşünüyorum ama şu an fiyatı aldigimin 2 katına çıkmış çoğunluk da beğenmedi ama bilemedim çok arada kaldım
Cok hos görünüyorsun yakısmıs sen begenmiyor musun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben alırken çok beğendim beyaz babet çok araştırdım ama hiç güzel yok bi bu iyiydi oda acaba küçük mü oldu benim ayağımda kötü mü durmuş diye sormak istedim karat veremedim iade mi etsem kalsa mi diye
Normal yazları dışarıda yaz kıyafetlerine beyaz spor ve beyaz babet gerekiyor ama bunun dışında da düzgün beyaz babet bulamamıştım burada çoğunluk dw beğenmedi ama bilemedim az önce de iade etmek için baktım aldığım fiyatın 2 katına çıkmış fiyatı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Biraz küçüklük gibi ve çok yaşlı işi klasik kalmış bide baya
Ben beğenmedim balım ya :/ hem ayağına küçük gelmiş
Cemaat cumaya giderken kafasına takıyor bu takkelerden
Ben onu giysem ya kopar ya da hep kirlenir çamurla falan
Bana ayakkabının dayanması 1 gün
Bunu giymeye kıyamam
Çoğu kişi beğenmemiş ama bende küçük mü oldu acaba ya da benim ayağıma yakışmadı mi diye emin olamadım sormak istedim
Hayır cok güzel ben böyle şeyler giymiyorum sadece ama gerçekten çok yakismis
Biraz küçük gibi evet
Çoğu kişi beğenmemiş valla az once iade talebi olusturucaktim aldığım fiyatın 2 katı olmuş arada kaldım ya
1- yaşlı işi duruyor.
2- küçük gelmiş. topuğun hafif dışarıda kalmış
O topugumdan dolayı zaten iade etmeyi düşünüyorum bide sanki benim ayağıma yakışmadı
evladım 18-24 yaş aralığındasın. olmaz bu sana be kızım. yakışmamış
Kac yasindasin? 50 yaş üstü gibi bir ayakkabı ben olsam giymem ayrica o çorapla da giyme sakin çıplak ayak daha fresh durur
yo güzel olmış ama dışarda felan giyilmez gibi bunu nerde giymeyi düşünüyorsun
Yazın dışarıda giymeyi düşünerek almıştım ama iade etsem mi diye dusunuyorum
şey gibi şık bi elbisi ile düğünde giyilecek bi elbise gibi gayet şık olmuş gerçekten
Kuyumcu çantasında elişini taşıyan teyze ayakkabısını değil mi o
küçük evet yani önden güzel duruyo da yandan sevmedim
Şimdi ne yalan söyleyeyim..
arka açık kalan kısımdan topuğun tabanı geçmiş ve bu küçük geldiğini gösterir.
Ayaklarına bu eziyeti yapmamalısın..
Ayağıma vurmuyo rahat ama dediğin gibi topugum tabani geçiyor biraz küçük dediğin gibi bide sanki benim ayağıma yakışmadı ama beyaz güzel babet de bulamıyorum iade etmeyi düşünüyorum ama şu an fiyatı aldigimin 2 katına çıkmış çoğunluk da beğenmedi ama bilemedim çok arada kaldım
Resimden dolgun duzgun harika bacaklarin oldugu hissine kapildim
Genç işi değil model de pek iyi değil ve küçük sana kullanma onu
Ayakkabıdan ziyade ayaklar dikkatimi çekti bilek ayak güzel ayakkabı da otomatik olarak güzel jdjdj
Biraz ufak ama çok sırıtmaz
Yakışmış mı peki model bana ve model güzel mi
cok güzel olmuş ne kdr fiyatı hemen al
Aldım da işte iade mi etsem diye sordum küçük mü oldu sanki bide çoğu kişi beğenmemiş
Cok hos görünüyorsun yakısmıs sen begenmiyor musun
Ben alırken çok beğendim beyaz babet çok araştırdım ama hiç güzel yok bi bu iyiydi oda acaba küçük mü oldu benim ayağımda kötü mü durmuş diye sormak istedim karat veremedim iade mi etsem kalsa mi diye
Hayır çok tatlı olmua nerden çıkardınız ki küçük olduğunu nerde giyecek siniz bunh
Normal yazları dışarıda yaz kıyafetlerine beyaz spor ve beyaz babet gerekiyor ama bunun dışında da düzgün beyaz babet bulamamıştım burada çoğunluk dw beğenmedi ama bilemedim az önce de iade etmek için baktım aldığım fiyatın 2 katına çıkmış fiyatı
Bence uğraşmayın cok hos ve tatlı yakışmıs size iade etmeyin
Dar gelmiş gibi sanki.
kibar ama kadınsı değil yani
Hem ayakkabı kötü hem de olmamış. 🤷🏻
Evet küçük. O nasıl model öyle, yaşına uygun değil
Bu nasıl ayakkabı yav
Ayak fetişleri soruyu beğendi
Yani senin zevkin tabi ama ben beğenmedim
Yaşlı nine ayakkabısı gibi affedersiniz
Değişik durmuş ama hoş
güle güle kullan çok hoş çok şık
Çoğunluk beğenmedi ama benimde pek hoşuma gitmedi sanki kötü durdu hafiften küçük oldu gibime geldi arkasından ama bilemedim sormak istedim
el emeği gib güzel bence çok şık
Biraz ama sorun olmaz gibi
Yakışmış mı peki model bana ve model güzel mi
Kötü ya
Beyaz babetlerin hepsi kötü bir en iyi bu gibiydi oda küçük oldu gibi geldi bana yakıştıramadım kendime bi bilmiyorum ama
Yaşlı gösterir seni
32 yaşında gibi
Güzel ama bi tık küçük geldi bana bebiş
almissin giy artik
Küçük
Küçük olmuş ve kötü.
Hiç beğenemedim
ben begendım tatli bı model
Küçük olmamış
Ayakların çok seksi
Evlencen sanırım
çok yaşlı göstermiş