Uzun bir zaman önce çan etekler modaydı ve benim karşı cinste en beğendiğim kombinlerden biriydi. Konudaki tenis eteğini, bahsettiğim çan eteklerden ayırt eden tek şeyin beyaz renk olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla farklı renkler ile daha az ilgi çekerken, beyaz ile tüm ilgiyi üzerine çekebilirsin. Sonuç olarak giysem mi, giymesem mi? Arasında kaldığına gelirsek. Açık konuşmalıyım ki kalçanın duruşu iyi ve bacakların ince ve narinse bence giy.. Aksinin çirkin olduğunu ifade etmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. her şey, herkes için degildir. Diye düşünenlerdenim sadece. Ve bir kaç tane almayı düşünüyorsun ya.. Sadece beyaza yüklenme lütfen. Karbon ayak izini de düşün. Sevgiyle kal.🎈🌼
Hayır hiç de abartı değil. Bence de yazın bu sıcaklarında günlük kombinelerde çok kullanışlı olur. Efil efil harika olur hem de. Sadece bu mini pileli güzel eteği giyen kadının temiz ve bakımlı olması gerekir. Gayet güzel. 🤗😎🌸
bu durum bulunulan ortama göre değişkenlik gösterir eğer kaldırabilecek bir toplum içerisindeyse rahatlıkla giyilebilir, hoş günümüzde öğrencilerin etek boyları da görsldekinden farksız ve her güb giyiyorlar neredeyse o yüzden net bir şey döylemek doğru olmaz ortama göre değişkenlik gösterir bu durum.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hem abartı olabileceğini tahmin edip hem de niye soruyorsunuz? Sanki "evet abartı, doğru değil" desek giymekten vazgeçeceksiniz?
Hemen geri kafalı yobaz diyip yine bildiğinizi okuyacaksınız gereksiz bir soru olduğunu düşünüyorum bunun 👍
Ortamına göre abartı ya da değil, kombine de bağlı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabii ki abartı olur. Tenis eteği nedir yaa, saçmalıktan başka bir şey değil, oldu olası aşırı kısa beyaz parçadan küçücük bez parçası, asıl adı tenis ultra mini eteği olmalı. Birisi moda diyerekten bir saçmalığı atıyor ortaya, çoğu kes de akıma kapılıyor😂 Bence bu ultra mini tenis eteği yerine en azından tayt falan giyilseydi yaa adına da tenis taytı derdik, olurdu fgfxD
Bence biraz abartı olabilir. Tabii kombinden kombine değişiklik gösterecektir. Eteği tamamlayacak bir sweatshirt, uzun spor çorap ve spor ayakkabıyla abartı durmayabilir. 🌸
Bana komik gelir günlük hayatta bu tarz etek giymek. Onu giyenler özellikle otururken şekilden şekile giriyorlar. Neyin nerede giyilmesi gerektiğini iyi bilmek lazım.
Bence abartı olmaz. Sonuçta günlük giyilen eteklerden bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Güzel gözükmesi için iyi bir şekilde kombinlemelisin, güle güle giy. 👌🏼
Altı üstü bir karşılık etek değil mi bu, ne eteği olduğunun bir önemi mi kalıyor, onun adı her şeyden önce karışlık etek olmalı ve bir de çok edepli olanların eteği!
Tenis etrkleri mini etekler gibi değil yalnız, baya hareket ettiğinde açılan bi etek o. Onun içine kısa spor boxer ı giyiyo kullanan kadınlar. Direk külotla kullanan hiç görmedm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Abartı olmaz da göz kirliliği kanamalara karşı fiziği olan az da olsa sporla ilgilenen giyerse hayat daha güzel olur 🤘🏽
ya heryer sapık dolu baksana bızımkıler yetmıyormus gıbı pakıstanlısı surıyelısı afganı cıktı bırde.. etek boyu cok kısa oldugu ıcın frıkık verme durumu cok yuksek.. bılemedım yanı
Fiziğe ve yalanılan şehir ortama göre değişir. Çıtıpıtı kısa zayıf kızlar var çocuk gibi oluyorlar hiç dikkat çekmiyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin canına minnet tabi. Bazı günlük modeller tabi yakışır belli kombinlere ama kimi moddeller var ki olmaz hani fazla durur. Hani tenis için oldukları belli olan modeller, yanında voleybol topu taşımak gibi absürt görünüyor.