Neden aynı yerde bir kıyafeti tekrar giydiğimizde sanki garipseniyormuş gibi hissediyoruz, bazen bunu üzerimde gördüler diyorum giymiyorum çok saçma ama oluyor maalesef
yoo. mesela her yere giderken aynı kıyafeti giyerim. ne demek istiyorum açayım :d hastaneye giderken kıyafetim bellidir asla başka bir şey giymem. tek bir tişörtüm ve pantolonum. markete giderken giydiklerim bellidir. asla o giysilerden başka bir şey giymem. yürüyüş yapacaksam gene aynı şeyler bellidir. tek tip giyinirim belirli yerlere giderken. üstümde görmekten bıktıklarına eminim eheuheuh ama hoşuma gidiyor.
Giydiğimi sonra tekrar giyerim, giymeyecek kadar zengin değilim. Üst üste giymemeye çalışırım sadece onun dışında temiz olduktan sonra kıyafetlerimi sonrasında giyebilirim, sökük veya kirli olmaması yeterli. Bir giydiğimi ertesi gün giymemeye çalışırım ama daha sonrasında illa ki o şeyi giymiş olurum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende tekrar tekrar giyiyorum ama bazı yerlere giderken ama çoğu insan bir giydiği bir daha giymiyor özellikle düğünlerde sanki ayıpmış gibi