Moda & Stil Yanlışlıkla kadın pantolonu mu aldım? 😂? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kalçam normalde de büyüktü ama böyle kadınlarınkine benzemedi mi? Nasıl anlaşılır kadın pantolonu olup olmadığı? Gidip ne diyecem ben kadın pantolonu almışım değişmek istiyorum mu😂 yardımcı olur musunuz Yanlışlıkla kadın pantolonu mu aldım? 😂? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sychopathcat Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 78% +1 yıl yuh abi benimkinden daha güzel... erkek olmasan yürürdüm 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Şok oldum bu yorumlara o kadar estetik duruyor mu cidden? Yorumla sychopathcat +1 yıl olum erkeğim demesen harbiden bir kadının falan derim ki öyle de duruyor Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Aga bu iste bi terslik var ama neyse ben susayim en iyisi 🙄 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne tersliği Yorumla lckrmn +1 yıl Hacı bu bir hatun kisisi olabilir mi? Sen olduguna emin misin Yorumla Soran +1 yıl Evet? Yorumla lckrmn +1 yıl Pantolonu degis bence Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ahahh aynen öyle benzemiş yahu. Mavi rengi olmasa sana yururlerdi bak 😅😃 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl G*tü düşmüş 30-35 yaş kadın sendromu gibi kalçan var. Bu ne az squat yapın 1 0 Yorumla
demetbitmez19 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl senin aldığın kadın pantolonu da değil, direk kadın taytı 1 1 Yorumla İndeepth +1 yıl Kumaşı esnek olandan değil mi? Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. Sivri cep kadın pantolonudur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah yeni öğrendim Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Haha geçmiş olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağol :) Yorumla
brokenmind Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl g0t göstermek için bahane ararken ben 3 0 Yorumla
Feyzairmakgul20 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Benim kalçamdan daha büyük benimki dümdüz la 😂 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Bu hatlara sahip olan erkekte ne biliyim 0 1 Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Yanii dimii 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Abazalar 3. Postayı atıyor 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Lucassen sen iste bakarım bile Yorumla İndeepth +1 yıl Kalçaya bakıp mı? Yorumla Soran +1 yıl Yorumlara bakarsak yapan olduğu kesin, dışarda da sıkıntısını yaşıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Erkegim demesen harcarım öyle güzel dmsmssö 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oha Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla böyle düşünen var, tam olarak nesi böyle düşündürttü? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Müdür esprisine dedim ya ben erkege kalkmaz dusunmem de Yorumla
nxnncnc Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl lan belde ince 1 2 Yorumla nxnncnc +1 yıl @Lucassen ordan sunnetci gibi mi duruyoeum Yorumla auroraaborealss +1 yıl Hahahaha hiç güleceğim yoktu cevabın efsane 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yuh abi benimkinden daha güzel... erkek olmasan yürürdüm
Şok oldum bu yorumlara o kadar estetik duruyor mu cidden?
olum erkeğim demesen harbiden bir kadının falan derim ki öyle de duruyor
Aga bu iste bi terslik var ama neyse ben susayim en iyisi 🙄
Ne tersliği
Hacı bu bir hatun kisisi olabilir mi? Sen olduguna emin misin
Evet?
Pantolonu degis bence
Ahahh aynen öyle benzemiş yahu. Mavi rengi olmasa sana yururlerdi bak 😅😃
G*tü düşmüş 30-35 yaş kadın sendromu gibi kalçan var. Bu ne az squat yapın
senin aldığın kadın pantolonu da değil, direk kadın taytı
Kumaşı esnek olandan değil mi?
yolda yürürken dikkat et reis :D
Haykırıyorummmm ulannnnn😂😂😂
Sivri cep kadın pantolonudur
Eyvallah yeni öğrendim
Haha geçmiş olsun
Sağol :)
g0t göstermek için bahane ararken ben
Bildiğin kadın dötü bu 🤣
bu bir erkek mi şimdi
Benim kalçamdan daha büyük benimki dümdüz la 😂
kanki arkamda bi şey var mı baksana
Bu hatlara sahip olan erkekte ne biliyim
Yanii dimii 😂
Düşman başına bune böyle 😂
Abazalar 3. Postayı atıyor
@Lucassen sen iste bakarım bile
Kalçaya bakıp mı?
Yorumlara bakarsak yapan olduğu kesin, dışarda da sıkıntısını yaşıyorum
nedense bende öyle hissettim :)
Arkadaş kaşınıyor hsjsjdg
Bu senmisin gerçekten 😂😂
Erkegim demesen harcarım öyle güzel dmsmssö
Oha
Çok fazla böyle düşünen var, tam olarak nesi böyle düşündürttü?
Müdür esprisine dedim ya ben erkege kalkmaz dusunmem de
Töbest.
Neden?
Öyle görünüyor
Evet yoksa kadınmsın
Kadın poposu gibi
Çok dar
kadin gotu gibi
Kadın donu bu
lan belde ince
@Lucassen ordan sunnetci gibi mi duruyoeum
Hahahaha hiç güleceğim yoktu cevabın efsane 😅😅