Tinder‘dan tanıştığım bir çocukla ilk kez görüşeceğiz. İlk buluşma için hangi kombini tercih etmeliyim sizce. Akşamüstü bir kafede kahve içeceğiz. Fikirlerinizi bekliyorumm
İkisi de bence güzel değil, akşam buluşacağınız için ister istemez biraz serin bir hava olur sağdaki kombin ile üşümeyiz yüksek ihtimal soldaki kombinin rengi de tuhaf geldi bana. Bence siz yeşil dışında bir renk tercih edin daha açık sık tercih edilen renklerden biri iyi gidebilir.
Ben klasikten yanayim, ne bu kadar rahat salas ne bu kadar dekolteli uyumsuz, kumaş bi pantolon beyaz bi gömlek bide topuklu ayakkabı sık bir çanta, bitmiştir , ne o öyle sağ basketbol sol tenis macına gider gibi 😶
Sol daki çok rahat ve dağınık imajı veriyor, sağdaki de kendine ve vücuduna ne kadarr güvendiğini güçlü gösteriyor. Flörtüm olsan bunu tercih ederdim ki karşıdamdakine dibim düşerdi
Sağ kombin daha iddialı ve daha çekici olduğundan sağ kombin zaten çoğu erkek de sağ demiş gibi 😉
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
daha farkli bi kombin yapabilirsin ben olsam bol paca pantolon üstüne beyaz gömlek havaya gorede ustunede kazak veya sweat giyerdim ayakkabı olarakda spor tercih ederdim.