Moda & Stil Dövme yaptırmak isteseydiniz nerenize yaptırırdınız? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben karar veremedim sizin tercihlerinizie bakıp ona göre yaptıracağım... iyi günler Dövme yaptırmak isteseydiniz nerenize yaptırırdınız? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Boyundan göğüse doğru uzanan dövme yaptırmak isterdim. Sırtıma kürek kemikleri hizasında yazı tarzında bir şey yaptırmak isterdim. 0 0 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kulağımın altına yani boynuma bozkurt dövmesi yaptırmak isterdim. 0 1 Yorumla melzisback_ +1 yıl Minimal tabiki Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sol köprücük kemiğimi düşündüm ya da göğsümün alt kısmı 0 0 Yorumla
mikimouse2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kolumun çoğu kısmına , elime , sırtıma melek dövmesi bu kadar. Düşünüyorum da bunları 0 0 Yorumla
Bsrsrpl Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Suanda 2 dövmem var bunun bağımlilik oldugunu soylemek bana sacma geliyor dövme yaptîrmadan önce de cok fazla dövme yaptirma gibi bi planim vardi hala yaptirmak istiyorum bence isteyen herkes yaptirmali pismanligi dusunerek yasayamayiz 0 0 Yorumla
Ela034naz Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 63% +1 yıl Boynuma büyük bir kelebek yaptırmak isterdim 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Yeteri kadar var artık yaptırmak istemem 0 0 Yorumla
Jdhdjndndndn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bileğime sade küçük bir şey yapardim 0 0 Yorumla
birten34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Boynuma,... 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Abdest geçermi acaba Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. bileğime 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boyundan göğüse doğru uzanan dövme yaptırmak isterdim.
Sırtıma kürek kemikleri hizasında yazı tarzında bir şey yaptırmak isterdim.
Kulağımın altına yani boynuma bozkurt dövmesi yaptırmak isterdim.
Minimal tabiki
Sol köprücük kemiğimi düşündüm ya da göğsümün alt kısmı
Kolumun çoğu kısmına , elime , sırtıma melek dövmesi bu kadar. Düşünüyorum da bunları
Suanda 2 dövmem var bunun bağımlilik oldugunu soylemek bana sacma geliyor dövme yaptîrmadan önce de cok fazla dövme yaptirma gibi bi planim vardi hala yaptirmak istiyorum bence isteyen herkes yaptirmali pismanligi dusunerek yasayamayiz
bu kaplumbaga kafa gercek mi 🙄
Boynuma büyük bir kelebek yaptırmak isterdim
Göğüs arasına ya da altına
Yeteri kadar var artık yaptırmak istemem
Sağ omuz kureginden göğse doğru
Bileğime sade küçük bir şey yapardim
Bcağıma koluma omzuma
Boynuma,...
Abdest geçermi acaba
Sırtım olurdu
belime
bileğime