Moda & Stil Kendine ait giyim tarzın var mı yoksa modayı mı takip edersin? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sana özel Kendi giyim tarzınız var mı? Güncellemeler+1 yıl Kimsenin bilmediği ve sadece sana ait bir tarzın var mı? Kendine ait giyim tarzın var mı yoksa modayı mı takip edersin? Cevapla Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Moda ile ilgilenmiyorum. Hoşuma giden ve bana yakışan olması kafi 3 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
BayanOlric Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda sürekli değişen bir şey üşengeç bir insanım takip edemem 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Bilinçli1Cahil Takip Et Xper 4 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Modadan anlamam, takip etmem veya ona uygun giyinmem. Kafama göre, canımın istediği gibi giyinirim. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍
Çikilatanın50tonu Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Kafama estiği gibi giyiniyorum ama moda olan ürünün modeli hoşuma giderse onuda giyebilirim. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
hulkunpantolonu Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Oyle tarz giyinmeye paramiz yok su siralar kot tshirt devam 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
BeyazKuğu03050810 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Modayı takip etmem kendime ne yakıştırırsam ne istersem onu giyiyorum 1 0 Yorumla
miaovv Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Moda şnsanın dolapta ne bulduysa giymesidir. bknz ben 1 0 Yorumla
Happy_Moons Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl kendim kombinlerim modaya uymam 2 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl ne modası moda bana uysun salaş rahat şeyler tercihim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kendi istediğimi giyiyorum 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Pazar modası takılıyorum 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Hayir moda bana uymuyor 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
uyuyordumuyandim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Kendine ait bir giyim ✅ 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl kendim ne yakıştırırsam.. 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Tarzim var 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Moda ile ilgilenmiyorum. Hoşuma giden ve bana yakışan olması kafi
😎👍
Moda sürekli değişen bir şey üşengeç bir insanım takip edemem
😎👍
Modadan anlamam, takip etmem veya ona uygun giyinmem. Kafama göre, canımın istediği gibi giyinirim.
😎👍
Kafama estiği gibi giyiniyorum ama moda olan ürünün modeli hoşuma giderse onuda giyebilirim.
😎👍
Oyle tarz giyinmeye paramiz yok su siralar kot tshirt devam
😎👍
Modayı takip etmem kendime ne yakıştırırsam ne istersem onu giyiyorum
Moda şnsanın dolapta ne bulduysa giymesidir. bknz ben
kendim kombinlerim modaya uymam
😎👍
ne modası moda bana uysun salaş rahat şeyler tercihim
Kendi istediğimi giyiyorum
😎👍
Pazar modası takılıyorum
😎👍