Şimdi ben zayıf biri değilim. Bedenim büyük bedene giriyor, çünkü Large giyiyorum. Büstiyer tarzı şeyler de crop oluyor ve bana olmaz. Yüksek bel havuç kesim beyaz Jean üzerine kısa ama crop olmayan bir blüze ihtiyacım var. Onun da büstiyer tarzı olmasını istiyorum. Şu görsele yakın bir model. Göğüs kısmı öyle olmalı ve kolları kapalı, yarım kol olmalı. Nereden bulabilirim, Trendyolda falan denk gelemedim.Bu tarz yarım kollu falan. #Edamoda 👗👠
Güncellemeler
+1 yıl
Beyaz Jean pantolon bu arada
Büyük beden büstiyer tarzı crop olmayan bluz nerden bulabilirim?
Ben o fiyata 5 tane elbise alırım 🤦♀️ ayrıca kıyafet idare eder, parlak olması ve önden düğmeleri pek iyi değil. Ama uğraşıp bakmışsın, teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bu nasıl sence renkleri var
Bu fiyat ne
505 tl
Ben o fiyata 5 tane elbise alırım 🤦♀️ ayrıca kıyafet idare eder, parlak olması ve önden düğmeleri pek iyi değil. Ama uğraşıp bakmışsın, teşekkür ederim
Kaçtane alırsın bilmem ama ucuza bişey kalmadı ben dün nike dan bi tşört aldım indirimde 385 tl
Evet :( ben de dün bir pantolona 199 TL verdim içim acıdı. Yani seninki daha pahalı bide
Cok hos duruyor bazilarinda ama limon olunca tabi insanda off ya :'(
Limon derken
Kendimden bahsettim canim
Çok mu küçük limonlarin
Pislik yapma lutfen engeli yersin @tatli_gunahlar
Bence limon olsa da yakışır, içine destekli takarsın. Önemli olan göbek olmaması 😒
Tesellin icin sagol canim :)
😌😙
Buraya koyduğun görseli google görsel aramada arat çıkan sonuçlara göre modele bedene ve fiyatına bakarsım
bu yaz bu crop modellerini bol bol göreceğiz anlaşılan
Butiklere bakıcan o zaman fiyatlar daha pahalı oluyor ama aradığını bulursun
Yaa bu kızların yorumları
Kimi limon diyor
Kimi açmayın bir taraflarınızı
Soruyu okuyup anlayıp düzgünce cevap veren yok 😄😄😄😄
Güzel bir terzi buluyosun bedenine göre yaptırıp çıkıyosun
Keşke hiç yaz Gelmeseydi Yine Açacaksınız Bi taraflarinizi
Ben açmamak için uğraşıyorum zaten
Kusura Bakma Yanlış Anlamışım şu an öfkeliyim de bazı Kızlara sana da denk geldi
😂 Önemli değil
Zor ama dilersen büyük markalara ürün çıkaran arkadaşlarım var sorarım senin için
Her yerde olur ya eski bir şey degilki
O her yerde vardır ya üretiliyor sonuçta
Çok gezdim nette ama bulamadım yaa☺️☺️
Linklerini gönderdim sana
internetten büyük ihtimal
Aliexprese bak.
Kuççi
Dolapta
Mahmutpaşa da
Konbin kötü