Moda & Stil Erkek tişört sorunu ve önerilerii? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, malûm yaz geliyor bende tişört almak istiyorum ama Trendyol da genelde bu tarz tişörtler var. Çok kararsız kaldım sizce bu tarz tişörtler nasıl duruyor? Yaz aylarında erkeklere ne yakıştırıyorsunuz önerilerinizi bekliyorum :)) Erkek tişört sorunu ve önerilerii? Cevapla Trendyol Soruları Erkek Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yazılı tsörttense resimli olanlar daha iyi 0 0 Yorumla
ahahadeli Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Düz beyaz t-shirtçüyüm ben😍 yakisiyo hepimize. 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Hep de düz beyaz giyilmez kii 😅 ahahadeli +1 yıl Arada da düz siyah giyersin😁 Soran +1 yıl Onu da giyiyorum da sıkılıyorum başka ne olabilir 😂 ahahadeli +1 yıl Düz koyu yeşil🙄 Soran +1 yıl Sen çok düz bi insana benziyosun 😅 ahahadeli +1 yıl Evet😂 tebrik ederim bildin Soran +1 yıl Çok merak ettim seni ig var mı nasıl bu kazar düz olabiliyosun 😅😅 ahahadeli +1 yıl 😂 bilmiyorum. Var foto moto hiçbir şey yok öne çıkanlar yok orası da dümdüz 😂😂 Soran +1 yıl Nasıl yani hiç mi foton yok 😅 ahahadeli +1 yıl Yok😄 Soran +1 yıl Nedeni var mı pekii şu an daha çok merak ettim senii 😅 ahahadeli +1 yıl Sevmiyorum 🤷🏻♀️ çekilişe katıldım profilin fotolu olması lazım muhtemelen diye düşünüp foto koydum üç saniye sonra kaldırdım 😂 öyle yani Soran +1 yıl Ahhahaha çok düz birisin cidden hiç sosyal medya falan da mı yok 😂 ahahadeli +1 yıl Formaliteden var işte 😅 Neyse sen beyazdan devam bence 😌 Soran +1 yıl Esmerim ben bı de beyaz yakışıyor cidden jxjxknx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yazılı tsörttense resimli olanlar daha iyi
Düz beyaz t-shirtçüyüm ben😍 yakisiyo hepimize.
Hep de düz beyaz giyilmez kii 😅
Arada da düz siyah giyersin😁
Onu da giyiyorum da sıkılıyorum başka ne olabilir 😂
Düz koyu yeşil🙄
Sen çok düz bi insana benziyosun 😅
Evet😂 tebrik ederim bildin
Çok merak ettim seni ig var mı nasıl bu kazar düz olabiliyosun 😅😅
😂 bilmiyorum. Var foto moto hiçbir şey yok öne çıkanlar yok orası da dümdüz 😂😂
Nasıl yani hiç mi foton yok 😅
Yok😄
Nedeni var mı pekii şu an daha çok merak ettim senii 😅
Sevmiyorum 🤷🏻♀️ çekilişe katıldım profilin fotolu olması lazım muhtemelen diye düşünüp foto koydum üç saniye sonra kaldırdım 😂 öyle yani
Ahhahaha çok düz birisin cidden hiç sosyal medya falan da mı yok 😂
Formaliteden var işte 😅
Neyse sen beyazdan devam bence 😌
Esmerim ben bı de beyaz yakışıyor cidden jxjxknx