Moda & Stil Sizce bu iki dövmenin maliyeti ne olur? BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sağ ve sol kol içime bu iki dövmeyi yaptıracam. Sizce maliyeti ne olur ilk defa yaptıracam bunları beğendim. Sizce bu iki dövmenin maliyeti ne olur? Cevapla Dövme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İkisi 2000 olabilir yaptıracağın dövme ne kadar küçük olursa olsun 300 diye biliyorum eni büyüdükçe fiyat artıyor buda büyük gibi ikisi 1500,2000 civarı olur 1 2 Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl 2000 se bişey değil ikisi için ya yaparız :D Yorumla Nisabnl +1 yıl Mekana göre değişir tabii daha da yüksek çıkabilir hesap Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl bilmem. ne yazıyo o dövmede nerden bu şekiller 1 2 Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl sağdaki Vegvisir dövmesi. İskandinav dövmesi. Pusula olarak kullanılıyormuş eskiden. Yorumla Junİchi +1 yıl hım ilginçmiş güzel duruyolar Yorumla
Venyum Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Hint kınasıyla bedava yapayım 0 3 Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl sağol canım. Onu ben de yapabiliyorum. Yorumla Venyum +1 yıl Ne büyük yetenek Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl O yetenek sende de varmış işte. Yorumla
En İyi Cevaplar