Moda & Stil Kıyafet seçiminde en çok nelere dikkat edersiniz? Suleyman_xxx Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Fiyatı rengi türü gibi buyrun bakalım modanın nabzını ölçelim Güncellemeler+1 yıl Dev edelim hadiiii Güncellemeler+1 yıl Devam Kıyafet seçiminde en çok nelere dikkat edersiniz? Cevapla Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Yerine göre giyinmek önemlidir benim için ve tabi rahatlığı, içime sinmeside önemli etkenler 1 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Tebrikler güzel Secim Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl O günkü ruh halim ve nereye gideceğim iki önemli etken. 1 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Evet önemli unsurlar Yorumla
sudeniz_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Benim için siyah olması yeterli yani renkli kıyafetlerden nefret ederim. bir şey alacaksamda kaliteli alırım sonradan yirtildiktan sonra yine ne diye para harcayayim ki 1 2 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Haklısın renklide yakışır tercih meselesi sonuç olarak teşekkür ederim görüş icin Yorumla sudeniz_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
Sinem02_ Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl bana yakışan hersey iyi taraflarimi ortaya koyan kusurlarımı gizleyen 3 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Kusur derken Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl acik secik olmasi dar ve vucut hatlarini belli edecek sekilde olmasi yollu gibi gozukmemi saglamasi 0 2 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Hmmm kapalı tercihin Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl hayir degil Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. fiyatı ve bana uymasına 1 5 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Tarz olarak uyması mi Yorumla thecutewitch +1 yıl evet Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla thecutewitch +1 yıl rica ederim :) Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
Spunn Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Salaşa uyar stilim koyu tonları siyahi severim bazen de rengarenk olurum palyaço gibi ama daha çok yakıştığını söylerler 🧐 1 0 Yorumla
cerenistiyoruyumak Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl crop esofman veya etek genelde siyah gri 1 3 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Güzel teşekkür ederim vakit ayırın cevap için Yorumla cerenistiyoruyumak +1 yıl shqjndajndwjdns rica ederim ne demekk Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Rahatlık önemli 2 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Bir femomenden görüş almskta varmış 😂😂 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Rahatlik kalite 1 1 Yorumla Suleyman_xxx +1 yıl Güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yerine göre giyinmek önemlidir benim için ve tabi rahatlığı, içime sinmeside önemli etkenler
Tebrikler güzel Secim
O günkü ruh halim ve nereye gideceğim iki önemli etken.
Evet önemli unsurlar
Benim için siyah olması yeterli yani renkli kıyafetlerden nefret ederim. bir şey alacaksamda kaliteli alırım sonradan yirtildiktan sonra yine ne diye para harcayayim ki
Haklısın renklide yakışır tercih meselesi sonuç olarak teşekkür ederim görüş icin
Rica ederim
bana yakışan hersey iyi taraflarimi ortaya koyan kusurlarımı gizleyen
Kusur derken
acik secik olmasi dar ve vucut hatlarini belli edecek sekilde olmasi yollu gibi gozukmemi saglamasi
Hmmm kapalı tercihin
hayir degil
fiyatı ve bana uymasına
Tarz olarak uyması mi
evet
Anladım teşekkür ederim
rica ederim :)
👏👏👏
Salaşa uyar stilim koyu tonları siyahi severim bazen de rengarenk olurum palyaço gibi ama daha çok yakıştığını söylerler 🧐
crop esofman veya etek genelde siyah gri
Güzel teşekkür ederim vakit ayırın cevap için
shqjndajndwjdns rica ederim ne demekk
👍👍👍👍
Kalite rahatlık uygunluk
Rahatlık önemli
Bir femomenden görüş almskta varmış 😂😂
Rahatlik kalite
Güzel
Clasik şık