Yani bir erkek asla tipim değilse bile deri mont giyince gözüme çekici geliyor. Ama tabi sonra tekrar bakınca hayır ya diyorum, mont ile bir kaç dakika kadar çekici olabiliyorlar işte jdjsjs Deri montun yakışmadığı bir erkek olabilir mi?#EdaModaStil ✫𝑬𝒅𝒂𝑴𝒆𝒅𝒂✫
Bir çok deri monttan medet uman erkek var bir çoğundan daha fazlası meymenetsiz tipler. Deri montu var diye sevimli veya çekici bulacak değilim hepsi antipatik ve tedirginlik yaratıyor bende, gerçekten uzak olsunlar.. #TubaSueda 🍀
Metalci arkadaşlarımıza ithafen bir paylaşım gibi olmuş 😅
Bence deri ceket her erkeğe yakışmıyor. Nasılki her kadına tayt crop vs yakışmadığı gibi. Mesela bana da takım elbise yakışmıyor. Dediğim gibi bu erkeğin duruşuna vücut yapısına göre değişiyor
Kızların ne sevdiğim umurumda değil. Bir kız erkeklerde deri mont seviyor diye deri mont giyecek değilim. Deri montum var ama bir kızı sevindirmek için tarzımı değiştirmem. Şuanda kapri giyiyorum mesela.
Var Tabiki de Bi Adam da tip yoksa İsterse en pahalı Kalite giysin işe yaramaz 😅 Tip olmalı Önce Deri Ceket Diyince Aklıma Amirim Gelir Behzat Amir adama karizma Yakışıyor