Bir insana giydiği şeyin yakışması için kilosunun çok da bir önemi yok, hiç yok demiyorum lakin çok de önemli değil zira mankenlerin üzerlerinde taşıyacakları parçaları vücut ölçülerine göre bir bütün olarak diktikteri için mankenin üzerinde hiçbir parça kolay kolay sırıtmaz ve kötü durmaz aynı şey büyük beden mankenleri için de geçerli o kadar orantılı ve farklı dikim şekilleri kullanıyorlar ki büyük beden mankenerinde bir çok parça harika görünüyor ama bunlar ilizyondan ve akıl oyunundan başka bir şey değil çoğu insan mankende güzel duruşuna aldanıp aldığı kıyafetleri hiç giymeden iade ediyorlar ya da dolaplarında eskimeye mahrum brakıyorlar.
Zayıfa göre değişir. Etli butlu olup balinaya benzeyene kalın belli birine yakışmaz mesela. Zayıf ve kütük olana da yakışmaz. Hafif kıvrımları uzun bacakları olana ne giyse yakışır.
Her zayıfa yakışmıyor. Ben de zayıfım. Bir arkadaşım var, o da zayıftır. Ve ona çuval giyse yakışır. Bana ise her kıyafet yakışmaz. Bazı zayıflar tuhaf şekilde şanslı.