Moda & Stil Kişisel giyim ve bakımınıza özen gösteriyorumusunuz ve hangi markaları veya en bütçenize uygun nerelerden alıyorsunuz? Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben gibi kişisel bakımına ve giyimine özen gösteren kimler var ve bütçenize uygun mu yoksa marka takintiniz var mı? Kişisel giyim ve bakımınıza özen gösteriyorumusunuz ve hangi markaları veya en bütçenize uygun nerelerden alıyorsunuz? Cevapla Marka Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Özen gösteriyorum Saçımı boyuyorum Onun dışında ayakkabı ve giyim olarak converse jumpKinetixMavi Trendyol Amazon 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl marka takıntım var ama daha çok kozmetik bot spor ayakkabı teknoloji gibi parfüm takı gibineyse giyimdelevi’smavistradivarius bershka zara h&m 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Bu aralar etmiyorum :/ 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Özen gösteriyorum
Saçımı boyuyorum
Onun dışında ayakkabı ve giyim olarak converse
jump
Kinetix
Mavi
Trendyol
Amazon
marka takıntım var ama daha çok kozmetik bot spor ayakkabı teknoloji gibi parfüm takı gibi
neyse giyimde
levi’s
mavi
stradivarius
bershka
zara
h&m
Bu aralar etmiyorum :/