Sizin tercihiniz hangisi hangi kot pantolonu giyersiniz
Geniş
Dar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dar herkeste çok kötü görünüyor bence özellikle erkeklerde anca bacakları çok güzel ve uzun olan insanlara yakıştığını gördüm. Mankenlere falan shxkshx
Yani kızlar kombinlerle görünüşü hallediyor ama erkekler bu konuda biraz şanssız sanırım. Çünkü onlarda o kadar çok seçenek olmuyor genelde. Gerci olsa da crop giyen erkek zor bulunur mesela.
Bence boru paça daha iyi, özellikle kısa boylular için. Simetri sağladığı için uzun gösteriyor ve kiloları da çok güzel saklıyor.
Ben her zaman boru ve geniş tercih ederim👌
İstediği kadar moda olsun. Erkeklere dar paça pantolonu asla yakıştıramadım. Giyene selam bile vermedim 😂 çok s a l a k ç a görüntüsü var. Erkeklere yakışmıyor. Moda diye herşeyi giymek zorunda değilsiniz erkekler
Erkek adama yakışmıyor kardeşim öyle dar pantolon. Hatta kadınlara bile yakışmıyor.
Bu arada ben kot pantolon gitmiyorum. Genelde dar olmayan eşofmanla dolaşırım. O kadar rahat ki eşofmanın rahatlığına alışan bırakamıyor. Öyle ciddi işler olunca da kumaş veya kadife pantolon giyiyorum.
kendimi nasıl rahat hissediyorsam öyle takılıyorum ben bol, dar fark etmez. o an ki ruh halime bağlı. garip bakılmasa sadece kot ayakkabı ile çıkarım sokağa üstümü giymem :)
Cevap
31Cevap
Her ikisini de tercih ederim ama erkeklere dar paça yakışmıyor 🤷🏾♀️
Erkeklerde hiç bir zaman tayt kadar dar model güzel durmadı. Ama slim fit iyidir. Paça daralarak inmeli.
Benim içinse mom ve boyfriend giyerim ama skinny ye her daim devam edicem modası geçse bile. Çünkü minyonum ve bazı bol modeller bacak boyumu iyice kısaltıyo, şişman da gösteriyo. Skinny jean ile ince uzun duruyo.
Delikanli adam, karı gibi hatlarini gösteren dar paça giymez.
Zaten bu tarz giyim hem sağlıksız hem de konforsuz olur.
Geniş pantolon giyince kendimi çuval giymiş gibi hissediyorum ben. O yüzden dar giyiyorum ama dozunda.
Kışın dar giyerim çizmeyle harika gözükürler yazın ise bol giyip dar crop bir üstle kombinimi tamamlarım
Erkekte dar paça kadar saçma ve çirkinlik ötesi bir tarz görmedim
Düdük gibi pantolonlar erkeklerde çok kötü duruyor. Modada olsa giymeyiniz lütfen.
erkeklerin büyük oranı dar seçmiş, nedir o öyle tayt gibi iğrenç bi erkeğe asla yakışmıyor
kendinize gelin lan yumuşaklar titreyin kendinize gelin artık top musunuz
Dar paçanın modası asla geçmez bence ayrı Bi havası var onun.
erkeklerde ispanyol paça ve bol paça modası gelmesin yaaa çok iticii 🥺
Kesinlikle dar paçadan vazgeçmeyeceğim. Diğeri paçalı güvercin gibi
Dar giyinmeyi bende isterdim. Ama dar pantolon sanırım zayıf ve ince vücutlu kişiler için. Geniş pantolonu tercih ederim. Çünkü geniş pantolon kilolarımı ve vücut hatlarımı fazla belli etmiyor.
Gayet de devam ediyor modası, ben her zaman dar paça giyinirim. Geniş paçadan nefret ederim.
Kendim dar paça giyerim ama tayt kadar da dar degil çok hafif bolluk olmasini tercih ederim. Çok fazla dar giyince malum organlarimiz iceride can cekisiyor 😑
dar paça hocam dar paça üstüne siyah deri ceket kemeri geçmeyecek uzunlukta
Her zaman dar paça tercih ederim..
Bence dar paçanın modası hiç bir zaman geçmez.
Dar hiç giymedim, giymeyi de düşünmüyorum. kazağı ayağa giymiş gibi geliyor bana.
Olum o ne şalvar gibi onu şstesem şalvar giyerdim ya
Boru paçayı seviyorum ben. Ne dar, ne geniş olacak
bol paça ile rahatsız hissediyorum
Ben genel de takım elbise giyiyorum hocam.
Dar paça iyi ama çok darı da kötü.
Bence kotta dar olan, eşorfmanda bol
Dar paça giyerim. Geniş paça hiç sevmem.
Geniş yazın dar kışın güzel oluyor
Sevmiyorum geniş paça
İkiside ayrı güzel duruyor
Dar paça tercih ediyorum.
İkisini de tercih ederim. Ama genellikle dar.
ne ispanyol ne de dar en ideali boru paca
Yok ya sevmem
@heissolovely boru paça bacaklari daha duzgun gosterir bastan asagi simetri oldugu icin
bacak şekliniz çok kötü ya dar giymeyin bencee
Bacak benim bacağım değil yalnız 😂
Geniş paça da şalvar gibi duruyor yalnız bizim burada geniş paçayı hırsızlar giyer sırf koştuklarında rahat koşsunlar diye
Yerine göre değişir
#Hükümdar
Ben geniş paça giymiyorum yıllardır.
Dar paça giyinmiyorum
Beyler lutfen dar pantalon giymeyin lutfen
İkiside aynı güzel duruyor
Momlar da guzel oluyor ama dar tercih ederim
Geniş paça çok kötü görünüyor bence
Pantolon giyeceksem kesinlikle skinny yoksa tayt
tayt yakışıyor mu
@kadikoylubiri evet
özele geçmek isterdim ama xper seviyesi :(