Aslında daha önce almıştım sormak istedim sizce de çok tatlı değiller mi💜 orjinal Bottega veneta. Kötü yorum yapanlar gerekli kişilere bildirilecek beğenmeseniz bile bunu saygılı bir şekilde yazın.
Bottega ayakkabılarımı çok severek aldım, sizce nasıl?
Ayak ucu yamuk yumukmu 🤔güzele benziyor ama ayak ucunu begenmedim ve sen begendiysen diğer insanların fikirlerini önemseme tercih senin tercihin nasıl istersen öyle alır öyle yaparsın buna kimse karışamaz her kesin görüşü farklıdır 🌹güle güle kullan rengi ve deseni harika ama ayak ucunu begenmedim sadece ayakta nasıl durur düşünemedim
Efendi olun, her ayakkabıyı bağlamayı bilen konuşmasın. 🤣 Yine de çıkar. KS ayrı bir alem. Üstten beğenmeyip alttan beğenenler. 😜😂 Rengi hoşuma gitti. Bal küpü tasarımı ayakkabıya zerafet katmış. İpini bağlarken güzel bağlayacağını düşünüyorum. Şanşlı ayaklar 😂 bu arada o markayı bilmiyorum. Bal peteği deseni ilgimi çekti, özelikle. Bottega Veneta tasarımcılarına teşekkürler. Sizi çabuk unutucam. Balı hatırladım yine 😋 Tasarımcısı kim miş? O kişinin diğer tasarımları da hoşuna gidebilir.
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tasarımcısını bilmiyorum ama ürün bottega veneta ya ait 😊🙏 güzel yorum için teşekkürlerr