Moda & Stil Dışarda Sütyensiz crop giydiniz mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Ben giymek istiyorum cesaretimi toplamaya çalışıyorum bana yürek veringöğüslerim 75 Güncellemeler+1 yıl İzmir’de yaşıyorumÇanakkale’de okuyorum Dışarda Sütyensiz crop giydiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Lady-Elya Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet. Senin göğüslerinde çok büyük değil sorun olmaz 4 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Giyebilirsin, ama 75B gogusler diktir muhtemel5, uçları cropta aşırı belli olur. Hele açık renk bir cropsa 1 0 Yorumla
_Mavi_Ay_ Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 62% +1 yıl Giy ya kim senin memene bakicak ucu belli olmuyorsa sikintinyok 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyimle yürek ne alaka olum ya sanki dantelli sütyen giyiyor 0 0 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Giymedim ama benim sınıf arkadaşlarımdan giyen var :DKendine yakıştırıyorsan giy. 0 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. Giyersin meme uclarin cok belli olmuyorsa rahatsin zaten 0 0 Yorumla
emircan2001 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı. 75 ney cup ölçüsü acaba ve giyebilirsin çok var giyen 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ne ney ya ben pazardan alıyorum Yorumla emircan2001 +1 yıl 75 gögüs kafes ölçün boyutu a b c cup öçlü verir Yorumla emircan2001 +1 yıl sürtünme etkisiyle tahrik olun uçlar çıkar ve zamanlada tahriş bile olur Yorumla Soran +1 yıl Ben bilmem öyle bir şey yazmıyor benimkilerde Yorumla emircan2001 +1 yıl numara varsa yanında yazar neyse b bedendir ufak oldugu için avuç dolusu olunca Yorumla Soran +1 yıl Yazmıyor abi yazmıyor taktın ha Yorumla emircan2001 +1 yıl susutum haa tamam sustum sen dikkat et gezme olmunu tahriş olmasın Yorumla
Sanal_doyum_isteyen Takip Et Xper 4 Yaş: 109 +1 yıl o gögüsler ile sıkıntı yaşamazsın merak etme çok ufaklık memelerin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla Sanal_doyum_isteyen +1 yıl mutlu ol diye dedim canım üzülme sen crop crop Yorumla
kapheros1985 Takip Et Xper 1 Yaş: 40 1 yıl Çanakkaleliyim ben de çanakkale gibi yerde yürek yoksa hiç bir yerde giyemezsin bence 0 0 Yorumla
Berfnyılmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çoğu crop topları öyle giyiyorum zaten 2 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Giyeblrsn üzerine yakıltrcak kombininde olursa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel dar kısa beyaz tişört altıma da kot şort güzel olur Yorumla kaancan_7 +1 yıl Aynen harika olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Giydim pisman oldum daha hayatta giymem 2 6 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evde birsey olmazdiyorsun ama isik ve isi disarda daha cok ve belirginlesiyor bi sure sonra Yorumla Soran +1 yıl Evet Doğru diyorsunBir de göğüs direk kıyafete temas edip sürttükçe belirginleşiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O yuzden sutyensiz sakin giyme Yorumla sonnisim +1 yıl Azdırma milelti Yorumla User345678tt 1 yıl Ucuna bisey koyabilirsin benim kuzenimim memesi 75 b sütyen giymez kucuklukten beri ucuna bant koyuyo ama bazenleri cikartip beni azdirmak icin kullaniyi cropu Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 449 cevap paylaştı. Of 75 mi of of tam srvdiyim sekil 0 0 Yorumla
ozgurejderha999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl sütyen çok rahatsız bişe ya yasaklanmalı 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. bu sene hep crop giyiyor kadınlar 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Küçükmüş zatenn ya belli olmaz giy 😅😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel durur mu emin değilim Yorumla Romantikadam10 +1 yıl Emin olmayacak ne var ki dene gör Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Giyeyim de s*ksnler 3 1 Yorumla sonnisim +1 yıl Korkma kız kim yolda. ikerki Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı. Niye senin yüreğin yok mu 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yürek 0 0 Yorumla
KalınDamarlıOlgun Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Gözüm gönlüm şenleniyor öyle kızlar görünce 😋 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl çok var öyle dolaşan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İzmir’de yaşıyorum çok göze batmaz dmi Cevap sahibi +1 yıl orada hiç göze batmaz özellikle 75 dedin ablamınki 80 o bile dikkat çekmiyor Soran +1 yıl He tamam
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. O nasıl bir şey? 0 0 Yorumla
Mert9535 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Giy bisey olmaz 0 1 Yorumla Mert9535 +1 yıl Uçları belli olur mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet. Senin göğüslerinde çok büyük değil sorun olmaz
Giyebilirsin, ama 75B gogusler diktir muhtemel5, uçları cropta aşırı belli olur. Hele açık renk bir cropsa
Giy ya kim senin memene bakicak ucu belli olmuyorsa sikintinyok
Giyimle yürek ne alaka olum ya sanki dantelli sütyen giyiyor
Giymedim ama benim sınıf arkadaşlarımdan giyen var :D
Kendine yakıştırıyorsan giy.
Giyersin meme uclarin cok belli olmuyorsa rahatsin zaten
75 ney cup ölçüsü acaba ve giyebilirsin çok var giyen
Ne ney ya ben pazardan alıyorum
75 gögüs kafes ölçün boyutu a b c cup öçlü verir
sürtünme etkisiyle tahrik olun uçlar çıkar ve zamanlada tahriş bile olur
Ben bilmem öyle bir şey yazmıyor benimkilerde
numara varsa yanında yazar neyse b bedendir ufak oldugu için avuç dolusu olunca
Yazmıyor abi yazmıyor taktın ha
susutum haa tamam sustum sen dikkat et gezme olmunu tahriş olmasın
o gögüsler ile sıkıntı yaşamazsın merak etme çok ufaklık memelerin
:(
mutlu ol diye dedim canım üzülme sen crop crop
Çanakkaleliyim ben de çanakkale gibi yerde yürek yoksa hiç bir yerde giyemezsin bence
çoğu crop topları öyle giyiyorum zaten
Giyeblrsn üzerine yakıltrcak kombininde olursa
Güzel dar kısa beyaz tişört altıma da kot şort güzel olur
Aynen harika olur
Giydim pisman oldum daha hayatta giymem
Niye
Evde birsey olmazdiyorsun ama isik ve isi disarda daha cok ve belirginlesiyor bi sure sonra
Evet Doğru diyorsun
Bir de göğüs direk kıyafete temas edip sürttükçe belirginleşiyor
O yuzden sutyensiz sakin giyme
Azdırma milelti
Ucuna bisey koyabilirsin benim kuzenimim memesi 75 b sütyen giymez kucuklukten beri ucuna bant koyuyo ama bazenleri cikartip beni azdirmak icin kullaniyi cropu
Of 75 mi of of tam srvdiyim sekil
sütyen çok rahatsız bişe ya yasaklanmalı
bu sene hep crop giyiyor kadınlar
Çorap giy tabi ayaktan üşütme
Evet. Daha rahat ve hos duruyor
Küçükmüş zatenn ya belli olmaz giy 😅😂
Güzel durur mu emin değilim
Emin olmayacak ne var ki dene gör
Tamam
Çok mu belirgin meme uçların?
Hiçbişey olmaz giyinnn
Giyeyim de s*ksnler