valla deri namına bi deri ceket giysin yeter o zaman çekici gözükür ama böyle deri kıyafetler falan boş iş geliyo anlamsız ve fazla dikkat çekmek için fazla uğraşıyo ki zaten dikkat çekmeye uğraşan insanı da sevmediğim için apayrı bir saçmalık gibi geliyo, şöyle diyim yukardakinin kıyafetiyle dolaşan birini görsem kaale almam.
çekicilik tarafı vardır tabi deri elbiseler her zaman güzel yakışabilir duran bir şey günlük hayatımızda çokça tercih ederiz kimileri için vazgeçilmez olabiliyor... ben kadınlara özellikle çokça yakıştırdığini düşünenlerdenim
Ciddi göstermesinden ziya daha bir çekici daha çok seksi gösterir buda kadını oldukça motive edicek ve özgüveni yükselicektir özellikle deri etek veya deri pantolon erkekleri oldukça tahrik ettiğini düşünüyorum fakat bu tarz kıyafetler bana uygun değiller ben daha çok rengarenk pileli veya salaş tarzı kıyafetler seviyorum
Paylaştığın resimlerden çok daha ciddi kıyafetler giymeni öneririm Marmelat. Bence bir kadına en fazla deri ceket veya deri mont yakışır. Tabi yatak odasında vakit geçirmeyi düşünüyorsan yukarıdaki bayan gibi de giyinebilirsin
Senin önerine, görüşüne ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Soru hakkındaki fikrini söylemen yeterli benim için, gereksiz polemiğe luzum yok. Ben kendime uygun gördüğümü ve eşimin yakıştırdıklarını giymeyi tercih ediyorum. soru hakkında bir görüşün varsa paylaşabilirsin ama benim giyimimle alakalı yorum yapmak öneri vermek senin hadddin değil.